Jobb

Har varit duktig idag och hjälpt mamma på jobbet :) Gick upp 4.20 för att följa med ner på Kaffestugan och göra en himla massa tårtor ;) Det gick superbra trots den tidiga tiden! Så nu är dagens goda gärning gjord.

Igår var jag nere på Mora med lillasyster där vi mötte Ida, så hon följde med oss på lite strosande på Mora. Kvällen spenderades hemma med syster och mamma, vi käkade mat och såg på så ska det låta :D Mys.

Idag kommer Kristoffer ner vi ska se lite fotoll sen grillning hemma hos mig för att sen åka vidare upp mot Älvdalen. :D 

Nu ska jag krypa ner i sängen en sväng igen jag innan jag ska inta duschen för att få bort bageri lukten :P 

Emma 

Vårkänslor

Det är vår i luften! Solen är riktigt varm, vårblommor blommar och det är ljust till efter sju på kvällarna! Jag älskar när vårsolen kikar fram, man blir glad i hela kroppen. :) Men tyvärr så har min förkylning inte släppt taget om mig än så jag hostar och snörvlar på.. :/ trist som sjutton..
Nu funderarjag på att ta en liten lätt promenad bara för att få i mig lite ny luft och inte bara sitta instängd här hela dagarna.

Emma

Tisdag

Var hemma i helgen, hade lite middag hemma med vännerna i fredags, älvdalen i lördags och sthlm i söndags. Kristoffer skjutsade ner mig hit för att hjälpa mig flytta grejor från min lght till Cattis, där jag nu bosatt mig i 8 veckor. Igår var jag hemma från skolan, ännu en förkyldning har tagit mig.. Idag är jag ledig från skolan, inte helt fel. Ska snart åka och handla så att jag får någonting i kylen som jag kan äta av senare :D

Emma

Dolly Parton

Tänkte skriva ett litet inlägg om konserten jag var på i fredags med familjen. Jag har aldrig förr lyssnat på Dolly, jag har väl hört hennes musik och så men det är ju inte diret så att jag är något Dolly fan. Men jag blev glatt överraskad av det jag såg, hon verkar vara en supergullig person :) Första delen var det mycket ballader och hon pratade mycket om sin familj och hennes uppväxt. Men efter pausen så drog hon igång rejält, country mormor! :D De var typ fullsatt globen och värsta stämningen. Det var riktigt roligt! :D

dolly


Idag har jag inte öppnat dörren och inte tänker jag göra det heller, jag ska bara sitta inne och mysa. vaknade av att de blåste och regnade imorse så då bestämdes det att det skulle bli en mysdag :) Nu har det dock blivit finväder lagom till att solen ska gå ner.. Men jag ska nog helt enkelt bara fortsätta vara inne.
Imorgon ska jag till skolan i 2 h sen in till stan för och se om det finns något fint man kan köpa som man kan ha på sig på födelsedagen. :) Sen hem till Cattis där jag ska bo först och främst till onsdag och från nästa vecka 8 veckor framåt.

Emma

Jag vill inte tillbaka..

..inte än, jag vill vara hemma bara lite till.. lite.. Lovet har varit fantastiskt och jag längtar absolut inte alls tillbaka till Sthlm.. Vill vara hemma jämt nu. Det känns bara tungt just nu när jag tänker på att om 11 h sitter jag på tåget på väg ner igen.. :( Men jag har en himlans tur den här veckan för mamma kommer ner till mig på tisdag och åker hem onsdag, så lite sällskap får jag iaf :):)
I helgen åker jag antagligen hem igen :) Annars får Kristoffer pallra sig ner till storstaden. Jag tänker då rkt inte sitta där själv en hel helg. Aldrig! No way!

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag får se henne lite innan jag måste kryp atill kojs för att över huvudtaget orka ta mig upp vid 4 imorgon bitti.. Inte lockande alls..

Emma