Arg!

Åh jag blir så arg! Jag frågade nämligen Kristoffer för snart 1 vecka sen om vi skulle åka till Rättvik idag när det är cruising, svaret jag fick var, vi får se. Igår ringde han och frågade när jag kom hem från Malung för han skulle till Malung med sina kompisar?! Han frågade för att veta om jag hann åka dit med dom. Men till saken hör att han bara fixat plats i bilen dit åt mig.. Jaha, och hur hade han tänkt sig att jag ska ta mig hem? Han tyckte jag skulle åka med min mamma, men hon ska inte hem och det har jag vänligt men bestämt sagt till honom ett par gånger utan respons. Och det senaste jag hörde från honom var, och när ska du fixa skjuts åt oss någonstans? Som om att han inte vet att jag typ har 0 kompisar här och definitivt inte känner någon jag kan be vara chaufför en hel kväll åt fyllon.. Men det vill han inte lyssna på, så nu sitter jag här, efter timmar av hårlockning, sminkning och val av kläder förjäves.. Jaja, lika bra att byta om till myskläder och se en film eller ngt. 
Plus att han fixat skjuts åt lillebrorsan t.o.r!!! Arg

Nästa..Augusti

Ja, imorgon drar augusti igång och det ser ut att fortsätta vara kallt, snålblåst och regnmoln 24/7.. Just för stunden kikar faktiskt solen fram men snart börjar et väl droppa ner några stänk igen.. Har iofs bara varit hemma ca 2 veckor av den här sommaren så jag ska ju inte klaga allt för mkt, men jag känner redan nu att det här vädret tar kål på mig. Hu rhar ni stått ut med det här i 2 månader?! Jag har iaf fått känna på sommar i 5 veckor, men då tyckte jag att det var för varmt och klagade över det ist, men 46 grader kan bli lite mkt även för mig :)
Har spenderat en natt hemma hos pappa i Malung och myst med lillebror och sett magen som växer:) Mys! Övningskört ett x antal mil har jag också gjort, det går bättre och bättre.
Ikväll är det cruising i Rättvik som hägrar och jag ska väl snart skutta in i duschen och göra mig iordning antar jag. Kristoffer, Pontus o Putte hämtar upp mig om någon timme, så det gäller att vara klar då.
Imorgon ska jag upp tidigt igen och jag känner på mig att det inte kommer att bli många timmars sömn om ens någon. Men jag får ta igen det imorgon. För på torsdag är det åter Boggberget som gäller:D Då måste man vara fit for fight igen! Det är sista torsdagen där uppe nu och på lördag åker Kristoffer ifrån mig en vecka till Mellby. Trist.. Men som tur är så är jag uppbokad hela dagarna till han kommer hem med körskola! Börjar bli lite nervös inför det här nu, men jag ska nog ordna upp det :)

Underbart!

Käkar penicillin för en förkylning som inte vill släppa taget om mig.. O stark hostmedicin för hostan som aldig ger sig.. Är helt slut i hela kroppen.. :/ Super jobbigt..
Har iaf haft det underbart sen jag kom hem! :) Dansbandsveckan måndag-lördag :D Kanon.
Lasse stefanz på boggberget, classic car week drar igån nu o en himla massa mys o gos! :D
I love this! Vill alltid ha det så här.
Har hittat en 2a i Väsby som jag ska flytta in i snart. Och en intensiv kurs för körkort ska jag ta, börjar den 6e augusti. Det här kommer bli toppen! Jag ska fixa det, det har jag gett mig 17 på. Jag måste. :)

Kreta
Jag o Kristoffer i Chania Kreta
kreta
Platanias Kreta
malung
Förtältet i Malung
jag o skrutt i bilen
Vi i bilen i R-vik


Emma

Svensk mark under mina fötter.

var så lycklig då mamma ringde och sa tt jag fick en biljett hem 3 veckor tidigare än beräknat :D Så nu är jag hemm aoch har varit i 1 vecka :D Underbart! Har haft det grymt skoj sen jag kom hem! :D Malung måndag, onsdag torsdag fredag och lördag! Haha no coments :) Galet kul!
Kreta var okej, men spec då jag hade besök :D

Uppdaterar lite mer detaljerat senare då tid finns. Nu ska jag göra mamma sällskap ute :D

Emma

Just my luck..

jahopp. Kristoffer ringer och medelar att han akt fast i poliskontroll....en minut eftrat ringer han igen och meddelar att de ringt fran flygplatsen och planet ska lyfta 20.30 och inte 17.00.. Less.. Vill bara ha hit dom nu :) Langtar! Men nu antligen borjar jag se ett slut pa vistelsen har :D Bara 3 och en halv vecka kvar nu! Underbart!
Borjar jobba 16 sa ska gora mig klar for det!

Emma

Pedikyr och 1dag kvar nu

Varit pa pedikyr idag, helt underbart behovligt! :) Sa nu ar mina fossingar som nya och sa har de roda naglar ocksa! :D Bokade tid for manikyr imorgon men vet inte om jag kan ga, matse vara hemma och stada lite.
Akte in till Chania vid halv 10 imorse och kom ganska sa nyss tillbaka. Borjar jobba 16.

Nu ar det bara 1 dag kvar till Kristoffer och co ankomst!

Emma

Rod flagg och ny varmebolja?

Legat vid havet aven idag :) Mys! Lyssnat pa musik och battrat pa brannan :)
Fick nyss reda pa att de varnar om ny varmebolja till nasta vecka?! Jag pallar inte en till! Man kan INTE sova och man kan INTE sola, man kan ingenting nar det ar 45 f\grader och stekhett utomhus! Snalla skona mig fran en till.. Var sa glad att det blivit svalare nu i veckan.

3 dagar kvar nu :D:D

Emma

En dag vid havet

Gick ner til havet idag runt halv 11 och lade mig ner for att sola. Badet fick stallas in pga rodflagg och enorma vagor :P Det riktigt danade nar de rullade in mot stranden..
Lag dar till 15 da jag kande att jag inte behovde mer sol for dagen, brande min rygg.. Inte det skonaste men jag tar den smallen, maste ju synas att man spenderat sommaren utomlands :D

Nu ska jag satta mig ner har pa Kaffe Stugan en svang det blir en tidig kvall, stranden imorgon innan jag borjar jobba 16. :)

Emma