Stark låt.


Effektivitet

Hela eftermiddagen har gått åt till plugg, men nu är arbetet klart, som jag bävat så inför, och uppsattsen till Birger är också klar. Kort men informativ :)
Nu ska jag vika kvällen för packning eller ja, framplockning då resväskan kommer sent ikväll men resten av resesällskapet :) Åh va jag längtar! Men nu är det bara 13 timmar kvar!

Nej kläder och plock var det ja.


Kommunikations svårigheter?!

Är det svårt för folk att höra av sig? Jag blir så less när man kommer med förslag på något och andra hakar på men i slutändan är det ändå jag som sitter hemma själv för att dom missat att berätta för mig om planerna dom smitt? Men nu är det bara 1 år kvar och sen lämnar jag det här och beger mig ut i livet och söker äventyr!!!!

Less!!

Nära nu :)

Ja nu är det inte lång stund kvar tills vi sitter på planet :D Fredag morgon bär det av! Och oj!! vad jag längtar!

Dop&Bal

helgen har bestått av trevligheter :)

Dop för minstingen i familjen! Han var så duktig. Underbar! Mina syskon är dom bästa!
Efter dopet blev det att stressa till Mora i snöstormen vilket betyder att det gick i 50km/h i jättemånga mil :P Det tog tid att åka vägen mellan Malung-Mora i lördags. Ish!
Väl hemma var det bara till att byta klänning och sätta sig i bilen som styrdes mot Mora parken! Alla var så fina! :D
Roligt!
Min helg har varit kalas!

 

Otroligt!

Jaa, det är helt otroligt vilken bra helg jag haft trots arbete. :) K kom hit i onsdags och vi har hunnit med mycket :D Gröna Lund i fredags var hur mysigt som helst! Måste åka dit massa fler gånger i sommar! Jag riktigt njöt av sällskapet och av värmen som kommit! Lördagen var det job och kvällen bjöd på picknick på gräset och en vända till Tantolunden. :) Söndagen jobb, och senare picknick vid vattnet i Ängby! :) Åh åh åh vilken bra helg!!

Och helgen som kommer vankas det dop för lillskrutten och direkt därifrån till balen i Mora :D KUL!

10 dagar kvar nu tills vi åker!!


Jobb väntar

Skolan idag, gick bra trots en lång dag. Och om en halvtimme ska jag infinna mig op ok här intill för att jobba till 00, härligt med några kronor extra :) Spec nu när jag tagit ledigt 1 helg då jag åker till Magaluf. :)
K kommer ner ikväll oxå, kan det bli bättre? Tror inte det. Jobbar i helgen, morgonpass så jag får mkt tid med grabbarna. Ks kompis ska hit även han :D
Jag hoppas på toppen toppen väder!!!

Tråkigt.

Efter en hel veckan underbar ledighet känns det väldigt tråkigt att behöva komma tillbaka till vardagen igen med allt vad det innebär..
Åkte ner till sthlm i söndags, igår var jag och fixade naglar på morgonen och eftermiddagen spenderades på salongen :)
Idag var det skola, en gammal elev från skolan demonstrerade 2 herrklipningar, ganska långdraget men helt okej. Efter skolan gick vi och satte oss på Italian coffe bar för att äta focaccia (kan inte stava) och sen blev det stan för jeans letning då mina sprack i helgen. Men jag åkte hem lika tomhänt som jag kom, inga fina som passade, som vanligt.. :(

Nu ska ja gör annat!