Varför är det så här?

Ååååh vad jag hatar att varar osams med dig. Hittills har allt alltid löst sig på bästa sätt, men idag känns det inte bra alls.. Jag vet att du vill åka sj, men jag vill också med. Och om jag drar ihop mina kompisar är jag rädd att du inte ens kommer att åka.. Att du stannar hemma enbart för att trotsa? Varför vill du inte vara med mig? Du är´inte den du var för 4 år sedan, man förändras men för dig har det gått neråt. Jag tyckte bättre om dig förr. Den K jag träffade den där dagen för länge sen.. Kom tillbaka och lämna bort honom som ersatt dig. Han vill vara själv och gärna ha massa tjejer runt sig och enbart se på sport hela dagarna!! Jag vill inte.

Snart blir det Mora för en fika med M :)

Shopping dag :D

Har varit hemma hos pappa i 2 nätter nu, och igår på dagen åkte pappa, U och T till falun för observation då T inte mådde bra. Min pluttis ..
(Men nu är iaf allting bra, och det är kanon) men då var jag hemma själv med N och det är inte alltid lätt att vara hemma med en 2åring som är lite trotsig av sig. Men han är som den underbaraste ängel! Han säger så himla fina saker! Och lyssnar och gör som jag bad honom! Jag älskar min bror högt för allt! :)
Bil till Mora imorse då det blev tandläkare, allt var bra så nu ska jag inte dit förren om 3 år :D
Efter tläkaren bar det av mot Borlänge och lite shopping med mamma och S. Inte helt fel det inte. Jag inhandlade, väska, kofta, linne, tshirt och ansiktsvax så nu snart ska jag ta mod till mig att vaxa ögonbrynen :D Tråkigt att noppa. :P


Min familj är den bästa!

Åååh så mkt jag tycker om min familj, eller jag kanske borde säga mina familjer:D Oavsett så är alla helt tokigt bra!
och mina syskon kan man knappt prata om, dom är underbara! jag älskar er, hela högen! :D

Är hos pappa nu och jag har busat och kelat med N och T :D Busfrön. Imorgon ska jag passa N medan pappa jobar lite hemma här och U får ta igen sig en bit.

Nu ska jag krypa upp 2 våningar för att inta sängläge med en tidning eller bok innan jag ska nanna. skönt!

Jag älskar er!! Kom ihåg! <3

Helgen

Helgen har gåttfort och den har varit fullspäckad.
I fredags var jag och handlade lite, ett par jeans, skor och smink. Det behövdes! Sen träffade jag S. vi knata runt nere på mora en stund sen åkte vi hem.
K kom hit en snabbis sen bar det av mot Älv. Kvällen blev lugn då vi båda skull eupp och jobba på lördagen.
Efter jobbet så åkte jag till Älv för fixning sen blev det bowling och wasa. En rolig kväll! :D
Igår jobbade jag hela dagen och var dödstrött när jag kom hem. Så det blev sängen ganska direkt.
Idag ska jag åka till pappa :D MYS!

Solexpress

Skola idag dåjag fick en volympermanent som häll på att sluta illa. Jag håller ju på att bli blondin, nu igen så mitt hår har knappast toppkvalité. Men iaf så påbörjade vi behandlingen med en massa förbehandlingar sen rullade vi hjässan och sprutade på vätskan. Sen sköljde vi och gjorde allt i rätt ordning och takt. När jag kommer till platsen och ska borsta ut håret så drar jag i håret och det faller tussar med hår. Jag blev lite rädd ett tag men frågade min lärare vad jag skulle göra så vi hade i en tub med magnesium och en protein inpackning från MOP. Så nu har jag volym i håret för första gången i mitt liv  :) Känns kanon. Hoppas det håller i sig ett tag nu :D

Efter skolan så åkte jag in till stan för att leta jeans och skor men efter någon timme och ett 20 tal provade jeans och skor gav jag upp och åkte hem, lite deppad.. Jag hatar att min kropp defekt :P

Kom till Brommaplan och bestämde mig för att testa dropin solariet här. Kommer ner i lokalen och det är verkligen toppen fint och det finns 6 solarier. 3 olika. Jag valde mellansolariet. Köpte ett solkort för 100 kr och fick 100 kr extra. :) vilket kap. Haha så nu ska jag påbörja en bränna. Eller egentligen började jag ju igår. :P

Nu ska jag äta lite och sen börja packa inför morgondagen då det blir hemfärd :D LÄngtar!!!!

Min eftermiddag

Eftermiddagen/kvällen har inte bjudigt på något speciellt.
Suttit här, sett tv, tvättat, hängt tvätt och ätit. Det lät som en höjdar kväll va?
Äh jag är iaf nöjd. Jag är helt slut i kroppen efter allt jobbande veckan som gått. Så nu ska jag ladda batterierna några dagar. Torsdag blir det hemfärd för att jobba lördag-söndag. :)
Vasalopps veckan börjar ju i helgen så det lär vara skapligt med folk i rörelse hemma i Mora. Jag är inte direkt förtjust i vasalopps veckan. Jag är inte det minsta intresserad av skidåkning, eller jo själva Vasaloppet måste ses, ätminstone starten och målgången. :D Det är standard.

Brukar ni kolla på Vasaloppet? live eller på tvn?

Nu ska jag snart krypa till kojs morgondagen är lång. Men jag tror den kan bli bra ändå, för vi ska på 2as modevisning i Aulan efter lunch. :D 
  image81

Första perm kunden

Kunder idag och vem får så klart den lämnade och sista kunden på listan om inte jag.. En permanent kund! Jag som knapt vet hur man rullar.. Hujedamej! Första började jag med att klippa hennes hår 2 dm kortare i en graderad diagonalframåt ;) Sen blev det upprullning och vätska. Allt blev bra och hon blev nöjd. Men det tog tid vill jag lova! Närmare 4 timmar för hela behandlingen.. Och tro mig det är lång tid när tålamodet är på bristningsgränsen.. Jag hatar permanenter!!!

Efter skolan åkte jag raka spåret till Vällingby och solade i 20 min och simmade 1km. Alltid något :) Nu är jag hemma och har precis slängt in en tvätt i maskinen och nu blir det matlagning. Jag är hungrig :D

Mord i Mora?

Tydligen är det någon som hittat en mördad flicka/kvinna i Mora idag. Jag läste det på Aftonbladet då jag kom hem från praktiken.
Ringde direkt mamma och hörde om hon visste mer, och förmodligen var det en ung tjej, jag tänker inte nämna vem här.. Då det inte är säkert än.
Tragiskt är vad det är!! Verkligen.. Stackar familj och vänner!!

Idag har jag haft praktik. Och nu blir det snart jobb.. Börjar om 2 timmar och slutar kl 24.


This much I love You

Helgen har varit kanooon!! Älsk kom hit i fredags direkt efter jag slutat skolan, vio åkte till coop forum och storhandlade hem mat. :) Sen blev det en underbar kväll, bara jag och K !! Vi åt god mat, godis och såg på film. Hur mysigt som hellst. Igår jobbade jag 6-15 och efter det åkte vi ut till Barkarby för att köpa spel och plocka upp M :) Sen bar det av hem till oss för fixning, sen trillade lite tjejer från klassen in och vi åt kinamat och spelade spel :) När klockan närmade sig 24 började jag gruva mig rejält.. jag började jobba kl 6 även idag. SÅ jag kröp till kojs runt 00:30. Och klockan ringde 5.20. Så det blev några timmars sömn iaf :D
Älsk åkte hem när jag var på jobbet, han kom in och sa hejdå och berätta att han plockat ihop i lghten , dammsugit och diskat :D Söt söt söt:D
Nu blir det mys, ev filmkväll m C :D



image80

Vilket påhitt

Alla hjärtans dag vad är det egentligen för påhitt? En kärlekens dag, men varför inte köpz en bukett blommor och en ask choklad eller något fint till sin käresta en helt vanlig säg tisdag, lite spontant så där. Jag själv skull eiaf bli så himla glad av sånt! Idag är ju en dag då man vet att blommor skickas och resor köps mm mm..

Jag vet att jag är lite pissed just nu men, jag ska fira min dag helt ensam! Japp ni läste helt rätt! Jag har precis ställt in en potatisgratäng i ungnen och har en grillad kyckling på lut. Efter maten så ska jag krypa upp i soffan, helt själv och se den underbara filmen, The Holiday!!
Alla andra verkar ha saker planerade, Klassen firar på sitt sätt, middagar, kärestan ja ni vet, så som man brukar.. Kristoffer ska på wäsa så jaa.. jag blir själv.

Nu måste jag snart kolla till gratängen jag har ingen ork till att den bränns eller sånt idag.Jag har jobbat 2 kvällar på raken nu och jag är så himla slut i kroppen. Började förövrigt blöda näsblod idag bara sådär.. Och det händer ofta när kroppen är slut.

Middags mys och film väntar.

Hur firas din dag??

Gud måste vara döv idag!

Imorse när jag vaknade bad jag till Gud att han skulle låta mig slippa ett telefonsamtal från Ok Q8 då jag har saker som måste fixas här hemma..
Men sen sätter jag mig på t banan på väg mot T-cantralen och vad får jag?! Just, ett samtal från Ok Q8 om att jag ska jobba ikväll. Visst pengar är bra men inte idag när jag har saker för mig och är trött.

Min hjärnaktivitet för tillfället är enorm, den är så enorm att jag inte ens kan somna på kvällarna.. Jag tänker på om jag ska få lov att behöva jobba midsommar eller v 29 eller kanske båda.. Jag vägrar fira midsommar med jobb och ensam, glöm det! Inte ett till år. Och v 29 då ska jag till Malung och så är det bara!!!

Irländsk afton

Helgen har varit fin. :)
Myst med syskonen och spenderat den största delen av tiden i Älvdalen :)
Lördagskvällen bjöd på lite bilåkning och irländsk afton på café som för övrigt var riktigt roligt! Jag hade superroligt! :D
Fler såna helger, tack!
Idag har det avrit praktik, mamma som kom hem från teneriffa igår följde med mig så jag tvätta och stylade hennes hår :) Sen for hon och Peter hem. Så är själv igen nu..
Nu blir det baar soffsitt ett tag sen sängen, jag är trött!

Ny friserad.

Blev en ny frisyr idag. Så nu har jag äldigt kort hår uppe på hjässan. :) Bild kommer vid tillfälle, batteriet i kameran har dött..
Dagen har varit okej, men nu längtar jag jag bara hem, hem till Dalarna och failjen! Helt tokigt!
Så nu ska jag baar göra mig klar fför kvar i 6 går tåget hem :D:D

So long!

Vill ha

armband från cocoo.se

image79


Ny design.

Ja nu har jag lurat ut en ny desig jag är rätt nöjd med, iaf ett tag :)
Jag är verkligen ingen hejare på html men med lite knep och knåp och goda råd av vänner så fixar jag det.

Nu är klockan snart kväll och jag har inte gjort ett jota av vett idag, bara myst på i soffan. Men det är sånt man kan göra när man är hemma och är sjuk. :)

Good memories :)



Den här låten är för mig sommar, värme, vänner, dansbandsvekcna i Maulung 2007!!! JAg vill tillbaka till just den veckan! Den var toppen toppen!! mm..
Massa folk runt ett bord utanför en husvagn, dricka, musik, sol som går ner och folk som rör sig mot olika mål, Grönland, Orrskogen. Ge tillbaka sommaren 2007!! Snälla! Eller ge mig iaf en minst lika bra sommar 2008!

Det är långtråkigt att vara hemma

Nu har jag varit hemam i 3 dagar och just i den här stunden tycker jag att det är bland det tråkigaste som finns! Hur kul är det att inte ha något att göra förutom att sitta och spendera tid här framför datorn/tvn.
Jag vet snart inte vad ajg ska kolla på för sidor, jag har varit inne på alla nu flera ggr. Jag är less på att gå runt hemma. Så imorgon gott folk då blir det skola även om snuvan så skulle ta omtag inatt.
Vad som gör att det är bra att vara hemma och inne det skulle vara vädret, det vill man ändå inte ut till. Iaf här så regnar det.

Fick sms av mamma idag när jag var och handlade, solen stekte som tokig och hon hade bränt sig runt ögonen. Jag är inte avundsjuk...Jag vill också vara på Kanarieöarna och lapa sol för fulla muggar :) Ska någon iväg, bjud gärna med mig :D

Hela världen är grå

Det känns nästan så, det känns som om allt utanför fönstet har antagit en grådaskig ton idag. Vädret är inte lockande att gå ut i, men jag har inga större val, mat måste inhandlas.
Jag funderar på att dra igång något större mat projekt idag då jag annars jämt äter sånt som går fort att slänga ihop, och idag är jag sugen på något lite extra, kanske en kycklinggratäng med ris? Som M tipsade om, det lät inte alls helt fel :)
Men innan det blir ica så ska jag kolla på lite pendlingsalternativ mellan sthlm-oslo då K har planer på att äntligen börja pendla häremellan!!! Och tro mig det är ett stort steg, att han ens börjat tänka på det. Men jag är nöjd, nu ksa jag baar leta fram några bra förslag som ska övertyga honom att bo här i våran lägenhet :)

Alla hjärtans dag närmar sig!

Vad borde man köpa till K? Vi har varit tsm i snart 4 år och det känns som vi redan hunnit ge varandra det mesta.
 Har ni något super tips? En affär eller aksnke en sida på internet? Mina ideer är totalt slut och jag vill gärna att han ska få något. Den här dagen är ju ändå en kärlekens dag då ska man väl skämma bort varandra lite?

Jag är hemma idag också, men börjar känna mig bättre, så imorgon blir det skola igen, vi har klipptekniker på frisören och ev ska ska jag bli klippt i en ny frisyr, om det blir så kommer resultatet upp här inom en snar framtid :)

Idag blir det abar en mysdag då jag dels är sjuk och vädret är mulet och grått, då vill man baar sitta hemma med en kopp te och se på tv, och det är nog precis så jag ska spendera dagen. Ev en snabbvända på ica för ytterligare matshopping.

Bilder på fynden

image77

image78

Var med du också!

Wysteriia har en tävling just nu där man kan vinna ett diamond strength från Sally Hansen. Jag är med i tävlingen, var det du med :)

image76

http://wysteriia.blogg.se/1202153847__tvlingsdags_.html#comment

E aspitto il Paradiso



Underbar sång!!

Sjuklingens shopping

Hemam idag då min lärare är hemma med sjukt barn och jag är sjuk själv. :) Missar med andra ord inget i skolan idag vilket ärtoppen, däremot känner jag mig inge vidare idag heller så vi får se om det blir någon skola imorgon..
Idag har jag gjort lite nytta. Jag har varit inne i stan och köpt en hemtele, då jag och K kommit fram till att det blir betydligt billigare att ha en hemtele än att ringa norsk mob till svensk mob varje vardag. Så nu är det fixat :D Känns kanon!
Efter tele shoppingen gick jag runt på klädspan och tror ni inte jag hamnar på 2 toppen reor? Så jag fick med mig 6 tröjor hem och jag betalade drygt 200 kr för allihop, det kallar jag fynd! :)
Nu blir det en myskväll framför tvn då jag inte orkar göra många fler knop idag.

Min kära pianospelande granne...

Sen jag flyttade till nya lägenheten har jag störts utav min kära granne som spelan piano närmare 24/7.. Och det är alltid samma melodi, hon kan helt enkelt inte spela fler låtar än 1 som det verkar. När jag lägger mig så hör jag pianospelet och hon väcker mig med piano på morgonen.. och även nu mitt på dagen spelar hon! Och tro mig det hörs! Både klart och tydligt. Mest låter det i hallen och i sovrummet men även i vardagsrummet och i badrummet. Jag förstår inte..
Och inte nog med grannen, utanför huset fixars det med gasnätet, och det låter det lovar jag!! De borrar i asfalten runt 7-8 på morgonen och det åker traktorer och lastbilar och de borrar och gräver. Helt galet vad det låter här vissa dagar. Längtar verkligen tills de blir klara med gasnätet iaf den biten som är precis utanför min balkongdörr i sovrummet.

Nu ska jag snart kila på ica och handla lite, har inte spec mycket mat hemma nu så jag ska handla hem så jag har ett tag :)


Nya skor

Hemma från praktiken idag då jag inte mår 100.. Misstänker feber och är helt seg i kroppen.. Vilar idag för att orka skolan i veckan, vill inte behöva vara hemma något då man missar så himla mycket på bara en dag. Drygt.
Jag hatar att vara sjuk. Nu var det dock ett tag sen jag var sjuk känns det som, och det är skönt, hoppas jag kan få hålla mig frisk länge efter den här förkylningen. :)

Jag letar nya skor då mina har gått sönder. Vet ni vart det finns lite högre stövlar utan klack? Jag är i desperat behov! Har baar stövlar med klack men jag vill nu ha utan. Så vet ni något ställe snälla släng in en kommentar om det :D

Body shop

Tänkte bara berätta att jag gått och blivit medlem i the body shop och det betyder att jag får köpa 3 produkter och betala för 2 vid mitt nästa köp :) I fredags köpte jag deras underbara lipbalm med cocoslukt! Jag älskar det verkligen, inte nog med att läpparna blir lena som tusan, det luktar underbart också! Nu är baar frågan vad jag borde köpa mer därifrån? jag är förälskad i deras produkter, nästan allt luktar tokgott!!

Jag är seg i huvudet idag, tror jag håller på att bli förkyld... (men det får jag INTE) Hade ont i halsen och var täppt i näsan i morse när jag vaknade men det är bättre nu, men huvudvärk och seghet har jag fortfarande.

Ute är det snö nu, och jag som trodde våren hade kommit hit till sthlm för att stanna, flera dagar har solen varit framme, vi har haft runt 10 grader och fåglarna har kvittrat, det är väl vår? Det är iaf vår för mig. :)
Och eftersom jag hatar vintern så vill jag gärna ha vår nu :)


what to do??

Mina röda pigment vill inte släppa taget om mitt hår, och jag har slut på ideer snart. Jag ska bli blon och det har tidigare alltid varit jättelätt att ändra, men nu sitter färgen som berg. Så nu ser jag mest orange o lite gul ut..har köpt silvershampo för att matta ner det lite.Och fler slingor det vågar jag inte göra än på ett bra tag då jag gjorde fler igår.
Helgen har varit bra, trots jobb. Och idag väntar ännu en dag på ok. mellan 15 och 24 även idag..
Nu ska jag in i duschen o tvätta håret och se om det mattas ner något. i hope, vill inte se ut som en total katastrof.

Det är mycket nu..

Ja veckan har varit totalt fullspäckad! Praktik, skola, jobb, läxor och sen ska man ha ett socialt liv på det!! Det blir långa dagar. Upp 7 och i säng runt 1. Skola på dagen jobb på kvällen. men det gäller att ligga i nu och man ska tjäna ihop så man överlever alla dessa hyror och saker som ska betalas. Känner mig helt slut! Kvällen kommer nog att bli tidig. jobbar kväll imorgon och på söndag mellan 15 och 24.
Kristoffer kom till min redan i onsdags då han skulle prata med en kille om jobb. Han skulle träffa honom redan igår men det blev förskjutet till idag, så just precis nu sitter han på arbetsintervju om att ec få jobb här i Sthlm från vecka 13 :D jag håller alla fingrar och tår!!
Mamma och peter är på väg ner så ikväll ska mamma bleka slingor på mig så jag slipper se ut som en morot i håret. rätt less på det nu efter 3 dagar ;) Sen blir det middag och sängen. På sändag ska jag upp kl 5 för att skjutsa sällskapet på arlanda. Då dom åker till kanarieöarna .. jag vill följa!!!

Nej måste städa och duscha nu!