Julklappar och presenter

Idag blev det en dag inne i stan, behövde köpa födelsedags present till lillebror som blir 1år den 3e :) Vad det är avslöjar jag inte nu ;) Köpte även presentpapper och snören :) Så nu är julklapparna och presenterna inslagna. Bara ett x antal kvar att köpa nu då.. 
Ska snart gå ocvh packa i en väska, imorgon efter skolan drar jag hemöve för att sen åka upp till sälen, tyvärr fick mamma ett samtal från Sälen idag och de sa att de inte va någon snö alls kvar nu, är de vinter eller vår?! Tror nästan att våren kom direkt efter hösten i år. Men det blir väl bad, bowling och annat mys ist :) Söndag blir det iaf Malung och firande av lilla Noel, längtar så! 
Nu gapar väskan tom och vill bli fylld och disken väntar tyvärr också.. 

Emma 

Måndag

Ännu en helg är till ända och en ny vecka har dragit igång. Helgen var fin, umgicks med flicks hemifrån, Älvdalen. :) Lite struligt fredag kväll men de ordnade upp sig på lördagen. Och tur är det :D
Lördagen va vi hemma hos Cattis till sent sen bestämdes det att vi skulle iväg men på t centralen kände jag hur sängen hemma lockade och jag lämnade dom där för att åka hem och sova :) Bra beslut av  mig, sov så himla skönt :D Söndagen/igår var det pyjamas dag damma runt här i pyjamasen hela dagen, och städade "hela" lägenheten, damma av, diska, bädda, plocka ihop, dammsög och satte upp staken och stjärnan eftersom jag inte är här nästa helg utan i Sälen :)

Även denna kväll blir tidig med lite läxläsning..

Emma

Stan, bio och mys

Skola idag. Halv ett åkte jag in till stan och är fortfarande kvar orkade inte åka hem nå för vi ska på bio ikväll, jag, Hanna, Madde, Stoffe och Johan :) SAW 3 :S Sägs att de filmerna är lite läskiga :P Hoppas :D
Har köpt ett par skor och en tröja idag, riktigt bra köp :D Nöjd!
Nu ska jag ta en liten runda inne på gallerian innan jag söker mig utan mod medis och bio :D

Emma

Måndag

Ännu en ny vecka är här, Tiden går sjukt fort, det känns som jag inte hinner med någonting.. Men jag hinner säkert med mer än jag känner. :) Hoppas på det iaf . Igår åkte jag tillbaka hit till Stholm, det kändes så himla tomt att sätta sig själp på tåget och veta att man skulle komma hem till en tom, tyst och mörk liten lägenhet men det kändes genast mycket bättre när jag kom innanför dörrarna. :) Och tur är väl det! Längtar så jag håller på att smälla av på den första december, då bär det av mot Sälen med massor av folk och på söndag den 3e december fyller skrutten 1 år, tiden har gått så himla fort och han blir bara mysigare och mysigare :D All kärlek vill ja ge honom! Längtar hela tiden.
Idag har det varit skola, hade beep test på idrotten och det var ingen av mina favoriter :P Hatar tester där alla ser hur dålig kondis och sånt man har.. sånt borde skrotas! Sen var vi på föreläsning om permanent. Intrssantare än jag trott faktiskt, hon som berättade, berättade på ett inspirerande sätt! Ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på, kanske bänka mig framför tvn och se om det är något att se på?

-Ullis, du hittade till min blogg trots mitt dåliga minne? :D Fin kommentar btw :) Klart jag skriver fint om Noel, han är ju det bästa! puss kram-

Emma

Lördag

Helg igen, veckorna springer förbi och lika så gör helgerna. Tiden kunde väl iaf gå lite långsammare på helgen så man hinner njuta riktigt rejält :) Men det gör jag väl iofs ganska bra ändå. Hemma i Malung under helgen. Massa mys och bus med lillebror blir det allt :D Såå underbar liten kille, alltid med glimten i ögat och massa hyss på G :D Men så ska det vara när man är  11 månader och ska upptäcka livet ;)
Bara massa mys hemma idag, det är ju inte direkt något toppen väder, men jag klagar inte. Det kan vara sånt här väder om man ändå inte ska ut nå. Kvällen blir lugn nästan lite för lugn för min del.. Bara hemmasittande tack vare en viss Kristoffer som inte vill träffas.. :( Känns smått ruttet. Men men det brukar oftast lösa sig när vi väl ses :P Vilket är på måndag.

nyföddNyfödd liten Noel 3/12-05


Emma

Skönt

Hemkommen efter en fullspeckad dag. Skolan halv 8 i morse för att sminka och fixa hår och kl 11 blev det färd mot Älvsjö och mässan. Man blev ju inte lite uttittad på stationen osv :P Men det var helt okej med tanke på arbetet vi lagt ner på frisyrerna och sminket :D
Hade tänkt att jag skulle göra klart min Hantverksorientering nu eftersom den ska lämnas in imorgon. Skönt att det inte är mycket kvar. Imorgon blir det Malung :D

Emma

Mitt i veckan..

Onsdag idag och en kort skoldag som alltid är skönt :D Röjt undan lite skräp här hemma och ska nu göra klart mitt arbete hade jag tänkt mig. men vilken tid det blir klart det har jag då inte en aning om, för nu kommer Cattis hit och vill ha löshårt omsatt och vid halv nio kommer Kristoffer hem och vill bli klippt. Mitt arbete ligger lite efter just nu, och imorgon blir det nog inte mycket gjort när jag kommer hem från mässa och har spatserat runt där en hel dag, men det visar sig. :) Måste iaf vara klar till fredag och det är inte mycket tid att hänga i granen.
Helgen ska iaf spenderas i Malung med lillbror, det var ju hela 3 veckor sen jag såg honom sist. Längtar sååå :D

Emma

Dagen efter helg

Ännu en helg har snabbt som attan skyndat förbi. Kristoffer stannade kvar hos mig och mamma och Peter har också varit här :D De kom hit i torsdags. I helgen har det blivit IKEA, Cosmonova, Cattis som sover till film :P, och en massa mat och mys :D En riktigt fin helg :D
Skola idag och vi fick vet att vi ska vara hårmodeller på gymnasiemässan i Älvsjö :D riktigt roligt! Ska ha lite utflippade frisyerer bara ;) Men den var inte helt tokig inte.
Nu blir det mat och plugg sen mys :D

Emma

Första dagen på nya jobbet :)

Skola 2 h idag sen bar det av mot Skanstull och Gunnarssons. :) Lite pirrigt va de allt när jag öppnade dörren och frågade efter Elisabeth som skulle visa hur det gick till. Eller visa och visa, hon gav mig ett fökläde och sen var det bara att sätta igång, tur att man jobbat som servitris förr ;) Det blev mycket diskplockning. diskning och även att stå i kassan, men de hade ju en kassaapparat från stenåldern så det var lite svårt :P Det var ju inte direkt som den på Kaffestugan hemma i Mora inte :P
Jag har dessutom kommit in i planer på att göra någon mina föräldrar skulle ogilla :P Men va fasen de får ju iaf inget veta! Det blir min lilla hemlis. Och skriva här vad det är kommer jag inte heller göra :P Dum är jag ändå inte.. :D Nu sitter jag här och kikar runt vid dtorn jag har verkligen inget liv, det var fasiken tur att det där jobbet blev mitt så jag har något att göra på dagarna efetr skolan. Sen har jag ju börjat träna också, så det börjar ju iaf arta sig :D Stolt.
Nu blir det snart att mysa ner i sängen med mig och lite tv tittande för Kristoffer verkar ha bosatt sig på taklagsfetsen :D

Emma

Korthårig

Skola idag och det kändes inte alls bra, kände mig ledsen hela dagen, men jag kan inte förstå varför.. Det var iaf en jättejobbig känsla.. Tog iaf ur löshåret som höll på att trilla ur. Så nu är det korta fula håret tillbaka, men det brukar ju iaf växa fort och när det sen är långt ska jag inte göra samma misstag som alltid, jag ska INTE klippa av det. Men däremot kanske jag ska göra något åt färgen, kanske lite brunt? Har så svårt för att välja, men jag vet ju att min familj tycker om mitt bruna hår och Stoffe och de tycker om blont så det är valet och kvalet nu.. :P Jag tippar på att det blir brunt snart, men att jag snabbt kommer blondera det igen :) Sån är jag!
Nu ska jag plugga vidare ett tag och sen få hjälp med matten av Kristoffer :D

Emma

Trötter

Vaknade imorse vid 8 och var inte alls pigg på skola.. Ville verkligen inte lämna sängen imorse jag var så himla trött! Men jag släpade mig upp duschade av mig och gjordemig klar för en skoldag full av överaskningar. För överaskningar blev det, men inga roliga sådana.. Det visade sig att vi hade en massa inlämningsuppgifter som skull ein imorgon och på torsdag.. Så nu är jag lite depp igen. Såå drygt, tur att jag har Kristoffer som kan dra mig upp på rätt köl igen för det gjorde han minsann när han ringde och berättade hur vi skulle lägga upp pluggandet :) Så underbar människa! :) KÄRLEK!!

Emma

Ledig idag :)

Tokskönt med en ledig måndag efter lovet :) Är fortfarande kvar i Mora så om ngn vill träffas, ring! :) Var till farbror doktorn idag och de pickade mig i armvecket.. och så tog de en massa blod ifrån mig, men jag överlevde :D Så nu sitter jag hemma här och häckar, ska med tåget vid halv 5 idag så jag ska väl packa ihop mina saker snart. Och ikväll blir det massa massa mys med Kristoffer! :)

halloweenFredrik och Kristoffer :D

Emma

Slut på helg och lov

Nu, har ett helt lov och en hel helg passerat och jag är glad! :) Hade en jättetrevlig kväll igår trots att jag kände mig avlämnad hos tjejerna. Men det blev super iaf :) De va så snälla så! Allt blev så lyckat och in i Wäsa kom jag också.
Idag är jag då lite tröttare men det är smällar man lätt tar när allt känns bra! :D

Emma


Myspys

Jag älskar min underbara familj, är så grymt lycklig! Jag älskar er och ni älskar mig tillbaka, kan det bli mkt bättre? Har tillbringat några dagar i Malung nu med Noel och det har varit helt underbart! Han blir så himla stor! Och idag har vi åkt "kartong bil" och lite pulka :) Pulkan var nog mest läskig för det lät när den drogs över snön. hihi. Men bilden den var skoj, ganska lättroad lillebror man har ;)
Nu är jag iaf hemma i Mora. Övriga ser hockey men med mitt intresse blir jag bara jobbig att sitta bredvid i soffan :P När hockeyn är slut ska jag och Kristoffer dra oss uppöver till Älvdalen där det blir mys framför brasan :) Älskar vinter när man får sitta inomhus med en brasa sprakande framför sig, Mmm...

bilen 
i pulkan

Emma

Babysim

Följde med lillebror och Ullis på babysim idag. Noel plaska och skratta han, han älskar verkligen vatten :D Så söt så! Nu ska vi snart på öppnaförsolan så han får leka lite med andra barn :) Och sen vet jag inte om vi ska göra något speciellt mer idag. Imorgon blir det hemfärd igen. Och middag för mamma på fredag sen Älvdalen för min del :D


Emma