Vill inte..

Vill inte vara ensam mer nu, nu är jag trött på att inte göra någonting! Jag skulle ju ut och gå en sväng men det blev ju hellregn istället. Det är bara måndag och jag längtar efter älsklingen min supermycket :'(
Allt har kännts super idag, men nu senaste timmen har jag tänkt på väldigt mycket och då längtar jag!
Längtar efter den varma famnen som jag känner mig trygg i, efter orden som värmer mig och hela dig!!

Nu är ännu en av våra få sommarmånader slut och vi närmar oss hösten, igen. Det possitiva med det är att efter varje dag som går så närmar sig flytten med stormsteg! :D
Snart har skolan börjat och det närmar sig jul igen, det är ju så jobbigt. Kallt och slaskigt och blåsigt..
Men ett ljus i det mörkret är att jag och älsklingen ska åka utomlands innan jul! Har spanat in Tunisien och det låter mycket lockande! :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och gosa ner mig bland mina kuddar och täcken, glutta lite tv och sen somna så jag orkar med morgondagen. Upp halv 7 imorgon också..

Over and out
/Emma

Lasse Stefanz :)

Lasse

Lasse Stefanz på Boggberg i Torsdags :)
Hel trevlig kväll!

I helgen har det inte gjorts allt för mycket. Har mest myst på och tagit vara på helgen. Boggberg å förlovningsdag i torsdags, Nusnäs i fredags och lite bilåkande i Lördags och massa mys igår söndag!
Dock har jag fått lov att jobba lite också. Men igår jobbade jag bara 2 h sen mådde jag så dligt så jag fick lov att  hem. GÅ hem för att inte ha någon nyckel in och få lov att sitta med mitt illamående på altanen i 4 jävla timmar! Var lite smått irriterad när Stoffe äntligen kom med nycklarna. Men jag blev snabbt glad igen för vi åkte och hyrde film och hade en underbar kväll, bara vi!

90149-6

Förlovningsdagen <3


Idag är jag uppe jättetidigt för jag ska jobba på Grindstugan. Måste faktiskt cykla iväg snart ser jag.

/Emma

Uscha :(

Varför måste ni förstöra min lediga dag på det här viset? Trodde jag skulle få vila upp mig idag. Men icke! Som jag skrev tidigare idag så väckte mina grannar mig med en massa oväsen och efter en timmes solande så ringer Maria och säger åt mig att skynda mig ner på Fiket för jag måste jobba! Jobba?! Jag skulle ju för sjutton få vara ledig idag!!! Jag blir så less.. Men nu är det gjort och jag sitter själv hemma här igen. Familjen har åkt iväg på cruising i Falun men jag orkade bannemej inte följa med. Jag ska bara mysa på här hemma för jag börjar 10 imorgon och jag måste vara pigg imorgon kväll för då kommer Älsklingen hem! Våran förlovningsdag och så blir det Boggberg och Lasse Stefanz :) Kunde väl inte bli så mycket bättre.

/Emma


Varför?!

Varför kan inte bara mina grannar börja med sina sysslor liiite senare på dagen och inte när klockan är 9 och jag är ledig? Blir så pissed off när folk runt om börjar snickra på sina hus och starta sina motorcyklar, såga (sån där jävel som låter jättemycket) och allt vad de nu håller på med när klockan är 9!! Herregud det är ju sommar, kan de inte bara ta det lite lugnt och skjuta fram allt lite, iaf någon timme.

Aja, får se det som är positivt i att jag kom upp tidigare då, att jag hinner med mer idag :) Dvs sola ännu mer! Nu ska jag se om det finns något i kylen man kan kalla för frukost och om det finns det då ska jag duka upp ute och njuta av min frukost i solen, annars så ska jag vänta tills mamma kommer hem och vi kan åka och handla :P

nusnäs 
                                En bild från en kväll i Nusnäs:)
                          (Jag vet att jag har skugga i ansiktet)

/Emma

Underbart

Underbart
Vill ha det så här underbart jämt! Lördagen i Malung. Mys i gräset vid Grönlandsparken. :)

<3På torsdag är det våran förlovningsdag! 1 år har redan gått och det kommer att bli många fler!
Visst bråkar vi och är osams och fäller tårar men alla ljusa stunder med massa skratt och mys väger upp allt mörkt och trist, STORT!
Jag älskar dig jättemycket, och det vet jag att du vet ;) <3




Ingen sömn alls!?

Jadu, inatt har jag då inte sovit många timmar vill jag lova. Började med att jag stängde av tvn och försökte somna i en timme. Blev rastlös av att bara ligga där och då blev jag stressad och då var det då totalkört. Men jag somnade då iaf efter MYCKET om och men. Vaknade kl 6 hur pigg som hellst, hallå jag hade klockan på kvart över 10, jag ska int vakna NU!! Så då låg jag vaken från 6 till 9. Inte nog med att jag inte kunde somna, jag fick besök också, av en fluga! Va en aning ilsk när jag kl 9 gick upp och kastade ut min besökare. När klockan var efter 9 kunde jag somna och då ringer ju klockan kvart över 10! ÅÅhhh..

Så nu ska jah kasta mig på cykeln och trampa på mot mora, och en dag av jobb.

/Emma

Lite uppdatering bara..

Nu va det ett tag sen jag skrev här, har haft fullt upp :P
I torsdags kom Kristoffer hem och sov hos mig, och på fredag kväll bar det av mot Malung och Dansbandsveckan. Det var en trevlig kväll trots lite strul. Men allt löste sig och det var fruktansvärt skönt!! Har fortfarande ångest över vad jag gjorde... Ångrar mig JÄTTEMYCKET!
Men iaf.. Kom till Malung vid 19 tiden och for hem till pappa där vi duschade och fixade iordning oss lite, gick ner på Grönland och bort till husvagnen som Stoffes vänner hade där. Satt där och myste på tills klockan blev bort åt en 23. Därefter bar det av mot Orrskogen. Var väl ute till halv 4 ungifär sen gick vi hemåt och sov till halv 9 då det var någon, jag vet inte vem, som ringde och väckte mig! Jag behövde verkligen ha sovit någon timme till med tanke på att det var kalas på lördagen också! Men så blev det då inte. In till grönland en sväng, pappa hade kläder med på modevisningen ;) sen fick jag ju se Picazzo också :D På eftermiddagen åkte vi hemöver igen för kalas i Nusnäs. Blev väl inte så sent som tur var.
Söndagen, igår, var en urmysig dag. Önskar att alla var lika. Allt kändes bara överdrivet bra igår! :)

Idag har jag jobbat från 12-20. Känns bra trots en fruktansvärd värme. Samma tider gäller för morgondagen. Nu ska jag väl snart kila iväg upp för lite telefonprat och tv tittande.

Ha det underbart 

Emma


Sötaste söt

Har varit och hälsat på lillebror nu en sväng, for igår eftermiddag ocg hem nu i morse, lika söt som alltid. Och så stor har blivit! Sitter upp själv och "smallrar" på som tusan :D Han är söt så söt! Följde med pappa och Ullis in på Tältet en sväng igår också, Farbror Fläsk och Pandora var där och spela och sjöng.
Och på Fredag blir det en till sväng hem till pappa i Malung, men då blir de nog mest till att vara ute och ränna :) För då är Kristoffer med mig! :D

Jobbat idag, helt okej trots finväder ute. Inte så jättemycket folk och det är ju alltid skönt.
Hemma själv idag också då. Börjar bli lite ensamt nu, men imorgon kommer ju Kristoffer hem och då känns allt MYCKEt bättre! Nu blir de väl att bara sitta hemma, kanske får lite besök av Linn med pojke. Det skulle ju inte vara helt fel. :)
Sen ska jag göra något gott som jag ska äta, har bara inte kommit på vad än, men det kommer.

Over and Out
/ Emma

Längtan

Just nu längtar jag efter jättemkt känns det som! Längtar grymt mkt efter min älskade lilla lillebror som har hunnit bli hela 7 månader, längtar redan som en tok efter Kristoffer, längtar efter att få flytta ner till Stockholm, Längtar efter pappa som jag inte träffat på ett tag och massa mer :)
Allt känns lite extra tungt idag, när jag vaknade kl 8 i morse av att älsklingen ringde och väckte mig fick jag en konstig magkänsla och den har funnits med nu hela dagen. Som en sten är det där och gör mig påminnd över vad jag saknar.  Krokodil tårar föll kl 5 i morse över att älsklingen fick lov att gå upp och åka till storstan. Allmänt deppig känner jag mig alltså..  Men det blir bättre!

Hemma själv, mamma & Peter är i Fåsås och myser på, Elin är och hälsar på moster i Oslo och är på Nöjesfält idag! Själv måste jag vara hemma för jag ska jobba.. Men bara till 15 imorgon och det är skönt!

I helgen blir det Malung och Dansbandsveckan :) Och massa mys med Kristoffer och Lillebror!


Nu kallar middag

/ Emma

Driiigt!

Upp halv 9 idag för att det var hockey. Varför ska det alltid vara så att man måste vakna på speciella tider när man väl är ledig. Det kan inte vara så att man kan få sova ut och bara mysa på en förmiddag, nej, då ska klockan ringa och man ska rusa för att inte missa tider och så. Det kändes liiite jobbigt..
Men men, jag hinner iaf duscha och göra mig klar innan det blir Älvdalen.

Ikväll, en sväng till Idre kanske? Lutar åt det hållet iaf. Annars blir det väl en lugnt hemmakväll med massa mys och gos! Och det är inte heller helt fel. Och imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv, och inte av att någon väcker mig / klocka ringer.

Neej, nu ska jag stoppa i mig någon macka eller vad som finns, hemma själv, och sen blir det en lång varm dusch. 

/ Emma

Ledighet

Idag är jag ledig, och det är super skönt :) Jag ska bara slappa och ta det lugnt, och när Sandra slutar så blir det slingning av hår. Och det vet vi ju hur brukar sluta? Illvrål, haha nejdå men de brukar alltid bli någon konstig nyans på håret. Men det värsta hittills va när jag blev totalt kycklinggul i huvudet! Då var jag väl kanske inte den lyckligaste. Men allt ordnade väl till sig efter några tvättar med mitt "superschampo" och tur var väl det. Så värre än det kan det inte bli! Men det ska iaf bli skönt att bli av med min fruktansvärt fula utväxt.

Btw det blir en blondering ist :)

Nu blir det snart till att hoppa i bikinin och lägga sig ute och sola, så man kan få bli lite brun i sommar också! Känner mig just nu som en alvedon i hudfärgen, okej, kanske inte så illa, men nästan..

I helgen blir det Nusnäs och bad :) Längtar. Och imorgon kommer Älsklingen min hem igen efetr en tuff arbetsvecka i Stockholm.

Ha en underbar dag

/Emma

Grått och trist

Vart tog det fina varma sommarvädret vägen? Nu har det väl ändå varit grått nog. Vill ha värmen och allt det somriga tillbaka.

Hemma igen efter en dag av jobb. Väldigt långtråkig och seg dag idag. Regn och inga glasskunder. dessto mer kunder inne på cafét .
Ledig imorgon och det är HÄRLIGT!
Ledigt på lördag också då jag tagit ledigt för att kunna sova ut med Älsklingen, njuta av sommaren och en till helg i Nusnäs. Jag är som förälskad i eran stuga Hjärtat :) Helt underbart läge vid Siljan.
Och snart är dagen som jag längat efter här också! Den 27 juli, då har VI varit förlovade i 1 helt år!!

Ännu en kväll som slutar framför datorn. Inget liv? Jo, men har ett betydligt bättre när Kristoffer är hemma,
Och jag har någon att busa tillsammans med :) Alla andra verkar ju bara jobba och inte ha tid med annat. Men det ska de bli ändring på i Stockholm, då ska jag göra allt jag alltid drömt om att göra!
Sitta och mysa på ett café med någon underbar och bara mysa bort tiden, gå på massa bio, Grönan, ut och äta,  och sova bredvid älsklingen nästan varje natt :)

ha en mysig kväll/natt
/ Emma

Trött

Jaha, nu sitter man då åter här, kunde inte sova längre än till 10 idag, är spänd och full av förväntningar inför hösten så just nu är det ungefär 1 miljon tankar i mitt huvud. Men allt faller nog på plats när jag får åka till lägenheten och piffa till den och ta in mina saker, och när de första skoldagarna på St Erik har passerat.

Jag börjar jobba kl 13 idag och det känns helt okej med tanke på vädret som råder utanför. Regn. 
Inte alls för varmt inne på jobbet och så behöver man inte ha dåligt samvete för att man jobbar ist för att ligga i solen och pressa.

Nu blir det frukost och mysa runt hemma här tills cykeln kallar och det är dags att ta sig ner på Mora.


Äntligen hemkommen efter en slitig dag på jobbet. Så otroligt mycket folk som vill fika varje dag, helt galet!
Ikväll är det sängen som lockar mest så jag gissar att det är just den som ska umgås med mig ikväll, gärna med telefonluren tryckt mot örat mitt också :) Saknar dig redan Älskling!!


/ Emma

Härligt Härligt!

Nu är lägenheten i Stockholm fixad!! Känns såå skönt! Den är min från den 1a augusti. Längtar dit som tusan, ska göra mitt lilla krypin på 20 kvadrat jättemysigt!

I helgen har jag och Kristoffer varit i Nusnäs,myst och badat hela dagarna. Har varit så himla härligt! Längtar redan tillbaka. Är så grymt mysigt där. Igår kväll bjöd vi dit lite folk och det var trevligt!

Nu sitter jag här och längtar till augusti då man blir "stockholmare", och Kristoffer ligger i soffan och ser fotboll.  Blir nog en tidig kväll ikväll är trött efter igår och Älsklingen ska upp halv 5 och åka till Stockholm.


/ Emma

Underbara sommar!

Ännu en dag full av värme och sol. Ledig idag också, känns skönt att få samla lite krafter inför lördagen och nästa vecka.  Nu blir det snart till att cykla till kråkberg och lägga sig på beachen och pressa :)
Och ikväll kommer Kristoffer hem från Stockholm, den här veckan har varit lååång, men nu är det äntligen torsdag och helgen vi har längtat efter är här! Slappa till max.

Förövrigt har jag satt in en annons på blocket.se där det står att jag önskar hyra boende i Stockholm. :)
Redan fått ett svar på mail och ett telefonsamtal!! Men vill få måånga fler så jag kan välja och vraka sen när det gäller. Lite höga förväntningar kanske?


Nu väntar frukost ute i solen.


Pappsen har varit snäll och ringt på en lägenhet åt mig, och det låter lovande. Får veta på söndag om jag får den eller inte. Personen som hyr ut skulle visa lägenheten för 2 personen innan mig, men hon var lite tveksam till att hyra ut den till dem. Och blir det inget för dem så är lägenheten min i ett år!!


Nu har klockan hunnit bli 18,30 och jag sitter och väntar på Kristoffer som kommer om en timme. :) Ska bli skönt att vara tillsammans bara vi 2! Det var länge sen nu.


/ EMMA

En flytt till Stockholm?

Nu sitter man här då med resultatet i handen och vet inte riktigt hur allt ska bli..
Förmodligen blir det en flytt till Stockholm eller Örebro om en månad, ska lämna allt. Usch så tomt det kommer kännas. Emma i storstan? Inget jag hade kunna föreställa mig, Jag är både oerhört glad över att jag fick det resultat jag fick men även lite rädd. Rädd för att längta hem som ett litet barn som kommit vilse. Vilse det var ett bra ord, precis så kommer jag nog att känna mig den första tiden oavsett om det är till Stockhom eller Örebro jag ska.
Äsch, jag längtar som en tok på att få ge mig av. Jag har ju min Kristoffer i stockholm, iaf på veckorna! 

Imorgon kommer Kristoffer hem  och då blir det en hel helg i Nusnäs, såå mysigt det ska bli!
Längtar längtar längtar!! Sola, bada, mysa och bara vara.

Nu blir det till att lägga sig ute på baksidan en sväng och njuta av sommaren och solen.

Blev ingen lång stund på baksidan, Ida ringde och tyckte att jag skulle cykla till Tingsnäs för lite sol och bad istället och så blev det.

KRAM /Emma