Drömmar

Drömmar kan betyda så mycket :)

Work

Jobbat 2 dagar i köket nu och det är roligt! :) Jag gör smörgåsar och skär grönsaker. Är en alltiallo hjälpreda:P 
Tiderna dom här dagarna har varit från 8- runt 15. :) Inte fel det inte!
Idag ska jag mamma och P ut och åka och se om vi hittar någonstans att fika och äta galass! Syster får inte följ då hon inte slutat än.
Men nu ska jag först inta duschen så jag blir lite renare och sen blir det kläder och smink. Sen är jag redo för en liten tripp!

Imorgon är det åter jobb och på kvällen blir det film med K :)

Stockholm.

Midsommar blev som en midsommar bör vara :) Med dom närmaste, mat, mys och trevligheter :) Åt lunch hemma i Mora med familjen. Sen bar det av mot Nusnäs för middag och trevligheter :D

Kom till Sthlm kl 11 igår morse. TRÖTT!
Men det var inte så mkt att göra åt, det blev hem och vila en stund för att sen gå på jobbet och jobba 14-23. Segt var det, och lite kunder.. Idag är det jobb mellan 15-24. Och imorgon åker jag mot dalarna igen :D Jag jobbar tisdag-lördag på fiket och vecvkan därpå måndag-fredag :D Pengarna behövs. För snart drar det ihop sig för roligheter. :) En vecka i Sthlm en vecka i Malung och en vecka ute på tripp med avslutning i Gbg :D

Nej, jobb var det ju..

Nya jeans

Idag vaknade jag av att mormor och morfar kom hem till mig. :) Så då blev det till att kliva upp ur sängen och fixa till sig en aning. Sen bar det iväg mot öb för grundfärgsköp. Morfar sk måla garage.
Sen blev det frukost på Kaffestugan. Smaskigt!
Och efter det bar det av igen och jag fick ett par jeans :) Tack!

Nu ska jag inta duschen och göra mig redo för dagen på riktigt. Sen bär det av mot Älvdalen och K :)
Och kvällen bjuder på midnatsstrav.

Ser framemot morgondagen då det ska firas midsommar i Nusnäs :D

Tunika

tunika



Grymt söt klänning! Jag hade gärna haft den i min garderob.

Glad

Jag är glad! K är mindre glad, men det är för samma sak. Han har idag jobbat från 7-19 och jag avundas honom inte..
Men inte nog med det, han ska tillbaka kl 21.30 för att jobba natt också! Stackarn ska behöva jobba nästan ett dygn i sträck.. Fick en paus på drygt 2 timmar nu och haft 2 matpauser under dagen.
Men jag är ändå ganska nöjd och glad, för om jag har förstått det hela rätt så kommer han att få åka hem jättemkt tidigare imorgon och det betyder mer mys :D
Och nu är jag glad för just det då jag åker till Sthlm för jobb på lördag morgon och vi får inte mkt tid alls för varandra, och det hade blivit superlite tid om han hade kommit hem imorgon kl 18 istället för som det nu kanske blir.

Så jaa mitt under Ks mest jobbiga pass så är jag ganska nöjd. Elakt men jag ska gottgöra honom för att jag är lite skadeglad :)

None

Det här vädret..

Vad är det för sommarväder vi har här i sverige? Ena stunden superfint med sol och blå himmel för att i nästa stund slå över och bli mulet med regn? Tråkigt tycker jag, jag vill ha strålande sol :D

Eftersom vädret var ostadigt i morse så blev det inget måla för mig, men nu ser det bättre ut så nu ska jag snart göra ett nytt försök.

I eftermiddag så ska jag och familjen ut och äta, blir det sol blir det bbq mat från wasa och blir det dåligt väder så köper vi med oss mat hem från thai take away :) Mums :) Jag är sugen på båda så för mig kvittar det just nu vad det blir för väder.

Nästa vecka har jag tagit på mig massa jobb, det är bra både att fördriva min tid med och för min plånbok som för tillfället gapar tom.. Börjar med att jobba lördag och söndag i Sthlm sen fortsätter jag med att jobba på Fiket tisdag, onsdag, torsdag, fredag och ev också lördag :D

Måla

Idag ska jag få lite nytta gjort är det tänkt. Jag ska måla om lekstugan. Vi har flyttat fram den en bit och golvet ska bytas och nu ska den även få ny fin färg. :) Lite upprustning är inte fel.

Annars så vet jag inte alls vad dagen bjuder på, jag hade behövt hämta ut min klippkappa som jag beställt iaf. Eftersom dom ringt mig 3 ggr nu och sagt den kommit :) Så det borde jag verkligen göra.

Roadtrip

Snart ska jag och S dra  iväg på en endags roadtrip, vi ska sätt aoss i bilen och bara åka. Vart vi hamnar det återstår att se :)
Kan bli spännande :D:D

Långtråkigt.

Alla har jobb och sysselsätter sig med att utföra det, och jag, jaa jag sitter hemma.
Jag vill också ha något att göra.
Men nu är läget som så att jag är arbetslös förutom varannan helg, då jag måste åka till Sthlm för att få tjäna lite pengar på mitt jobb OkQ8..

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Vill att Ks bil ska bli klar så att jag kan åka upp och hämta den :)

Måndag

Måndag idag och dagen har spenderats med syster och S. Vi har gjort centrum, maxi, öb och kappahl.
Senare blev det hem för lite mat innan det blev en runda till på maxi med mamma och syster, lite gardiner och mat inhandlades.:) Hittade superfina gardiner i brunt och turkost. :)

Håller just nu på att fylla mobilen med musik som jag kan lyssna på när jag ska ut och gå, det¨går så mkt lättare att promenera då. Iaf om man inget sällskap har. Och sällskap är det dåligt med här.. Försökte en vända med fick nobben.

Tiden går fort.

Har haft en underbar vecka och helg :)
Följde älsklingen till gagnef igår och han slog till och köpte bil. V70 :) Fin fin!
Nu står den hos en kompis för att bli fixad, med toning och spoiler.

K har åkt till Oslo och jag är i Mora. Ska snart åka och kolla läget på vårat nyöppnade ica maxi. :)

Examen :)

Syster har gått ur 9an idag. Börjar bli stor nu. Kyrkan kl 12 och sen blev det fika hemma här med familjen+ mormor och morfar :D
Pappa m familj kom till mora m husvagn igår för att campa en natt. Så dom 2 sötaste jag vet har jag fått träffa mycket igår och idag!

I veckan har jag och K bott i Nusnäs, och det är mysigt.
Ikväll bär det av mot älvdalen för att bo en natt eller flera.

Nu ska jag snart ta och skjutsa syster till skolan för att hon ska kunna följa med till hemlig destination för avslutningsmiddag och festligheter! :D Roligt!

Underbara resa!

Varför skulle veckan g så himla fort? Jag hade lätt kunnat stanna en vecka till!
Jag hade så himla roligt!
Vädret var dock ingen höjdare, men nog han jag få med mig lite färg hem :)
Vi har solat, myst, ätit, festat och haft en toppen vecka!

Vi har varit på europas 3e största nattklubb, och det var grymt! Sjkumparty och hur mkt folk som helst!
Popcornparty, en upplevelse i sig :)

Jag vill åka igen!! Ta med mig!

Nu är jag hemma hos pappa och jag har myst med bröderna i 2 dagar. Dom är underbara! Men imorgon blir det mora igen. Jag har folk som vill bli klippta och saker hemma att ta reda på, och på torsdag vankas student, men är än så länge bara bjuden hem till 1 gammal klasskompis, men ingen av dom 2 som stått mig närmast under uppväxten.. kanske kommer.

Nu ska jag upp och se lite mer tv och gosa med T innan det blir sängen!