Drömkåken film från 93!

Det här är filmen jag och K ska se ikväll :)


 
yur
"När familjen befinner sig ute på sjön bestämmer sig Göran för att överraska fru och barn med att bli husägare. På exekutiv auktion gör han sitt livs fynd - Drömkåken. Full av förväntan möter han sen familjen på Centralen. Med bindel för ögonen på frun kör han iväg för att visa upp deras hem. Optimistisk och full av energi sätter han Göran i gång med renoveringen av den gamla trävillan. Det visar sig dock att Drömkåken ruvar på en livsfarlig hemlighet. "

30 september

Gårdagen var bra. Tog tåget till Uppsala vid 13 och var framme strax före 14.
Jag och M gick runt i stan och jag gjorde några fynd :) Alltid skoj! Kul att umgås lite också.
Kvällen avslutades med storhandling på willys tillsammans med K :)

Idag var jag i skolan mellan 9.30 och 10.30. Skönt! Sen åkte jag hem och kollade med klassen hur dom vill med studentflak. Det ringde upp killar från olika firmor så jag och några ska på möte på torsdag kl16 :) Jag fixar och donar, men inte spec många verkar veta vad dom vill.. Jag försöker iaf med det jag håller på med och så får vi se hur många som är på den idén.

Ikväll blir det mys i soffan framför filmen drömkåken som var hur länge sen som helst jag såg. Ska se den med K :D

Uppsala

Ska snart åka iväg med tåget till Uppsala för att träffa M :) Ska bli superskoj!
Så idag ska vi göra Uppsala:) Har ju nästintill aldrig varit där så det bli roljigt!
Ska försöka få med mig K hem ikväl så jag kan samåka med honom hem, annars lär det väl bli tåg..Det kan ju iaf inte finnas spec många killar som aldrig vill va med tjejen? Och i sin lägenhet lika lite som K? Han chockar mig varje dag han säger att han hellre stannar med sina arbetskompisar än att komma hem..

Nej nu sista finputset och sen åker jag :)

Slutkörd

Nu är jag helt utmattad!
Jobb idag också 6-15. Sen hem och slöa en stund och nu har jag precis avslutat kvällens städning.
Eller jag har en tvätt som ska hängas så snart den är klar. :)
Skurat badrummet. Dock inte hela badrummet, mest bara toaletten och handfatet.. Så jag fuskade med duschen men ska ta allt ja inte gjorde ikväll imorgon :)
Sovrummet har iaf fått sig en makeover! Storstädning (dammtorkning, dammsugning, ihopplockning, fönsterputs, nya sängkläder igår och nya gardiner!) Och det blev ett himla mysigt resultat! Där ska jag sova superskönt inatt! Och sovmorgon har jag imorgon också då jag är ledig! Skönt!
Kök och vardagsrum blir imorgon förmiddag!

Nu väntar andra avenyn och sen kommer Kristoffer hem vid 22.30 :D

Work

Gårdagen blev lugn, jättelugn! bara hemma och gick och lade mig vid 19.30. somnade före 22 :9 Men det behövdes då jag började kl 6 imorse. Men nu har jag gjort 1 utav 2 dagar redan, och det gick väldigt bra och tiden gick fort :D
Hoppas på samma effekt imorn :)

Nu ska jag göra tacos och sen kolla biljett till K som förhoppningsvis kommer ner till mig imorn! Hoppas!

nej mat!

En långhelg

Helgen började redan igårkväll :) Hade min praktik redan igår så idag är jag ledig!
Har varit in till stan och kollat lite jackor tsm med Sara. Men som vanligt fanns det inget som passade och dög.. hatar det!

Ikväll blir det lite mys hemma här själv med god mat och ev en film.

Imorgon och söndag jobbar jag 6-15. Och på måndag är jag återigen ledig, då pga studiedag. Underbart!!

Saknar K, han har dragit till Karlstad i minibuss med massa tokiga älvdalingar och dom ska roa sig med att kolla hästar som springer i ring och sen satsa pengar :P Trav. Jag hoppas han drar in några tusen till mig Haha

Nej nu ska jag göra lite pommes och steka lite kött. Jag får väl göra det så mysigt jag kan nu ikväll när jag är ensam.:)

Segt

Eftermiddagen har varit seg, inte gjort så mycket. DIskat undan och lagat lite mat bara.

Men snart kommer förmodligen K hem och då bär det av mot coop skulle jag tro för lite handling. Kylen gapar ekande tom. Så den behöver fyllas upp.

Kvällen bjuder annars på mys och tv tittande. Andra avenyn och Maria wern :D Längtar!

Inzo

Jösses vad jag var trött imorse när jag vaknade! Herregud! Inte ofta jag är så hemskt trött, det var galet!
Måste somnat före 21 igårkväll och vaknade runt 8 imorse men jag var helt seg i huvudet!
Men jag gick upp och duschade och gjorde mig klar för enda lektionen idag, svenska.
Efter svenskan åkte jag och Mateja till Inzo för att handla lite.
Det blev en klippkam, en paddelborste och ett hårspray :D Mycket vänta blev det också, bussar och sånt. Men det gick bra ändå. Slutade ju halv 11 från skolan så jag var hemma igen runt 14.30 :)

Ikväll kommer K hem hit. Han mår tydligen inge bra så det känns lite sådär. Men jag hoppas han piggnar på sig :)

dfg
Hårspray från märket waterclouds som jag köpte idag :) Skönt att gå frisörlinje då man kan köpa styling mm till förmånliga priser :D

Underbart

Åh va underbart det kändes att komma hem till Dalarna och få krama om brorsorna!! Som jag saknat dom!
Vi busade och kramades fredag och lördag!
igår åkte vi till älv, umgicks med goda vänner och avslutade kvällen på Cafét! :)

Nu ska vi snart rulla mot Mora där jag ska träffa systeryster och mormor och morfar :)

Tillbaka till sthlm imorn....


Godmorgon!

Ännu en morgon och en ny dag. Tiden rusar iväg, känns som om det snart kmmer rusa förbi mig..
Kvällen igår blev en lugn hemmakväll Såg på efterlyst. Om mordet i Mora, Killen som gjorde det han gjorde kan inte vara mänsklig?

Idag väntar 2 lektioner. Idrott och svenska och sen slutar jag. Ska försöka mig på ett idrotts pass. Känner mig inte helt frisk än men jag måst evaramed. Jag har redan IG där.. Och jag vill verkligen inte gå ut med ett IG. Det vore kasst!!

Nej, nu blir det lite frukost!

Ha en fin dag!

Amy MacDonald

Vilken underbar musik! Blir så glad av att lyssna på henne. Härlig rythm. :)

Idag var det idrotts och och Oj så jobbigt det var !! (ironi)
Vi gick frånskolan ÄNDA till Drottninggaan där vi stannade för fika :D Haha. Är frisörer ett folk som är hemskt lata?
Efter skolan åkte jag och Ida til Vällingby för att jag skulle kika på lite jackor, orkade inte vända för att åka till stan.
Men det slutade som det brukar, kom hem tomhänt.

Nu gör jag inte mycket, väntar på att K ska sluta och komm hem. Kanske blir Hirshenkeller ikväll med K och2 från klassen. Visar sig när K kommer hem och har bestämt sig.. :P

Min väg?

Kan något, bara för en stund gå min väg? Är det inte snart dags för den här neråt spiralen ätt vända sig uppåt?
Jag längtar och väntar med spänning på att det ska ske. För just nu, just idag går inget som jag vill.

Städat har jag gjort idag efter att jag kom hem från min enda lektion. Städat 2 gardeober i hallen så man vågar sig in och dammsugit.

Ikväll blir det mest tv skulle jag tro. Som vanligt.

Ge mig ett liv någon?


Hello London!

Hahaha.. kan inte mycet mer än att skratta! Vilket kallabalik detverkar ha blivit. Har hört både det ena och det andra idag..
Åker man ett gäng varför struntar man i hälften då? Alla har inte alltid tillgång till internet och dator och det är sånt man tyvärr måste räkna med. Försökte iaf.
Varför tog alla så illa upp när jag frågade om vi kunde dela lik på boendet? Alla har inte råd att betala hur mk som helst för en säng. Inte jag. Att dela på såna kostnader är sånt jag ä van vid.. Så gör jag och mina vänner alltid. Men vi gör väl alla olika.

Nu har jag if bokat boende och det känns kano! Ska bo tsm med Ida (från Mora) och Veronica från klassen :) Vi betalar 1500 och då ingår frukost :) Känns kalas! Och centralt bor vi också!
Nu ser jag äntligen fram emot den här resan och jag hoppas att ni tänker acceptera mig trots att jag tyckte de va knasigt att boka som ni gjorde o snackade skit om att ja ville splitta hotellpriset.. Jag hoppas även att ni inte bara tycker att det är jag som gjort fel, med o säga vad jag tycker.. Jag står iaf för det!

Ikväll kommer Jasmine och Sara hit för att fixa det sista inför våran redovisning imorgon! Åhh vad jag hatar att redovisa.. Men måste väl göras i guess..

Nej nu blir det nog lite mat på det här.

Söndag..

Sista delen av helgen är nu det som återstår av den här ledigheten, känns skönt.
Jag börjar piggna på mig lite nu och det känns underbart! Usch har varit så himal seg och slut den här veckan! Så nu blir det skönt med nya tag!

Kristoffers föräldrar är här och hälsar på. Dom kom igåreftermiddags och stannar till ikväll. Vi ska på Hovet ikväll och se Ks bror spela hockey. :)

Nej nu ska jag se om jag kan försöka få ut folket på en tur, jag orkar inte sitta inne mer nu.. Hade varit kul att få lite luft idag. :) Men det visar sig väl snart. Jag håller mina tummar! :D

Hoppas ni haft en underbar helg!

11 september

Ägnar en tanke och ser tillbaka på dagen för 7 år sedan.
Så hemskt!



Nu är iaf K på väg hem! Han slutade tydligen mkt tidigare än vanligt idag :) Skönt!

Nu närmar det sig.

Snart får Kristoffer sin helg och då blir det en massa mys i soffan! Har bunkrat filmer vi ska se idag :)

Jag är fortfarande sjuk med en ruggig förkyldning.. Men jag håller mina tummar för att jag ska bli frisk snart.. Jag har inte råd att vara borta från jobbet i helgen.. Ska jag till London vill jag ju så klart ha lite extra pengar att spendera där :D

Har ännu inte hittat ngt boende men det blir inte på hotellet där resten bor.. Rummen börjar ta slut och jag kan inte betala hur mkt som helst för en sovplats. Men det ska nog lösa sig på något vänster ändå! Jag är inte omöjlig.

Nej nu ska jag kanske tvinga i mig en smörgås.. Har ingen aptit.

Hoppas ni får en fin dag!

Besviken..arg.. ledsen..

Ni förstår nog inte. Men det är inte det lättaste man kan, att flytta till en helt ny stad, försöka träffa nya vänner, känna sig hemma och trivas.

Och när andra inte ens försöker.. Tänker på alla gånger man kommit till skolan ensam när alla andra fått vetat vi är lediga.. När man kommer tillbaka från en tids frånvaro (helg, sjukdom, resa) så vet man inte vem någon är som ni pratar om,..Alla gånger man smitit in på toaletten innan lunch och bett er vänta och när man kommer ut igen är alla borta.. När man smsar utan svar, försöker hitta på saker för att slippa vara ensam en dag efter skolan och ni plötsligt blir superupptagna.. Alla dom stunderna gör det så ont i hjärtat.. Jag försöker bara anpassa mig efter situationerna som råder men man får ingen vidare hjälp.. Varför just jag?

Jag ställer mig dagligen frågan: Vad är det för fel på mig? Varför duger inte jag som eran kompis? Jag vill bara ha någon att kunna prata med..

Ingen fattar hur det är att flytta hit utan familj och vänner och sen försöka passa in.. Jag har förökt i 2 år, men nu ger jag upp..

Sjuk.. Igen

Jahopp, sjuk igen.. Mår som en liten lus idag.. usch!

Helgen i Oslo var tipptopp! Klippningar och mys med kräftskiva :) O så fick jag ju träffa lillkussen också, söt!

Skola i måndags och efter det kom Ida hit :) Hon följer med till London den 16 oktober. :) Några tjejer från klassen är vi som ska iväg och ha det trevligt och göra London! :) Bli borta i 5 dagar! Inte illa! Jag längtar!

Tråkigt har jag just nu, så lite sllskap hade inte suttit fel, men något sånt kan man tyvärr inte räkna med.. Vädret är kasst, jag mår kasst och jaa, det mesta idag är ganska kasst.. Lite butter? tror så..
Ska lägga ner mig igen snart, jag orkar inte sitta här och göra ingenting.

So Long!

Mot Oslo

Ja snart ska jag dra igen väskan och inhanla lite färdkost för att sen åka in mot centralen och ta tåget till Oslo.
Att åka tåg tar nästan 6 timmar, men det får man ta när man är flygrädd.. :P

Så nu ska ja vattna blommorna och ta mig en dusch :)

Hoppas ni får en fin helg!

Snälla håll tummarna för mig idag!

Kl 16.30 ska jag infinna mig på intervjun och jag hoppas verkligen att det ger något! Jag behöver pengar, så ett till jobb är välkommet! :)

Nu frukost sen skola.

Revlon

Var i skolan kl 8 imorse för en föreläsning om revlons färger :) Mycket bra och lärorik föreläsning som avslutades med praktiskt arbete, så nu är man mörkblond :) Trivs redan superbra i nya färgen :)

Skickade in en ansökan om jobb hos nannynu igår och redan idag så hörde dom av sig, så imorgon kl 16.30 ska jag infinna mig i deras lokaler för en arbetsintervju! Hur kul är inte det de :) Jag är superglad! Pengar är just nu en bristvara.. Så ett till extrajobb vore fint :):)

Nu sitter jag hemma och väntar på min käresta som slutar runt 19 idag :D

Dagens citat

"Jag kan inte bestämma vad folk ska tycka om mig.
Jag kan bara bestämma om jag ska bry mig eller inte."

Segt och drygt

Hemskt vad rastlös man kan bli av att sitta hemma en hel dag. Borde ta mig en dusch nu så att jag iaf kan få se mänsklig ut en liten tid av den här dagen och även för att slippa gå upp i ottan imorgon då jag börjar kl 8.
Revlon kommer och föreläser om deras färgen mellan 8 och 16 imorgon, så det blir en heldag med färg :)

Idag har jag mest suttit här i soffan (som vi förövrigt nyss köpt av Linnea :)) och degat. Inte orkat göra så mycket annat då ryggen värker och är täppt i näsan och hela huvudet..

Nu vill jag att klockar blir runt 21 då det kanske blir något att se på tv och då förhoppningsvis Älsklingen kommer hem till mig. Jag hoppas, är så himla tråkigt att vara ensam.. Har inte ens någon att ringa här känns det som. Och definitivt ingen jag kan ringa för att hitta på något med... Vill så gärna försöka och jag gör mitt bästa men det känns som att det inte funkar iaf..Bara ett år kvar. Bara att kämpa..


Vilken låt!

Jag älskar Lars Winnerbäcks låtar! Och den nya favoriten är, Ingen soldat! Helt underbar låt!! Lyssnar på repeat!

Idag händer ingenting, sitter hemma nu och har precis sett en film. Jag har tråkigt till tusen och jag vill bara hitta på något. Men vet inte riktigt vad det skull evara. Vaknade inatt av en fruktansvär värk i ryggen och den är kvar än.. Kan knappt böja mig efter saker. :P Superjobbigt..

Jag håller tummarna för ett besök av K ikväll! Hade behövts känner jag! Hatar att vara ensam!

None

September!

Herregud vad tiden rinner iväg! Jag hinner inte med!

Nu är det iaf ny månad och det betyder nya möjligheter! Jag hoppas på en bra månad!
Den kommer iaf att börja bra, med en helg i Oslo hos moster och kusin :) Åker på fredag och är tillbaka på söndag :) Ska klippa och färga moster och sen blir det säkert lite annat skoj också :)
När jag sen kommer hem så ska Ida bo här någon natt och det blir kanon! Alla hemifrån är så sjukt dåliga på att hälsa på!! SKÄMS!

Nu ska jag inte göra något alls hade jag tänkt, jag är trött och jag är snuvig. Så det blir en lugn kväll framför tvn antar jag.