Ny frisyr och färg :)

Vi klippte till idag och gjorde friyrändring :D Det blev kanoners! Vet dock inte vad de andra tyckte, de sa inte så mycket. Men jag gillar det och det är ju ändå huvudsaken, mamma tyckte också de va bra. Skicka henne ett mms. :)
 Jag har klippt kort på ena sidan från örat och fram, en liten lugg och färgat mörkare på det korta partiet! Bild lägger j aupp senare då sladden mellan kameran och datorn är hemma i Mora.
Sitter nu i Väsby och väntar på Killbesök. Kristoffer är på väg! :D Ikväll blir det god mat, film och massa mys!


Frisyr ändring

Ja, imorgon har vi återigen egen hårvård :) Tänkte låta Mateja sätta saxen i mitt barr och låta henne skapa något annorlunda :) Det kommer att bli kort framtill på ena sidan. Jag hoppas verkligen att det blir bra, annars kan ni räkna med att få se en Emma med mössa dygnet runt de närmaste månaderna :P Dessutom tänkte jag färga utväxten och kanske en mörkare färg just vid det korta partiet! Wish me luck! Det kan behövas, är faktiskt lite nervös..
Nyss sett premiären av Sjukhuset på tv3 och nu är det Top Model :)
Tidigkväll idag, klockan ringer 6,15 imorgon bitti. Det är en galen tid att gå upp!

Tråååkigt

Gud va dagarna kan bli långa när man int har något att göra.. Idag har jag gjort ungefär ingenting! Diskat lite, ringt salong, målat naglarna och tagit det väääldigt lugnt. Jag är inte van det här, jag vil att det ska hända saker runt mig hellst hela tiden :) Då trivs jag som fisken i vattnet. Funderar på att ta bussen till Väsby centrum en sväng och kika runt lite där :)

IKEA

Åkte in till stan runt 12 idag för en fika med Cattis och Lova, det var mycket roligt! :) Satt på cafét ett bra tag men till sist fick vi lov att springa på toa och sen fick jag skynda hem till Väsby, då pappa var där :) Väl hemma så började vi med att åka på Konsum och handla hem lite mat. Pappa gjorde sen spaghetti och köttfärsås vilket är en favorit då pappa gör den :) Mums! Senare så åkte vi iväg på IKEA där jag köpte mig ett stort lakan och pappa en dörrmatta :) Färden styrdes nu till Bauhaus? (stavning) för lite kik. Sen blev det Vaxholm, en italiensk glass och lite båttittande :) Sen satte jag mig bakom ratten och vi påbörjade resan hemöver :) Höll för övrigt på att krocka :P Då jag inte visste vart jag skulle stanna vid alla jäkla stopplinjer, trafikljus, järnvägs övergång + solbländning! Då jag var som mest inne i förvirring kommer det en bil och svänger 2 cm framför mig! Men! Vi klarade både oss och bilen :) Vi kom hem! Haha.
Nu ska jag inte göra allt för mycket mer ikväll, imorgon blir det praktikplats letning :P Måste hitta en salong.. Och på tisdag kommer Älsk. :D Mys.

Shrek 2

Det bestämdes nu att det blev film fö rmig ikväll :P Fika m Cattis imorn ist är bestämt! :D Sen drar hon ju ut på tur på måndag, till Cypern! Såå avis! Vill också ut o fara!

Nu blir det hemköp.

Tjosan :)

Nu är ju jag en sån där velig en.. så nu har jag börjat tröttna på tanken om att åka in till stan för o se massa folk på scen :P Jag hade imorse när jag vaknade bestämt mig för att se Shrek 2 som går på 5an ikväll. Men när Cattis då ringde så lät det mycket roligare, det är det för den delen också! :D Absolut mycket roligare! egentligen.. Men det tar ju sån himla tid att åka in tycker jag och sen måste jag passa både pendel och buss på hemfärden. Så nu blev jag så kluven.. Jag får ringa Cattis sanrt o höra efter hur de ska göra för nu är klockan snart 17 o de tar ett tag för mig att åka in också. Jaaa... vi får helt enkelt se hur det blir :)


Snyggon

En bild från en kväll för ett x antal månader sen :P Vi ser ut att ha väldigt kul.

Kungsan ikväll.

Det är vad som står på menyn :) Ringde Cattis o hörde om vi skulle slå oss samman till kvällen och det tyckte hon :) Så jag, Cattis o Lova ska på sveriges radio festival i Kungsan ikäll! Kan bli riktigt skoj!
På scen bjuds det, Ola Svensson, Måns Zellmerlöv, Maia Hirasawa, Mando diao och mycket mer!
Sen efter det får vi se vad som händer, förmodligen blir det väl så att jag åker hem till Väsby, då pappa kommer på besök imorgon. Om inte så följer jag med Cattis på tur :P

Nu ska jag inta duschen så jag vågar mig ut idag, spegelbilden just nu är inte den vackrate alls! Sen blir det sl koll och sen pendel till stan. :)

Röntgen, blodprov och lungkapacitets test

Allt såg bra ut, men hon sa att mina problem berodde på att jag haft en lunginflammation, och någonting i lungsäcken. Och nu när allt det torkade upp så fick jag ont. Men en sak kvarstår i mina funderingar.. Jag har ju haft det här så himla länge, betyder det att jag haft lunginflammation i flera månader?

Efter besöket på akuten gick jag igenom Väsby centrum. Det var betydligt större är jag trott! :) Frågade även efter praktik på ett ställe, men de nobbade mig direkt :P Sen blev det fredags shopping på ica. Ikväll bjuds det, kött, kroketter, beasås och baguetter i ugn :D Smaskens, lite tråkigt att man får avnjuta det helt ensam, vore ju lite trevligare om man haft lite sälskap, men eftersom vännerna allt som oftast sviker så börjar jag bli van det här nu :)

Ungnen väntar på kroketterna och brödet :) Här ska mysas!

Närakut

Har en tid 13.10 idag på löwenströmska sjh. Ska ta reda på vad det är som gör så fruktansvärt ont då jag andas på nätterna och när jag rör mig. Sköterskan jag pratade med tyckte det var mycket märkligt att läkaren jag var till i Mora inte ville att jag skulle komma tillbaka på återbesök efter penicillinkuren i Juli och att han inte tog några blodvärden. Det kan jag också tycka va konstigt. Det enda han gjorde var att lyssna på mina lungor och sen skriva ut en himla massa medicin, snacka om att göra det lätt för sig.
Nu är det fredag och helgen är här igen! Vilket är galet skönt. Har varkligen haft svårt fär att gå upp de här morgnarna.
Meningen var att jag skulle ha Kräftskiva och jag bjöd ner massa folk från Mora. Typ ingen kunde och de som kunde ville plötsligt inte, man duger tydligen när man är i Mora och de inte har någon annan att vara me.. ? 
Kanske ska ta och träffa Cattis imorgon och på söndag kommer pappa ner och bor hos mig en natt innan han åker till Frankrike på jobb. :)
Sen börjar en ny vecka och jag får besök! Av Kristoffer, längtar jättemkt efter honom! Galet. Ska se till att vi kommer iväg på ikea på tisdag så jag får köpa lite nytt tingel tangel och små plock. :) Alltid roligt med förnyelse. Sen ska jag försöka klämma in ett Skansen besök, då jag fortfarande har 2 fribiljetter:) Och även lite god mat ska det bli och en himla massa mys!

Längtar!

Ensamhet

Skola idag mellan 10 och 13. Därefter blev det stan en sväng, själv. Jag köpte en kofta, tröja, mascara och lite småpyssel :) Den blev det hemfärd för lite matlagning och telefonsamtal. Jag vet inte hur många salonger jag ringt, och nästan alla som svarar låter jätteotrevliga! De kan väl ta lite hänsyn till att det inte är jag som bestämt att jag ska ha praktik en dag i veckan.. Men jag har iaf några som jag får besked ifrån nästa vecka. Jag vet att det är lite sent men har jag ingenstans att vara på, på måndag så är det ju bara så! Jag har iaf lagt ner en himla massa tid och telefonpengar på det här nu.

Nu sitter jag bara hemma, det blir nog inte så mycket mer idag. Ville ut och gå men har såna hemska skavsår så jag får nog nästan lov att skippa det.. Men ut o röra på mig måste jag verkligen komma igång med, jag kommer gro ihop snart :P

Telefonsamtal från K

Hur sött kan det bli, jag hade inte hunnit svara på ett sms från Kristoffer som jag fått ett bra tag innan jag såg det.. Och eftersom jag annars brukar vara snabb som den på att svara så slog han mig en signal för att höra så att allt var under kontroll! :) Mys! Det är kärlek, att vilja höra så att allt är bra för att man inte hört av sig på nån timme, att ringa för att vilja höra rösten på den andra. Jag blir så glad av såna små vardagliga saker som ett litet telefonsamtal. Jag kanske är tokig men så är det iaf :D Och jag gillar det.
Tänk vad roligt det vore om man fick ett otippat sms eller ett samtal man inte väntat lite oftare. Känns så ensamt när det bara är föräldrar, syskon och pojkvän som hör av sig. jag ska inte säga bara om det, blir glad av de samtalen också så klart! :) Men vore roligt om någon hemifrån eller någon i klassen för en gångs skull skulle vilja ge istället för att bara ta.. Det blir lite tröttsamt att alltid själv få dra hela lasset om det ska bli något. Spelar egentligen ingen roll vad det handlar om..

Har nyss varit duktig och diskat undan, plocka ihop, dammsugit och vattnat blommorna :) Nu ska jag snart slå mig ner framför tvn som är min bästa vän här, då jag inte har ngn att umgås med.. Det är tråkigt!

Ge mig praktikplats!

Jag har lite småpanik över den här praktiken som ska bärja på måndag. Jag har ringt och jag har besökt salonger nu i 2 dagar, men ingen verkar intresserad. hm.. undra varför.. Kan det vara för att typ ingen vill binda upp sig på en praktikant 1 dag i veckan? Åhh, jag vill bara hitta en salong jag trivs på och som ligger någorlunda bra till :) Ska det vara så himla svårt?

Skola idag. Klockan ringde 6 och jag var inte riktigt på humör för att gå upp just då, en det var bara att ta sig i kragen och skutt aupp och in i duschen :) Sen rullade dagen på och tillslut var jag på väg hem :) Ätit grillad kyckling idag med bagutte :D Inte helt fel de inte.
Nu ska jag leta adresser till salonger som jag ska gå till imorgon. Så jag får plats någonstans någon gång. :P Wish me luck !

Praktikplats på salong..

Nu måste jag hitta en salong jag kan prkatisera på! Vill nån hjälpa?! Det bästa vore väl om det finns någon i närheten av skolan, (fridhemsplan) Eller Väsby. Jag får llite småpanik. Vet ju inte ens vart salongerna finns..

Skolan drog igång idag igen. Känns helt okej. Schemat ser bra ut trots sena dagar :)

Upplands väsby

Nu har jag flyttat in :) Det är kanoners här! helt underbart ställe. Lite som Mora faktiskt. helt klart ett hel mysigt ställe! Här kommer jag att trivas superbra så länge jag har bostad här!
Har börjat packa upp allt nu och har ätit lite pasta carbonara vilket är en favorit :D
Nu blir det mer uppackning sen ID på kanal 5.

Kristoffer har nu börjat jobba igen efter en hel sommars ledighet. Kändes lite underligt att behöva säga hejdå efter att ha varit såå tighta ett tag. Vi har praktiskt taget bott ihop under de här veckorn jag varit hemma. inte många dagar som vi spenderat själva. Och som jag har njutit av det hela! Ville aldrig att hösten skulle svepa in, men nu har den ju tydligen gjort det iaf. Och det är ju inte mycket som jag kan göra åt det.  Nu är det bara att börja ladda inför skolstarten imorgon. Vi ska tydligen bli faddrar åt ettorna. Så morgondagen bjuder på lekar i Rolis. Kan bli skoj! :) Jag hoppas iaf på det!

Skolstart

Ja nu har klassen precis kommit till skolan för upprop och här sitter jag i Mora. :) Det hela beror på att det hela sommaren har stått på hemsidan att vi börjar tisdagen den 21a. Vi bokade en tågbiljett ner idag och allt var klart, men då dimper det ner ett brev i brevlådan i fredags och där står att vi börjar måndagen den 20e :) Jippi för mig :P Men eftersom biljetten inte gick att boka om så bestämde jag och mamma att jag fick åka ner idag iaf :) Och det känns faktiskt ganska skönt. Känner mig inte alls manad för skola. Har inte pratat med någon i klassen sen vi slutade i juni och jag vet att de tsm har hittat på en massa saker nu i sommar så jag vet inte hur allt blir.. Känns lite tungt om jag ska vara helt ärlig. Jag vill ju ha vänner att ty mig till även när jag är i Sthlm. Det är ju inte spec roligt om man ska behöva må dåligt pga man inte har så bra kontakt med klassen. Inte så roligt att behöva sitta sj hela dagarna efter skolan. Vill ju kunna hitta på saker :) Sthlm är ju så mysigt egentligen!

Nu ska jag ladda inför resan ner och inflyttningen som ska ske i min ensamhet..

Halkbana + Uppskrivning

Jag klarade det :D Nu väntar bara uppkörningen sen är kortet mitt! Och jag kan åka vart jag vill när jag vill helt själv så länge bensinen och pengarna räcker :)
Är så glad! :)
Helgen har för övrigt varit toppen! Den har spenderats i Falun och Älvdalen. Nu är jag hemma i Mora igen för lite packning. Imorgon går tåget ner mot Sthlm igen och jag börjar skolan på tisdag. Äntligen får även jag påbörja mitt andra år på gymnasiet :P (Jag har mig sj att skylla)

Mormor kommer hit till oss idag också, eftersom mamma och Peter dragit iväg på roadtripp :D

Barnvakt

Vaknade 10,20 imorse, blev lite småstressad då jag hade planer på att hinna mer än vad jag nu hann innan lillebror skulle komma. :) Men de kom runt 10,45 så hade inte allt för mkt tid. Men vad gör väl det. Har ju tid över nu ist! Vi har varit i lekparken här brevid och gungat och åkt rutshkana. :D Vi har ätit, ritat, busat och myst framför tvn en stund! Mysigare unge får man leta länge efter! :)
Fick se ultraljudsbilden på syskonet idag också! :D Spännande!!

Nu ska jag inta duschen så jag piggnar till lite extra sen körskola!


Orsasjön runt

Jag hade lite tråkigt nu på kvällskvisten så jag raggade ihop ett gäng och satte mamma på passagerar sidan och sen for vi en runda med bilen :) Jag känner mig så himla mycket säkrare på körningen nu efter några lektioner :) Så himla himla skoj de ska bli när jag helt ensam kan sätta mig bakom ratten och åka precis vart jag vill :D Käns helt galet! :D
Efter rundan smög jag hem till Sandra en sväng och såg lite tv och tisslade :D

Nu blir det snart sängläge, morgondagen bjuder på barnpassning, lillebror kommer till mig då familjen ska på ultraljud o kolla bebis, sen körskola! :)


Helgens bravader

I fredags så hade jag och mamma myskväll här hemma. :) Hon sprang runt överallt och städa och sydde gardiner som hon sen hngde upp och började planera målning av möbler, när hon höll på med den så gjorde jag en tacopaj som vi senare satt eoss ner för att äta :) Det var himla gott måste jag säga! Sen blev det lite tv tittande innan hon gav upp för att inta sängen och jag sätta mig vid datorn en sväng :)
Halv 6 i lördags ringde Kristoffer för att säga att det var dags att kliva upp om jag skulle med dom hem, vilket jag skulle så det var bara att kliva upp och klä på sig och traska iväg till busshållplatsen. Väl i Älvdalen blev det sängläge i ytterligare några timmar så att man skulle orka med kvällen :)
Kvällen blev kanon bra! :) Vi knallade runt lite under cruisingen och sen gick vi vidare hem till Pontus och därefter ner på parken :) Det var en mycket lyckad kväll tycker jag :D

I veckan blir det massor med teoriläsning. Uppskrivning på fredag! Är lite nervös men hoppas på det bästa! :)

Nu ska jag in i duschen sen göra iordning en kycklinggryta m thai influenser :D Mums!

Shopping&körning

Igår var det körskolan som gällde i någon timme, sen ringde sandra och sa att det var shopping dags så det var ju bara att packa ihop sakerna och knalla mot gågatan för lite lätt shopping. :D Det blev 1 tröja, en tunika, 2 skor, 3 nagerlack och lite smycken som inhandlades och allt var perfekt :)
Idag har jag varit på körskolan i många timmar! Behöver bara klara repetitionsfasen 1 gång till nu och sen göra sluttesten innan jag får skriva på fredag :D Det här verkar gå ganska bra trots allt!

Imorgon bitti kommer min K hem och jag åker med dom upp direkt dom anländer från Västkusten! :)

Intensivkurs

Så där ja, nu har jag påbörjat min intensivkurs så nu hoppas jag och håller alla tummar jag har på att jag ska klara det :D Jag vill så gärna få kortet!
Jag har hittills haft 3 körlektioner och avklarat fas A,B,C och F :) Så nästa fredag ska jag vara redo för skrivning och halkbana är det tänk.
Igår efter körningen så åkte jag och pappa mot Väsby för att kika på lght åt mig. Den var underbar och jag vill aldrig behöva flytta därifrån, ett sånt ställe vill jag bo på jämt! Helst med Kristoffer. :)

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt här hemma, det blev ju sånt flaxande igår.. Men det var det verkligen värt! :) 70kvm åt bara mig! :D Nu blir det snart ett samtal till Kristoffer, längtar efter honom redan och han har bara varit borta sen i lördags :)

Malung

Igår så for jag till Malung mitt på dagen, för lite bus med lillebror, han blir större för var dag :)
Var hemma hela dagen och på kvällen köpte vi hem lite thaimat :) Det var toppen! Idag så for vi till Öje en sväng, då Noel älskar det stället. Och runt halv 4 hämtade skjutsen upp mig för färd mot Mora. Eftermiddagen idag har spenderats med Sandra och Ida :) Härligt.

Saknar.

Boggberget+Mora festivalen

torsdagen bjöd på Black Jack, Sväng Ingvars och disco på Boggberget, det var inte helt dumt det inte. :) Fredag var det dags att säga hejdå till kristoffer som tog sikte mot Västkusten och mellbystrand. Jag vill också.. Men men. Vi åkte hem till Mora där jag bara hann svira om för sen bar det av mot morkarlby och grillning m Mora tjejerna. Trevligt. :) Sen gick ner mot kajen och festivalen, där det var skapligt med folk och det var skoj :) Mötte en himla massa folk :D Sen när klockan började närma sig midnatt så ringer K och säger att han också är i Mora?! :) Gillar jag :) Så det blev lite mys och när det stängde så fick jag lift med dom hem :) Och idag så har jag åkt till Malung där jag nu sitter och väntar på att lillebror ska komma hem till mig!


14 timmars sömn.

Tisdags kvällen blev förvånansvärt bättre än vad jag trott, de hämtade upp mig här hemma vid 22 och sen styrde vi kosan ner mot Rättvik, bilar, bränt gummi och avgaser :) Det var uppehåll hela tiden vi var där. Kors i taket! Vi gjorde inte spec mycket, parkerade bilen och knallade runt lite, blev ståendes på Ok och efter någon timme så åkte vi hem igen. Det var skönt då jag ca 2½ timme senare skulle upp och jobba. Jag var galet trött igår. GIck och lade mig 19 och somnade som en stock. Vaknade igen vid 2030 då Kristoffer ringde. Men somnade om runt 2130 och sov till nyss :) Ca 14 timmar, det var underbart! :D 
Ska snart duscha och packa lite. De hämtar upp mig om några timmar då det bär av mot Älv. Boggberget väntas ikväll! Trevligt trevligt. :)

Frulle o dusch nästa