Världen är vit!

Vaknade imorse vid 6 när Kristoffers klocka ringde, även jag gick upp då och packade det sista och drog iväg till Centralstationen och mötte upp Cattis. Vi släpade in våra väskor på tåget och sen börjadevi rulla hemöver:D Och vilket väder var! Regn, regn regn, men när vi närmade oss Uppsala så såg vi att det var lite vitt på backen. Sen somnade vi och vaknade upp i Borlänge och det var sååå vitt! :) Flera dm med snö!
Och hemma i Mora är det ännu mer snö! Det ligger som ett stort bulligt täcke över hela Dalarna :D Mysigt!

Ska snart ner på Mora och sätta mig på bussen mot Malung. :) Mysa med lillebror! Så glad.

Emma

En riktig kanonhelg

Det har varit en riktigt bra helg trots att jag trodde att det skulle bli lite drygt med full lägenhet iflera dagar :P Så snäll jag låter.. I torsdags så var jag och Cattis iväg till Vällingby på kickboxning det var riktigt skönt! Så det ska vi fortsätta med tisdagar och torsdagar! Fredagen blev det mest tbane åkning och sen åkte vi hem och sov i princip. Lördagen blev det shopping och på kvällen bar det av mot Solnahallen och Experience. :D Det var riktigt roligt där. Haha halka runt (dansa) i massor av skum! Igår blev det mest lugnt, badhusbesök, och filmtittning och löshårsflätning på Cattis ;) Hoppas verkligen att det sitter ett tag nu, det tog ett x antal timmar att sätta i det lilla vi satt i. :P Idag har vi bara sovit, plockat ihop och ätit. Och nu är jag åter själv, men det dröjer inte länge tills det kommer 2 pojkar hit :) De kommer runt nio och ska sova här med mig :D Stoffe och Micke. Imorgon ska jag åka hem och träffa alla där hemma för att sen i helgen fira halloween! :D

Emma

Nedstämdhet och bio..

Jag känner mig nere för att Kristoffer ska hem i helgen och han vet att ja inte är här nere nästa veckan för jag har ju lov.. Men då tycker han att jag ska stanna här ist nästa vecka men det tänker jag då rakt inte göra! Aja, jag orkar inte ens tänka mer på det nu.. Det kommer ju iaf ner 3 tjejer från Mora på fredag och det tar ju upp en en del :D Sandra, Ida och Jessica är det som ska komma. Det blir partaj på fredag och experience på lördag :P
Ikväll är det bio som gäller, the guardian tror jag den heter. :) Den verkar iaf vara bra! Och imorgon är det inplanerat kickboxning i vällingby?! med Cattis :D Länge sen jag träffa henne, men ska ses ikväll också, hon följer med på bio :D Nu ska jag fixa iordning mig lite så jag ser presentabel ut i stan ;) haha

Lägger in en bild från tjejmiddagen också :P Inga kommentarer ;)

90149-15
Mateja, Madde, Hanna, jag.., Sandra

Emma

Rast

åh, va kul det är med rast.. not. Bara jag i hela klassen som har den här jättelånga rasten på 2 h varje jäkla tisdag. Men det antar att det bara är att bita ihop, jag kan ju som nu bänka mig vid en dator :P
Måste bara påpeka att jag älskar helger och vill bara att det ska bli fredag nu så flickorna kommer och vi kan hitta på något riktigt roligt, och på lördag är det experience som gäller vet dock inte om det är något för mig är ju inte en person som släpper loss hur som helst. Men det verkar som det blir mycket folk och sånt är ju roligt! :D Tror även att Stoffe va lite haj på det så han kanske också följer med :)
Nu ska jag spana vidare och sen gå på lunch.

Emma


Underbar helg!!

Ja jag kan inte säga annat helt enkelt, har träffat de flesta jag känner för att träffa och bara njutit och levt fullt ut :) Va ut i fredags och igår, igår blev det bowling i Orsa bla. Mycket trevligt!
Så nu sitter jag hemma i Mora och gör inget alls, känns riktigt skönt det med! :D Har varit lite mycket utsvävningar i helgen :P :D Men sååå roligt jag haft!
Imorgon kl 6.23 går tåget tillbaka till storstaden och sen bllir det en lugn vecka innan helgen! :P

Emma

Lugn dag idag.

Jaaooo, gick upp kvart över 8 imorse och det kändes som om jag inte sovit något alls, men i själva verket hade jag sovit närmare 10 timmar! :D En sväng till skolan, två lektioner och på båda satt jag, Madde, Mikaela och försökte att klura ut våra sudokus som vi envisades med :P Så det blev inte mycket pluggandes idag, ajajaj.. inte bra inte. :P Men de var ju roligare att bara göra ingenting. Nu ska det snart bli städning av lägenhet och packning för imorgon efter långhårsprovet ska jag sätta mig på bussen mot Mora! :) Där hämtar kristoffer mig och det blir Dysberg och sen Malung :) Det verkar som det är bowling i Orsa på fredag så då blir det en sväng dit då. Sen blir det säkert något trevligt på lördag också! men på dagen ska jag träffa mamma som jag inte sett på en hel månad! Känns lite smått konstigt, jag som annars jämt brukade vara hemma.
Ikväll blir det ännu ne lugn kväll känner mig helt slutkörd, av vad det har jag dock inte en aning om.. Men en sak är säker jag är LYCKLIG, lycklig som få!! :) :)

Emma

Måndag full av trötthet

Är så himla trött idag, inte nog med att jag håller på att bli förkyld (igen) jag somnade jättesent igår.. lite strul med pojken som var jättetrött.. Men som alltid så slutade det ju med att vi somnade som vänner :) Tror inte vi har somnat som ovänner någon gång och det är ganska stort, vi har ju iaf varit tillsammans i över 2 år nu :D 2 år det låter så lite i mina öron men när man tänker efter på vad man upplevt under dessa år och månader så är det ganska otroligt hur mycket som hinns med. Är så lycklig för att det blev just vi som blev vi :D
Ska snart knalla tillbaka till skolan för lite lunch, svenska och frisör teori, prov i redskap.. inte pluggat allt för mycket men ja ska fixa det ändå!
På torsdag blir det hemfärd :D det var ju ett bar tag sen ja var hem nu så det ska bli galet skönt :)

Emma

Massa galet :P

Ja herregud vilken rolig helg det varit :D Då var ju lördagen så klart toppen på roligheterna. Sandra kom hit kvart över fyra på fredagen och då var vi och åt lite på kungshallen och sen åkte vi hem hit och såg film och mumsade godis hela kvällen, Lördagen så var vi in till stan och mötte sen upp Mikaela vid fyra. Åkte hem hit och handla massa godsaker inför tjejmiddagen, det bjöds på tacos :) Ska tillägga att Mikaela är smått hysterisk, hel skön tjej det där ;) "lånade" med oss kundvagnen hem, vi orkade ju så klart inte bära alla dessa kassar med mat ända hit. Kommer hem och jag får en stor påse med riven ost kastad i ryggen av ingen mindre är Mikaela även det :P Klockan sex kom de andra tjejerna hem hit och vi satte oss till bords och började äta, sen var det meningen att vi skulle äta kladdkaka och på det popcorn men vi dissade efterrätterna och inriktade oss på andra godsaker :P Började dansa runt här på mitt stora golv efter ett tag och knackade dörr i porten bredvid och kundvagns åkning, haha det var en syn det :D Sen upp till mig för leken "jag har aldrig". Vi vet ju vilka som förlorade det.. Men vi kom av oss ett antal gånger också. När vi skulle ut sen så river Madde ner mitt stora röda skynke, river ner lökskålen och massa sånt :D När hon sen ska ner för trappen ramlar hon och slår i bakhuvudet. Shit vilken tjej :D  Vid halv elva så tog vi tbanan bort till Högdalen tror jag, skulle aldrig hitta dit igen, vi hittade ju inte ens tillbara själva så det blev taxi till tbanan i högdalen kan inget annat än att skratta och det kunde jag inte heller när vi väntade på Mikaela som skulle käka kebab m bröd mitt i natten. Och vilken hicka jag fick på det sen då, har för mig det iaf :D Sen åkte vi iaf hem och städade undan lite lök sen somnade vi :D Igår va jag och Sandra i stan och det är inte kul när man inte mår 100.. Men sen kom syster och vi lämnade av Sandra vid tåget.
Idag har jag klippt syster i skolan och efter det gick vi lite i stan för att sen släpa av även henne vid tåget, känns så tomt att lämna någon själv på ett tåg.. Tur bara att kristoffer kommer ikväll hade aldrig pallat det här utan honom och min underbara klass :D

Kärlek  <3

Emma

Fredagen den 13e

Bänkade mig här en sväng efter flera timmar av städning, har verkligen städat å putsat överallt nu! :) Så stolt över mig själv :P Snart kommer Sandra och hälsar på i huvudstaden. Trevligt. Och imorgon blir det tjej middag hemma hos mig. Inte helt fel. Ska väl snart dra mig in mot stan och hämta upp Sandra.
Eftermiddagen och kvällen vet jag inte hur ska spenderas än, men det dyker alltid upp något skoj:)

Emma


Snaaart helg igen :D

Underbart ,måste jag få påpeka att det känns att ännu en helg snart är här.:) Blir inge flen but, girlie dinner at my house :P Verkar bli några tjejer från klassen +Sandra som ska komma hem till mig för lite Tacos och annat gott ;) Blir nog bra hur som helst :)
Idag har jag varit i skolan och inte gjort något spec, fixade i lite mer hår och sen blev det rusning hem till tvätten. Märker då att mitt tvätt och sköljmedel är spårlöst borta så det blir en snabbis in på konsum å sen tvättning, när maskinerna sen är klara kommer jag på att jag bara hade i tvätt och sköljmedel i en utav tre maskiner, såå surt, bara att börja om!! Är så himla förvirrad!
Ikväll blir det lugnt, helt ensam är jag också, mindre skoj.. meeen det betyder att jag kan få se ett halt avsnitt av CSI! :D

Emma

Till Flen på Fredag.

Jaha, det blev ingen hemfärd denna helg.. det vankas klassfest i Flen istället och det kan säkert bli roligt det med :) Sandra kommer ner också, så jag antar att resten utav helgen kommer att spenderas inne i stan :P Shopping!!
Va på bio igår, World trade center, den var lite halvbra men den hade ett tydligt budskap och det var gripande. Helt klart sevärd även den.
Ikväll blir det bara mys hemma. Inte helt fel det heller. Är så trött sen gårdagen blev lite sent.. Filmen var ju över 2 h lång :D

Emma


Visning :)

Jaha, då ska man på sin första lägenhets visning idag :) Pappa ringde mig efter skolan och tyckte jag skulle åka och kolla på den, den ligger mitt i city :) I Vasastan:D Spännande. Och om den ser okej ut så lägger pappsen bud på den åt mig! Så kul, så kul!

Efter visningen blir det bio i stan me grabbarna :P

Emma

Äntligen!

Äntligen är det måndag, klockan är 19.43 just nu och det  är nära till att få besök av Älsklingen! Som jag saknat honom! Som jag saknat sällskap sen i lördags kväll..
Skola idag, inget spec hände.. Hem efter skolan och det är där jag sitter nu också! :) Men nu känns det iaf bättre än vad det gjort på ett tag.
Bio imorgon, World trade center, antar att en och annan tår kommer fällas med tanke på vad jag gick igenom den dagen, mamma och Peter flög nämligen till USA just den dagen då det hände.. Och inte fick vi tag på dem heller på 3 dagar, jag gick i sexan då så de dygnen tyckte jag var fruktansvärda. Har sett nästan alla program om dådet så nu ska jag se filmen också!

Nu vankas det glass med oboj och mys framför tvn, när Kristoffer kommer! :D

Emma

Nej, fy fan, nu får det vara nog!

Nu har det väl varit nog med ledsamheter den här helgen? Va fan har man för avsikt när man stjäl folks saker? Är så jävla trött på oärligt folk nu! Hur fan kommer man på att stjäla en husvagn på en ikea parkering? Jag fattar inte! Kunde dom inte bara brutit upp den och tagit allt av värde då? Det hade kännts mycket bättre, då hade iaf Noel haft kvar sina leksaker, nallar och saker. Blir så jävla ledsen, det går liksom ut över en liten bebis.. Det är det jag blir mest arg och ledsen över, min stackars lillebror blev tex. av med en liten kanin som han sovit med varje natt sen bb.. Å kameran och videokameran med massa kort oh filmer.. Sånt går inte att ersätta, husvagn, tv och dvd kan man köpa nya, men inte saker med själ.. Det går inte att få tillbaka.

Vilken jävla dag! :(

Emma

Oro, ängslan och hemlängtan.

Jahopp, Söndag idag då, en oerhört jobbig sådan.. En grym hemlängtan, vill hem och bli ompysslad, slippa laga mat och slippa städa. Känna mig riktigt hemma och inte behöva fundera på vad man ska hitta på, där kan man bara vara. Där har man folk runt om sig :)

Nu ska jag plugga lite så jag kommer på andra tankar ett tag.

Emma


Jag älskar dig så grymt mycket!

Shit lillagubben vad jag älskar dig, du får mig att känna mig grymt levande!! Du kan förgylla tillvaron så himla enkelt, du behöver bara le lite och klappa dina små händer! Jag älskar dig så sjuktmycket, önskar att jag kunde träffa dig varje dag, finns inget finare än att se dig i pappas knä med armarna sträckta mot mig och du ler som bara du kan! Tänk att just du fick bli min lillebror, jag är så lycklig och så stolt! :D Du är helt enkelt underbar! Och nu har jag åkt ifrån dig... Ville inte, men det kändes bättre att säga hejdå idag än imorgon när ni sätter er i bilen och brummar upp mot Malung igen. Hemlängtan just nu är enorm! Funderar starkt på att ta ledigt någon dag i veckan för att åka upp tilll alla där hemma, längat sjuktmycket efter er! och det blir inte bättre av att jag vet att Kristoffer är hemma och är ute och roar sig, då känner jag mig ännu mer ensam.. :(

Emma


Såg Guldgossen resa sig :)

Fy fasen vad jag älskar min lillebror han är ju så jäkla jättegulli, det är så man bara vill äta upp honom! det första han gjorde idag när de kom det var att vinka och skrattahögt, då känner man sig älskad tillbaka av en liten pojke på 10 månader :) Han kan verkligen visa hur mycket han tycker om folk, myser kind mot kind och pussar å titar med en :D Sååå jävla glad att jag fick min önskade lillebror och en sån himla goding det blev sen då ;) Finns ingen som är så charmig.
Och efter en hel dag sittandes så hade lillpojken tydligen fått superkrafter för han reste sig själv från sittande till stående helt själv! Mäktigt! Visst höll han väl i sig, men det gör vi ju alla innan vi kan det utan stöd. Shit vilken kille! Önskar så att pappa bott närmare så jag kunde få träffa honom varje dag så jag inte missar så mycket i utvecklingen, det händer verkligen nya sakr varje dag när man är så liten.
Längtar så tills det blir min egen tur :D

Nu ska jag inta sängen för att orka med en dags praktik imorgon och efter det blir det mys med Noel!! :D
Det som känns lite jobbigt nu är att behöva sova själv, det är jag inte van och att jag längtar sååå oerhört mycket efter mamma, Peter, Elin, Kim och de andra där hemma. :'( Men snart, snart kommer jag hem.
 
All kärlek till alla mina nära och kära! Ni betyder mest!
Emma

Onsdag

Jaha, igår satt vi i håret och det ser helt okej ut för att bara suttit i ett dygn :) Blir nog mycket bättre ikväll när jag tvättar det.. Igår kväll blev det bio, 7 miljonärer, jätterolig film! :) klart sevärd. Ikväll blir det ännu mer bio, hotet inifrån. hoppas den också är bra.
Skolan idag, kom dit till halv 10 och ser att matten är inställd, pissed, sätter mig på 7 eleven med Mikaela och Sara och dricker lite kaffe och pratar lite, går till samhällen som visar sig bli en kort lektion, 40 min. suck, jag gick upp imorse för en 40 min lång lektion?! På en hel dag. Men skönt att komma hem tidigt iaf :P  Blir ingen hemfärd imorgon pappa, Ullis och Noel kommer ner och hälsar på så då får jag lov att stanna. Det innebär en hel helg utan Kristoffer och det känns tungt, det har inte hänt på länge.. Men det ska nog bli bra det med. :) Han kommer ju ner igen på måndag sååå.. 

Nu ska jag snart åka iväg till medis för lite simning tror jag. Är ju inte direkt fint väder för att vistas ute, ösregn, åska och blixt.. Men ganska skönt med såna dagar också ibland :)

Emma 

Sovmorgon, pucko!

Gick upp halv 8 imorse i tron om att jag började halv 10, men icke! När jag kom till skolan minns jag plötsligt att jag börjar halv 1! :P Smälldrygt.. men såna smällar är det bara att  ta. Sitter nu på 7 eleven och dricker lite vatten för att snart knalla tillbaka till skolan för lite luch.
Efter skolan blir det Saras place och iflätning av löshåret som vi köpt :P Bara att hoppas på det bästa nu då! :D I övrigt händer det inte speciellt mycket i mitt vardagliga liv.. Hade faktiskt varit kul om något oväntat plötsligt skulle ske. Bara det är något positivt :)  Kanske blir ett besök på simhallen imorgon för lite motion eller så ksa jag försöka ge mig ut på en joggingrunda, om nu orken tillåter det, men den brukar inte göra det och det slutar oftast med att jag bara promenerar eller inte går ut överhuvudtaget.. Måste bli en stoor ändring där! Och det snarast! :) Har ju till och med köpt nya skor och kläder för ett nytt liv men de har bara använts en gång och det var på skolgympan..

Nu ska ja skutta ner till skolan igen. Kort från isättningen kommer senare :P

Hej hopp,
Emma

hår förlängning :D

Ja, imorgon ska jag sy fast mitt långa hår så jag äntligen kan känna mig som Emma igen, trivdes aldrig i mitt "korta" hår. Va ju inte direkt kort men de var axellångt och jag kan inte med den längden. Så jag hoppas verkligen att det blir bra imorgon :D Jag och Mateja var i stan vid 10 i morse för att köpa håret och nu ligger det hemma här!
Ledig idag, skulle egentligen haft apu idag men ja hitta ingen salong så jag pluggar lite idag och praktiserar lite extra på fredag istället :) Hem på torsdag och praktik på fredag sen kanske hockey på lördag och partaj annars blir det en lugn helg i Malung. Skönt det också! Men den här helgen var också väldigt lugn. Kvar i Sthlm med Kristoffer, på fredagen hälsa vi på Patte i märst och i lördags så skulle jag, stoffe och Cattis se film här men det slutade med att det baar var jag som såg film för Cattis somna efter en kvart och Stoffe några minuter efter henne :P Men väckte dem när jag tyckte det var dags för att bädda iordning så vi låg i de sängarna vi skulle :) Så kunde de fortsätta sova där. Igår var det mys på badhuset på medborgarplatsen och sen lite mat i Kungshallen och Beck inann vi somnade. :) Jättemysig helg :D

Emma