åker snart till Mora

Om ca 10 timmar sätter jag mig på tåget mot Mora och massa skoj! Jul ska firas, juldagen och annandagen bjuder på kalasande, mellandagarna ev jobb och nyår ska firas :) Det här blir bra! :) Jag är så taggad. Alla julklappar är klara och allt känns bra.
Imorgon ska jag ner på Mora och se om det finns någon palta som jag kan ta på mig på någon utav alla tillställningar som väntar. Sen hoppas jag på att få ett paket på posten så att Kicki kan hjälpa mig med mitt hår. En klippning och massa slingos väntar! Håller tummarna HÅRT!

Nu blir det sängen. Godnatt!

du behöver aldrig mer vara rädd


Helgen som verkade så oändligt långt borta

Haha ja nu ska ni få läsa en liten rolig sak. Jag är ju frisör som just nu startar företag och är anställd av ett bemanningsföretag. Bemanningsföretaget hörde av sig till mig i torsdags förra veckan och frågade om jag var intresserad av att jobba veckan som varit och självklart hakade jag på det, då jag gått hemma och annars hade fått in 0kr i januari. Resultatet av jobbet jag tackade ja till var en vecka i en verkstad för slang pumpar!! HAHAHA jag har haft blåsor i händerna, varit svart om fingrarna och jobbat med 30 karlar! Varav de yngsta var 25 och det enda dom pratade om var online spel, WoW, Cs osv.. Ni kan ju tänka er hur roligt jag har haft det. Eller INTE!
Men som Maja skrev till mig, nu vet jag iaf vad jag inte vill jobba med i framtiden. En erfarenhet rikare blev jag också :)

Idag har jag varit på arbetsintervju för ett jobb på Wayne´s coffee inne på plantagen i Barkarby. Allt lät bra och jag får besked måndag/tisdag nästa vecka. Håll nu tuimmarna för mig!

Ikväll har jag och K gjort langos, det blev super smarrigt! Vi ska se på film och bara vara hemma ikväll. Imorgon blir det shopping och sen ska jag åka uppöver imrogonkväll eller på måndag morgon :D Snart julafton! Jag är verkligen fullbokad hela jul/nyår ;) Känns kalas! :)

Allt är inte alltid lätt


Hero of war


Luciahelgen 2009

Mys mys mys! Det var vad helgen kantades av. Mestadels :)
Åkte uppöver i torsdags och jag sov i Mora. Åkte tidigt på fredag morgonen mot västerdalarna för att gratta mormor och för att klippa halva släkten! :) Sist så åkte jag hem till Pappa och dom bästa! Lilla N hade feber och var en liten tröttis, men nog´hade vi mysigt ändå, så klart! På lördagen tog jag sikte på Älv och galej! Och det fick jag. Galet trevlig kväll om jag får säga det själv! Träffade massa vänner som jag inte sett på ett tag. Kom hem runt kl 5 på morgonen och det kändes i söndags. Usch så trött jag var, men det var definitivt värt det!
Tack för en underbar helg!!

Nu sitter jag i Sthlm igen och jag har jobbat både idag och igår på ett företag som gör små slangpumpar?! HAHAHA skitjobb. Det är i princip jag och 30 gubbar som sitter i en verkstad och skruvar och fipplar. Så mina händer känns inte helt okej idag. Blåsor och skit.. Men men, det är då iaf bara den här veckan. Vill dom ha in mig igen så ska jag nog överväga att tacka nej :P





duktig

Idag känner jag mig hyffsat duktig. Trots att jag egentligen inte alls mår 100 så har jag ändå hunnit med att plocka ihop hemma, tvätta sängkläderna, julhandlat, lämnat cv och lagat mat :) Nu ska jag hänga tvätt, lägga i nya sängkläder, dammsuga och slå in julklappar!
Jag känner att jag måste göra dessa saker innan jag åker uppöver imorgon :)

Hur ser helgplanerna ut? Jag vill gärna hitta på något trevligt :)Träffar er där uppe så sällan.

Nej nu ska jag ta nya tag och göra lite mer nytta!

Världsklass



Jag vill bort från mörkret och regnet här hemma, jag vill resa bort! Jag vill bara boka en resa och flyga härifrån.
Mysa, sola, bada, äta gott, se nya saker och bara njuta! Åh vad jag önskar att jag hade haft en bättre ekonomi! Det är så himla tråkigt att veta att jag inte kan spara en krona, då jag just nu inte får in någonting. Jag hatar att inte jobba!


cv

Godmorgon! Tisdag idag och på chemat står det julklappsshopping och cv utlämning :) Skulle även ha stått med en arbetsintervju men den blir en annan dag, tiden fanns inte för hon jag skulle till. Men jag håller tummarna ändå!
Madde tipsa om att dom ska anställa 3 nya till caféet där hon jobbar och jag nappade direkt och idag ska jag dit och lämna mitt cv.

Jag har fått i uppgift av K och hans bror att fixa det sista till deras julklappar också så det blir nog några inköp om jag har tur :)

Nostalgi

Sitter och lyssnar på Raymond & Maria och känner mig som 15 igen. Jag brände en skiva och lyssnade på den i min cd-freestyle. Det var tider! Det var den sommaren då jag och K träffades och blev tillsammans. Vilka minnen! Åh jag vill tillbaka. Allt var så lätt!




minns du mig när jag sa att allt var bra
minns du mig när jag ringde varje dag
minns du mig när jag log mot dig en stund
minns du mig när jag blev en bonus
men fönstret är öppet nu & det blåser så lilla du
& priset är långt ifrån betalt
& allt jag en gång önskat mig det var att få bo med dig
nu gör jag det jaha jaha jaha

det går aldrig att bli dum igen
hur gärna man än kan vilja min vän
nej de går inte att bli dum igen
hur mycket man än försöker min vän

minns du mig när jag ville gå ut jämt
minns du mig när jag skratta åt ditt skämt
minns du mig när jag tog allting jag såg
minns du mig när jag prova ännu en kjol
men planet det störtar nu
& de gör inget lilla du för resan är slut för länge sen
jag minns att vi haft semester
& jag minns att vi hade gäster
jag minns att nån sagt nåt som var sant

det går aldrig att bli dum igen
hur gärna man än kan vilja min vän
de går inte att bli dum igen
hur mycket man än försöker min vän

nej de går inte att bli dum igen
hur gärna man än kan vilja min vän
de går inte att bli dum igen
hur mycket man än försöker min vän

allting är borta nu & jag blev lika ful som du
du såg det men lät det ändå ske
försök inte styra mer
det är rea på allt du ser
& köp nåt det lindrar för en stund

det går aldrig att bli dum igen
hur gärna man än kan vilja min vän
de går inte att bli dum igen
hur mycket man än försöker min vän

nej det går aldrig att bli dum igen
hur gärna man än kan vilja min vän
de går inte att bli dum igen
hur mycket man än försöker min vän

nej det går aldrig att bli dum igen
hur gärna man än kan vilja min vän
de går inte att bli dum igen
hur mycket man än försöker min vän


Sälen

Är åter i Sthlm efter en helt underbar tripp till Sälen!
Resan började i torsdags kl 14 och vi var framme i Sälen kl 22 efter ett stopp i Älv :) I sälen har vi myst, åkt slalom, bastat, sjungit, lekt och haft en helt fantastisk liten semester! Jag är så nöjd.
Igår skulle stugorna vara städade och klara kl 10 så det blev tidig väckning. Men det var enbart bra för då blev det lite tid hemma med bröderna. N fick sina presenter och vi fikade med glass och kakor. Pappa skickade med mig en massa böcker om eget företagsande och bokföringsprogram bla det är super! :)

Idag ska jag försöka ta mig ut för att lämna lite cvn.. Mitt huvud är inte på topp och jag vill verkligen inte bli sjuk!!
Någon som har ett jobb till övers? :)

Aldrig mer avskavt nagellack

Jag är i extas, jag var i Jakan igår och inhandla lite julklappar och även en julklapp åt mig själv!
En helt grym produkt! Jag som alltid använder genomskinligt naggellack och som nästan alltid får hälften att trilla av efter 1 timme så är detta perfekt! Det är ett kit från nevo-spa.com och det är som 3 olika "filar" på samma kub som man använder på naglarna och resultatet är precis som genomskinligt nagellack, förutom att det sitter i 2 veckor och du kan till och med använda aceton i hopp om att det glansiga ska försvinna men utan resultat! Hur bra låter inte det? Och det fungerar! I kitet får man även med nagelfil, nagelbandsolja och en hud/handkräm.
Ett litet tips från mig sådär på morgonkvisten:)
www.nevo-spa.com

Idag ska vi äntligen få packa in våra väskor i bilen och få bege oss upp mot vintriga Dalarna och Sälen! Jag längtar!! Det ska bli supermysigt. Och på söndag åker jag till pappa för att krama om bröderna och för att ge N sin present. För lilla N fyller hela 4år idag!!!! Hipp hipp hurrrrrrraaaaaaa!!!<3

Jag vill hem

Ja, jag vill hem nu! Inte behöva vänta i över 1 dygn till. Jag längtar. Hade till och med funderingar på att ta bilen själv idag, men jag lämnade den planen för att det enbart verkar korkat. Jag kan gott vänta tills imorgon och om jag vill så kan jag ju stanna hemma hela nästa vecka eftersom jag ändå inte har något jobb. Jobb ja.. jag ska in på ams nu och se om det finns något att söka. Kan iaf skicka iväg några cvn. Pengar är inget jag har på hög så ett jobb måste jag ha inom en väldigt snar framtid!

Nu ska jag ta itu med lite plock och sen ska jag ev åka och handla dom sista julklapparna. Skönt att inte vara ute sista dagarna innan aftonen iår :)


1a December

Vart tar tiden vägen? Jag hinner verkligen inte med.. Nu får det snart vara nog.
Idag är det första december och det har varit julklapps shopping på schemat idag, hittade till nästan alla, så nu ska allt slås in! :)
Har även hunit med en bio idag, Luftslottet som sprängdes. Jag älskar alla Stieg Larsson filmerna!
K är på hockey nu och jag har tagit en liten paus i allt fix och don. Állt måste vara klart tills på torsdag då det bär upp mot Sälen, det ska bli underbart!! Jag längtar! Det är ca 5 veckor sen jag var hem sist nu och det känns, jag ska även passa på att krama och busa med mina bröder lite också. Jag saknar dom så att det gör ont!!!! Men nu är det nära! :) Mina bästa.

Nej nu ska jag återgå till plikterna ;) Disk väntar.