Tisdag

Var kvar i Sthlm i helgen som var, var i stan och sprang runt med Kristoffer :) Cattis sov här i lördags, det blev spel spelande :)
I veckan är inte mkt planerat, det blir magdans besök imorgon för att se om det finns några platser över till mig, Hanna och Mateja :) Fredag blir det färd hemöver, till Malung för mys med lillebror och skoteråkning :D:D LÄNGTAR!

Nu ska jag plugag lite körkort, matte och sam..

Emma

Stockholmare och snö ;D

Helgen är över ännu en gång, men det har varit en riktigt trevlig helg :) Sov hemma hos Carola fredag-lördag eftersom hon skulle fixa mitt hår innan öppethus som vi hade igår. Igår så var jag, Mateja, Hanna och Carola hemm ahos mig och hade riktig tjejkväll med pizza, chips, dipp, film och prat :) Hanna som över medan de andra åkte hem.
Det började snöa här igår så nu har vi massor med snö också.. Jag kikade ut genom förnstret igår efter 00 och vad är det jag ser?? En äldre herre har plockat fram längdskidorna och stakar sg fram på trottoaren utanför mitt fönster, jag säger bara en sak.. Stockholmare och snö :D:D haha

Idag blir det en slö dag..

Emma

En enda väntan..

hela dagen har varit en väntan på tåget till Stockholm.. Om man ändå hade sett fram emot att få åka ner, men nu kommer man hem till en tom tyst och mörk lägenhet.. Men imorgon är en ny dag och då känns det åter mycket bättre. :D Tur är väl det.
Helgen har varit fin, bowling igår med Kristoffer, Niklas, Tom, Pernilla och Sofia :)

Emma


Mora

Ja, nu är jag hemma i Mora igen :) Känns skönt. Veckan har rullat på och varit bra, färgat håret en aning mörkare har jag också hunnit med :) Alltid kul med förändringar..
Idag ska jag vara hemma med syster sen till Älvdalen :D

Emma

Back to basic..

Usch så segt det kan vara att man är tillbaka i de dagliga banorna igen.. Vill bara vara hemma och inte göra någonting. Det är sååå skönt!
Men nu är dagen som den är och jag ska göra det bästa utav den :D Har börjat med B kursen i matte nu iaf och hoppas på att få tillbaka en massa arbeten idag också!
Efter skolan blir det nog inte spec mycket gjort om jag känner mig själv, men måste iaf köpa upp mitt busskort till ett plus kort så jag kan ta mig runt även kvällar och helger :D Lite matinhandling ska det också bli.

Emma

4 timmar kvar..

..tills jag måste vara ihoppackad och sätta mig på tåget söderut.. vill inte! Vill vara hemma hos mamma, har varit så himla skönt att bara kunna vara nu i flera veckor. Men jag kan ju alltid åka hem igen på fredag om jag känner lika då. :D Det är toppen :D

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, packa färdigt, handla och sen är jag klar för hemfärd..

Emma

Lördag

Mitt i helgen är det nu, men snart är även denna helg till ända och på tisdag drar verkligheten igån igen. Åker tillbaka till Stockholm på måndag och jag känner mig inte speciellt taggad alls på det..
Har varit hemma hos pappa en natt och myst med lillebror :) Så stor han blir och börja gå har han gjort också, och smallrar på som aldrig förr :D
Åkte hem igår för lite ishockey vm i Leksan, då Kanada vann :D Idag har varit en riktig hemmadag, har vara varit utanför dörren då vi åkte och handlade hem lite mat. Har nyss ätit middag med Kristoffer. Mys :D
Kvällen bjuder på lite film :) Inte helt fel det inte.

Emma

Nytt år innebär nya möjligheter..

Nu har det nya året dragit igång, och det har hittills bara varit toppen :)
Idag har jag och lillasyster varit på spa och fått massage, bubblat, bastat, slappat, ätit frukt, läst och myst :D Perfekt dag :D
Imorgon bär det av mot Malung och lillebror, längtar så jag spricker snart..

Det nya året ska jag göra allt för att få bättre än det förra. Inte för att det fanns så många dåliga stunder förra året men det känns som att det här året kan bli en riktig höjdare, då jag även fyller 18 i mars :D:D
Jag ska älska, njuta och leva livet fullt ut :D Detta år ska bli kanoners! Det lovar jag mig själv!!

Emma


2007

Nu är ett nytt år här med en massa nya äventyr :D Ser framemot året med glädje.
Firandet igår var bra :D
Nu är jag hemma i Mora iaf, har haft 3 klippningar idag också. Inte illa. Träffade lite vänner och har ätit middag så jag känner mig som en boll just nu, filé, hasselbacks potatis och sås, efterrätt med fruktsallad, glass, grädde och chokladsås på det sen ;)

Nu blir det mys i soffan med familjen.

Emma