Snart slut på 1an igen

Nu börjar även detta läsår lida mot sitt slut, jag har snart klarat av 1an än en gång. :) Men nu känns det bättre än vad det gjorde förra året. Nu vet jag att jag går rätt linje. Jag fick reda på 2 av mina slutbetyg idag och det var 2 Mvgn, i Samhäll och Bild & Form. :D Nöjd. Jag hade mateprov idag och jag blev godkänd, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle bli, kändes inte alls så när jag imorse satt och skrev provet. Matte och jag går inte alls ihop särskilt bra.. Men ett g i B kursen ska jag allt klara.
Imorgon ar vi egen hårvård och på fredag har vi nog också det skule jag tro. Måndag bjuder på Grönalund och tisdag, Onsdag är jag ledig. Torsdag blir det skolavslutning i Kungsholmens kyrka. Sen SOMMARLOV! :D Lördagen efter skolavslutningen så lyfter planet 07:00 till Kreta. Ska bli jätte spännande. Men har börjat bli lite nervös..

Nu ska jag snart ta och dra mig mot Bagarmossen för att börja stöka iordning i lägenheten, Känns så himla bra att få tillbaka den nu!

Emma

Måndagkväll + Bilder

Jaha.. Nu sitter jag åter här framför datorn och gör inget spec. :P Har kikat bilderna från bulgarien, inte helt fel. Längtar tillbaka till värmen och solen, här är mest grått och lite duggregn..
Idag kommer Cattis tillbaka hit så nu bor vi båda här i 2 nätter. För på onsdag får jag flytta hem till Bagarmossne igen, och mitt badrum är såå fint :) En riktig dusch och allt är nytt och fräscht :D Längtar. Men det blir inte lånvarigt där, för den 9e åker jag som sagt igen och kommer tillbaka den 5e augusti tror jag. 
Idag så började skolan 12.40. Inte helt fel och morgondagen bjuder på samma tid :) Fast då slutar jag 3 och idag halv 5. :) Jag älskar soooovmorgon! 

Jag har varit riktigt duktig här idag, har skurat badrummet helt och hållet, och plockat iordning i rummet och ska snart kasta mig över lite disk. Sen ska jag nog bänka mig framför matteböckerna då jag har prov på onsdag.. 

Bilder från bulgarien kommer här :D 

Jag och c planet

Jag och Cattis på planet

stoffe o r?nn planet
Fredrik och Kristoffer på planet

3 p? viking
Kristoffer jag Fredrik på "Viking"

me and kris
Jag och Kristoffer

vi 4 p? tur
Hela högen :D

Bulgarien?!

Så var veckan i Bulgarien, Sunny beach över. Kom hem i onsdags men har inte hunnit skriva något om det.
Bulgarien var inte vad jag trodde, visst var det full fart som på alla andra charterstälen men det var inget fint alls med det. Vissa var det väl vackert med den vita stranden och det blå havet med resten? Njee, det får ju knappast topp poäng av mig. Men om några år kan jag tänka mig att det blir ett riktigt bra ställe för oss nordbor :) Plus att vi fick lära oss att Bulgarier inte är kloka och absolut inte kan engelska. Det var lite av en besvikelse. Men visst hade vi det mysigt och kul också! Kortspel, solning och mat ätande :D:D Inte helt fel. Nu väntar någr aveckor i skolan och sen bär det av mot Kreta i 2 hela månader, hujedamig. :D Haha jag kan knappt fatta det. Jag ska vara Bruuun när jag kommer hem det lovar jag mig själv. :)

Nu ska jag snart ha frisörlektion och bleka slingor :D

Emma

Sunny Beach

Ja, på tisdag bär det av! :D Som vi alla har längtat och nu är veckan snart här! :)
Helgen har gått fort, Ida och Sandra har varit här. Vi har sprungit benen av oss i stan och så har vi åkt oss snurriga i karuseller på Grönan! :D Me like! Jag som aldig tyckt om berg och dal banor shockade mig sj med att åka alla jättemånga ggr! :D haha. Slänggungorna däremot är inte alls min favorit. Usch jag var säker på att jag skulle börja hyperventliera när jag satt där, så svettig som jag vr då jag satt i den var det länge sen jag var, usch vilken hemsk karusell! Jättehögt övanför vattnet. :P Haha, men som vi skrattade!

Nu ska jag invänta Kristoffer som snart knackar på dörren!

Emma

Lov?!

Vad är det här? Jag var ledig måndag, tisdag, åkte till Sthlm går i skola onsdag och idag när jag kommer till skolan är det bara jag och 2 till där och ingen lärare.. Det visade sig att hela klassen utom vi 3 fått reda på av läraren och varandra att vi var lediga idag och imorgon.. Där ser man hur omtyckt man är i klassen. Så jag hade lika gärna kunnat stanna kvar i Dalarna hela veckan och sen åkt hit när det blir dags för Bulgarien ist.
Gick i stan en sväng och sen ringde pappa och sa att han hittat en fin och bra digitalkamera som han skulle köpa och skicka med Ida och Sandra som kommer imorgon! :) Nu har jag något så jag kan föreviga min semester med :D

 Nu funderar jag på att ta en liten sova middags lur ;) Är grymt trött..

Emma

Mera Långledigt!

Har åkt hem till Mora nu igen :) Blev en snabbvända till sthlm. Fcik idag reda på att jag bara går ons, tors o fred även denna vecka! :) Så jag har bara 3 skoldagar o 1 praktikdag kvar till bulgarien :D:D Längtar!
Ska bli så himla skönt att komma bort från vardagen ett tag och bara vila och mysa! :)

Emma

Långhelg!

En helg som varar mer än 2 dagar är ingen jag tackar nej till, jag älskar när man är lite extra ledig så att jag kan spendera mer tid hemma i Dalarna. Jag tycker att livet här nere i Sthlm är riktigt trist, jag går till skolan på morgonen och sen oftast hem direkt. Sen bänkar jag mig framför antingen datorn eller tvn. Jag blir ju knäpp om jag ska fortsätta leva så här i 2 år till. Jag måste komma ut lite mer. Får helt enkelt ta och ta tag i det här, och det genast!

I fredags så var jag hår ass åt Make up store, det var riktigt roligt. och ett par fina brännblåsor på min ena tumme fick jag också av att ha lockat ett x antal hår :) Efter det blev det löptur till tåget, satt mig på tåget med höst 5 min till avgång, jag var lite småstressad ett tag. Men jag kom med och kom hem.
Trodde att det skulle bli ett Malungs besök på lördagen men det fick tyvärr ställas in i sista sekund, pluttisen hade fått magsjuka stackar.. :/ Usch men i helgen gör jag ett nytt försök! :D Längtar som en tok efter lillebror nu!
Resten av ledigheten spenderades i Älvdalen. Alltid lika trevligt.

idag kom jag tillbaka till storstaden och var i skolan till halv 3 därefter for vi några stycken mot stureplan och Make up stores "kontor" där vi skulle få plocka ut lite varor. Detblev en ny foundation, 2 ögonskuggor och en burk med cover :D Niiice!

Och om 13 dagar så drar vi mot sydligare breddgrader i en vecka! :D Jag Kristoffer, Cattis och Fredrik! Längtar! 

Emma