Yes I´m alive

Nu har man gått och fyllt 19 år och det känns som om inget hänt :P haha
Har haft en underbar helg!!
Spa på födelsedagen med bubbel, simning, bastu och helkroppsmassage  iTällberg :) Underbart!! Kvällen bjöd på wäsa.
Påskmiddag med firning och tårta med familj och släkt i lördags :) På kvällen wäsa :D
Igår det blev det tillatt hälsa på pappa m familj och herregud hur stor lilla T har blivit!! Jag missar för mycket! Men nog har han allt lagt av ett par riktiga smile under tiden jag var där :) N är underbar som alltid!

Ikväll blir det bara älv tror jag. Men man vet ju aldrig. :P


ÅÅh långt blont hår :D

Nu äntligen har jag håret precis så som jag vill :D:D
Det är riktigt låångt och det är en fin blond nyans :D Jag gillar det mkt! Och K tyckte också att det var riktigt fint så det känns bra :)

Är i älv nu. kom precis fram. K stack iväg för att se hockey så jag slog mig ner här en vända innan jag ska fixa lite m kalufsen . Bilder kommer. :P

Dålig uppdatering

Ja, det har varit dålig uppdatering nu på slutet, har verkligen haft fullt upp!! :D
K har varit här och hållt mig sällskap sen i fredags och är fortfarande här, vilket känns toppen!
I torsdags hade jag nattgäster och det blev "utgång" :D Mycket trevligt.
I lördags var jag på 18års kalas i Täby vilket var riktigt roligt :D Åkte dock hem skapligt tidigt men då det drog igång så pass tidigt kändes som att det var en bra tid att åka hem. Kl blev iaf 01.
Syster har varit hos mig från igår, jag ahr gjort hårförlängning och idag var hon med i skolan så jag klippte och färgade henne :) HOn blev superduper fin!
Imorgon är det min tur att bli fixad. hårförlängning och förhoppningsvis färgning då jag för tillfället känner mig oerhört gul.. :/  Vi får se vad dagen bjuder på. Det är iaf sista dagen innan lovet :D Så imorgon bär det av upp mot dalarna igen, härligt!!!

 

Hemma från skolan

Gårdagen blev bra :) M var här och vi snackade massa skit och sen tog vi i och åt en pizza. :P

Idag har det varit skola och det har varit en minst sagt onödigdag eller iaf eftermiddag.. Hade frisör mellan 8.30 till ca 12 och därefter hade jag hål fram till kl 14.30 då vi trodde vi skulle få närvaro för att gå på en visning. Men var det någon lärare där och tog närvon eller? Nej, så klart inte. Jag hade med andra ord kunnat gå hem kl 12 ist för att bara sitta i skolan och vänta på att klockan skulle ticka iväg.

Imorgon är det skola igen som väntar sen direkt till Ok för några timmars jobb och sen hör och häpna kommer Sandra och Michan hit och äter middag med mig för att senare åka in mot stan där det blir utgång!! :D Känns kanon!

Tisdag

Hemma ida också då jag inte känner mig helt pigg än.. Men imorgon blir det skola, och det är jag definitivt inte ledsen över, jag hatar att baar sitta hemma och uggla. Det är långtråkigt!!
Har precis ätit frukost och snart blir det duschen.

Igårkväll fick jag hem filmen Juno och OJ vad jag tyckte den var bra! Den kan jag absolut rekomendera och jag kommer förmodligen att se den igen inom en snar framtid :D

Idag runt 13 ska jag åka in i stan för att möta upp M som kommer för att hälsa på mig, mkt trevligt tycker jag! Sånt gillas! :) Lär bli en vända på stan och sen hem och trixa med ps på datorn :)

Tråk!

Vilken tråkig dag! Jag mår dåligt, huvudet är helt igentäppt och halsen har börja göra ont.. "/
Det är regnväder ute och himlen är grå grå grå..
Har iaf dammsugit och torkat av golven nu. Känns skönt!
Och sängkläderna har jag tvättat så det blir mysigt att lägga sig i sängen ikväll!
Så himla mysigt och skönt att lägga sig i nybäddad säng när man är nyduschad!
Håller ni inte med?


God morgon!

Ännu en dag man blir väckt. Idag var det 2 arbetare som ringde på för att byta ut min elmätare. Men nu är det gjort och det är ju bra :D
Och vaken är jag, måste hitta på mig något snart. Duschen ska intas och jag ska knata på Ica för att köpa bröd, jag har inget hemma här.

Sen har jag inga andra planer än att bara ta det lugnt och försöka bli frisk! Jaghatar att vaar sjuk. SKa nog köpa Kan Jang också som pappa tjatar om att är så bra. :) Kanske blir det bättre då?

Nej duschen var det!

Omtag?!

Jag börjar nu starkt fundera på om min jäkla förkylning har tagit omtag eller något liknande. För idag är jag stendöd!  Hela huvudet känns igentäppt och jag känne rmig febrig och dann.. :( Usch usch usch! Jag vill inte vara skul och jag vill definitivt inte behöva vara hemma från skolan. Jag var hemma 1 dag förra veckan och det är nog!

Har legat i sängen i 3 timmar nu på dagen och kikat film på 3an. :D Myspys, men nu fick jag lov att gå upp för att äta något. Och tända lite lampor då det börjar skymma utanför :)

Själv igen

Nu är söndagen här och det betyder att jag är ensam igen efter en toppen helg! :)
Mycket har hunnits med på kort tid och igår kom några tjejkompisar hit en sväng. Det var inte helt dumt.

Idag ska jag städa lite, jag började igår med att putsafönster och dammtorka, idag blir det dammsugning och moppning och ev sängklädesbytning. :D


Vårjacka

Nu när våren närmar sig måste man ju ha en tunnare jacka. Jag skulle gärna gå runt i den här :)
398 kr från h&m :)
image87

Helgens mitt

Lördag idag då. Vi har redan hunnit med en vända på Coop då vi imorse skulle börja bygg aihop bänken men upptäckte att vi saknade skruvmejslar. :P Så det bar av mot Coop där vi handlade verktyg och mat.
Så nu håller K på och fixar med bänken medans jag sitter här och är väldigt hjälpsam(lika bra då jag bara är i vägen annars)
Ikväll väntas 2 kompisar för lite trevligheter. Vi har inget speciellt på schemat ännu men något dyker det väl alltid upp :)

Nu ska jag börja packa iordning alla kartonger som ska ner i förrådet som stått här i 2 månader nu. Sen blir det till att fixa fint hemma här :)

Vad gör ni idag?


Min fredag

Min fredag har varit lugn och fin. Skolan började 10.30 och vi hade då livskunskap, lunch och sist idrott. Skoldagen slutade kl 14. Efter skolan blevdet att åka hemöver för att springa på apoteket och köpa lite piller åt stackars K som är snuvig med halsont. :) Sen bar det avhemåt och stoppa i honom lite piller för att direkt åka iväg på ikea där vi inhandlade ett "toalettbord" att ha i vardagsrummet för att fylla ut lite. Vi köpte även massa blockljus, stenar och fat att ställa på bordet. :) Det kommer att bli fint! :D

Ikväll blr inte många knop gjorda då vi båda är hängiga, blir en lugn kväll framför så ska det låta :) Men det klagar jag definitivt inte på!

Va gör ni ikväll?

Snart 19

Ja nu närmar sig födelsedagen och jag hoppas innerligt att den här dagen blir bättre än min förra födelsedag som floppade ganska rejält! Jag hör om kompisar som får överraskningsfester och helt tokigt roliga födelsedagar. Jag vill också ha en sån födelsedag. En speciell dag att alltid minnas. :) 19 är ingen speciell ålder men varför kan man inte fira den lika mycket som 18 och 20 osv? Jag tycker det verkar dumt att skippa firandet bara för att det inte är någon "speciell" ålder. Jag vill fira och ha det galet roligt med mina nära! Jag håller tummarna för en toppen dag! :D

Har bestämmt mig angående löshåret nu iaf, i slutet på mars ska jag köpa håret och sen ska jag be någon vänlig själ att sätta i det på mig :) Vill ha det flätat tror jag, minst krångel så . men jag ska väl egentligen inte säga så då jag inte testat clips och liknande. Men jag vill ha det smidigt och att fläta fast det är smidigt då sitter det på plats tills jag tar ur det.

Uttråkad

Jag är så tokigt uttråkad just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Suttit hemma hela dagen nu, förutom den lilla kvarten jag var på apoteket och köpte nässpray och ica för att köpa toalett papper. Tråkiga saker men nödvndiga saker vid förkylning.

Och imorgon måste jag pallra mig till skolan för jag måste vara med på många idrotts lektioner nu fram till studenten för att ens ha chans på g. Jag tycker ändå jag varit med på skapligt många lektioner, men jag har  IT i omdöme. (icke tillfredställande) Jobbigt. Men det är ju tur att jag vet om det själv och det är ju inte så att jag strävat efter högre betyg än G i idrott ändå, eftersom jag inte alls tycker om det.

Fick nyss reda på av K att någon nära gift sig :) Roligt självklart:) men väldigt unga. All lycka till er!

Nu ska jag se om jag kan hitta på mig något att göra här hemma.


Löshår

Jag har starka funderingar på att köpa löshår att sätta i då mitt hår är så himla tunnt och kort just nu efter klippningen som just nu ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig".
Vet ni vart man kan köpa bra och skapligt billigt hår? Jag har tidigare köpt på Taj Mahal som ligger på Drottninggatan. Köpte då en träns som jag fick fastsydd utav klasskompisar. Vi flätade mitt vanliga hår och sydde fast löshåret i. Har ni några bra erfarenheter av löshår som ni vill dela med er av?

Här är en bild på mig och mitt löshår.

image63

Mi lajki


image85

Det här arbandet från http://accessora.se/ i 14k guld och med swarowski kristaller hade gärna fått pryda min handled i sommar.
Kostar 899:-

image86
Eller varför inte detta? För 1299:-
 
http://accessora.se/

God morgon.

Hemma från skolan idag då min förkylning tagit över.. igen. Men den här gången vet jag ju vem som smittat mig :P K! Men det är inte mycket att göra åt, är hemma och vilar idag för att kunna gå imorgon. :)
Så idag ska det inte göras speciellt mycket, ska iväg på ica en snabbvända bara, det är allt som är planerat, sen blir det nog sitt eller liggläge resten av dagen.
K kommer sent ikväll och gör mig sällskap. Känns bra att slippa vara själv iaf.

Till veckan som kommer måste en shopping dag bokas upp, ska på kalas den 15e och måste då ha något nytt att ta på mig. Någon klänning eller en snygg top hade inte suttit helt fel. Och gärna ett par pumps.

Har ni några tips på vart jag borde spana? Om ni sett något fint någonstans?

Vårklänning

image84

Jag hade gärna tagit på mig det här i vår och sommar.
Klänning i ballongmodell med brottarrygg och fickor. Så himla söt. Finns i många fina färger från ellos.se

Min nya läppfavorit!

Carmex läppbalsam är underbara! de återfuktar bra och sitter bra. Jag föredrar carmex cherry flavor. Luktar supergott av körsbär! Jag kör på burkformen.

Jag köpte min på Urban outfitters för 60kr. :D

image83

Efter en lång dag

Var det himla skönt o komma innanför dörrarna hemma.
Skolan började halv 9. Åkte samtidigt med P då han skulle ta tåget uppöver.
Vi fönade dockor på frisörlektionen på mitt hål följde jag klassen på engelskan och såg film. Holes.
Efter det så blev det svenska i ca 10 min och sist försäljning och service.. puh men nu är dagen gjord och jag är trött!
Inte helt pigg heller för den delen. Snuva och halsont.. "/

Saknar K också som är hemma och är sjuk i veckan. Men imorgon natt får jag besök hoppas jag :D:D

Dag i mysspår

Dagen idag har varit super!
Klockan ringde 7:15 då det blev till att göra sig klar för skolan o herrprov. Det gick super bra, inga klagomål bara några teknik tips. :) Efter provet fick jag sluta då P var här och hade åkt hela vägen hit.
Vi åkte in till stan där vi fikade på Vetekatten innan vi  tog bussen ut till ikea för lite shopping. Inhandlade 2 tavlor och 2 upphängnadshyllor till garderoben då jag kan få undan lite skit.
Efter ikea blev det stan och glass i Gallerian :D

Nu sitter jag hemma och ska snart se på Carolina Gynning :)

Vad gör ni ikväll?

Vardag here I am

Måndag igen och jag är tillbaka i Sthlm efter en underbar vecka i Mora.
Mycket har jag hunnit med under veckan och det har varit toppen!
Men nu börjar vardagen igen.
P kommer hit till mig idag på eftermiddagen då jag ska ha honom som modell på mitt herrprov imorgon. Klassisk herrklippning och ev fönvågor :)

Nu ska jag snart iväg på praktik en vända sen blir det att möta upp P :)