Saknar..

Underbart

Malung 2006

me and kris

Sunny beach 2007



Saknar Kristoffer 5 dagar kvar :)

Inte ett moln..

Nej, jag har inte sett skymten av moln pa 3 veckor nu och det kanns underbart! Inte alls som hemma i Sverige dar somrarna oftast bestar av regn och nagon enstaka dag med sol. Dock med moln pa himlen :)
Nu har varmeboljan lagt sig vilket ar grymt skont! Man kunde verkligen inte vistas utomhus och man kunde definitivt inte sova pa natterna. Men inatt sa har jag sovit otroligt bra. Det har flaktat fran fonster och flakt och inte bara blast varmt. Skont!
Idag ska jag jobba 12-16 och 20-22.30. Imorgon ar jag ledig vilket kanns riktigt harligt da jag nu jobbat 10 dagar pa raken. :) Ska ligg apa stranden hela dagen och battra pa brannan :)

Nu ska smorgasar snart bli gjorda och jag ska invanta mina kunder :)

Om 5 dagar far jag krambesok :D

Emma

6 dagar kvar nu.

Till jag far kramas med Kristoffer! Som jag langtar, idag ar det 3 veckor sen sist vi sags.. Bara tanken far mig gratfardig. Langtar hem till ovriga ocksa! Det har ar bara slit kanns det som jsut nu, slav arbete.. Springer benen av mig. Men imorgon far jag lon och da kanns det sakert battre! Och sa ska jag fa lite extra ledighet nar Kristoffer och co kommer! :D
Nu ska jag hem och fortsatta forsoka ta mig igenom mina hogar av bocker! Har hunnit lasa hur manga som hellst pa tiden jag varit har!

Emma

43 Gradig HETTA

Japp, aven idag har temperturen overskridigt 40 strecket! Josses kanns som att avra i en bastu.. man kan inte ata inte sova inte gora nagot alls.. Jag har jobbat aven idag mellan halv 9 och 16. Det ar inge folk ute sa det har avrit stendott har hela dagen. Jag har mest plockat lite. :) Men det ar soft! Imorgon har vi bestamt att vi oppnar 12 ist for 9. Jag tackar inte nej, da jag har morgon passet och jag alltsa far sovmorgon! :D Tackar.
Idag ska jag inte heller gora ngt spec. Ska upp och duscha av mig snart, ar ju som sagt varmt har!

Emma

Kato Stalos-Kreta

Det ar stallet jag befinner mig pa just for stunden och forresten resten av sommaren ocksa! Har varit har i 2 veckor och 4 dagar nu. Det ar varmt! 45 grader. Man orkar inte vara ute alls och det marks for det ar inte en enda turist som ar ute och strosar eller ligger pa stranden! Ha! :) Om 9 dagar kommer min Skrutt ner och halsar pa! Langtar ihjal mig snart! Men snart sa!!
Ikvall ska jag se pa allsang pa skansen pa Svt Europa! :) Det ni ;)
Morgondagen och resten av veckan bjuder pa jobb, ledig sondag o sen igang igen. Kristina har lovat mig nagon dag extra ledigt da Kristoffer och co kommer sa jag kan visa dom runt lite! Trevligt!

Nej nu ska jag hem och duscha av mig eller om ja kanske ska ner i havet o svalka av mig :) hm.. vi far helt enkelt se hur det blir! :)

Emma

Hemlangtan..

Nu borjar jag faktiskt sakna Sverige, jag vill ha lite kyla och lite moln, vi har nu haft 45 grader i flera dagar! Jag svettas som en tok!
Langtar aven efter familjerna och karleken! Men nu ar det bara 10 dagar kvar tills jag far kramas med Kristoffer igen!! Langtar oerhort mkt har aldrig varit ifran varandra sa har lange, det blir over 4 veckor innan vi ses.. :/ Det ar for lang tid helt enkelt. Jag solar och jobbar for fullt har nere och allt gar bra g\forutom vissa stunder da jag bara vill hem.. Trist, men i august nar jag ska hem kommer jag nog att se tillbaka pa sommaren med ett leende for det ar inte alla som har jobbat pa Kreta ;) Haha..

Nu ska jag kampa mig upp for backen o hem

Emma

Andra veckan.

Nu har andra veckan pa min sommar dragit igang och jag ar brunbrand och somrig :) Det gillas!
I torsdags jobbade jag pa som vanligt da jag ser min familj klampa in pa cafeet :) Fick en smarre chock av att se hela patrullen :) Men det tackar jag inte nej till. Och extra ledigt fick jag ocksa! Sa hela helgen har varit ledig! VI har badat badat och badat! :) Var i Elafonisi igar och det var saa vackert! Vita strander, turkost vatten och rosa vattenbryn och jatte varmt vatten! :) UNDERBART!
Nu ska jag kila ivag till hotellet som pappa och co bor pa. Aven jag i 1 vecka.

Langtan efter karleken har ocksa borjat rejalt. Visst det har bara gatt 1 vecka nu men bara tanken pa att det ar ca 3 veckor till tills jag far krama om honom gor ont.. :( Man borde inte vara ifran varandra sa lange!

Har fatt reda pa ngt MKT skoj i veckan ocksa! Men det ar kanske lite hemligt annu sa jag skriver inget. Men ngt Roligt kommer ske :)

Emma

Kreta

Jahopp, nu ar man alltsa har pa kreta da :) Ar jattefint vader men har varit lite halv depp sen jag kom. men det borjar bli battre nu iaf :) NU ksa jag jobba. Uppdaterar en annan dag.

Emma

Helgen

I torsdags var jag, Madde och Mikaela på studentskiva på L1. Det var trevligt. :) Räcker så.
Helgen har spenderats i Malung och Äppelbo!
Mys med lillebror och släkt fest i Äppelbo:) Bilder kommer kanske senare. Om det hinns med innan Kreta.

Jag börjar nu gruva mig lite inför sommaren.. Jobbigt som tusan idag när jag åkte hem ifrån pappa och Noel.. :(
Vill ju se Noel mer och inte behöva vänta till i augusti. Har iaf kommit fram till att jag ska hem den 4e augusti då jag förhoppningsvis också ska ta mig ett körkort :D

Nu ska jag in i duschen sen blir det sängen.

Emma