Helg i Knivsta!

En kanon helg!
Blev en sväng in i stan i fredags med några tjejer från klassen och stoffes kollegor. Wook house :)
I lördags packade jag i lite nödvändigheter och tog bilen till Knivsta :) Hur mysigt som helst hade vi det! Jag blev långhårig, jag fixade Mickis utväxt och när killarna kom hem framåt 18 tiden så startade vi grillen och grillade fläskfilé och kycklingfilé. Till det så hade vi gjort en potatis gratäng och sallad! Mums! Sen bänkade vi oss framför eurovision:)
Morgonen därpå (igår) bjöd på soffläge framför robinsson innan Mickis klippte och färgade K :D Sen bestämde vi oss för att äta kinamat i Uppsala. Hemma var vi igår vid 19 tiden och vi hann vara hemma en vända och sen fick vi besök av Jennie och Niclas! Min helg har varit utstanding!  

Imorgon ska jag provjobba för Panini så nu får ni hålla tummarna för mig! Jag börjar kl 6 imorgon. Så klockan ringer 4:45 ;)

Nu mys med K som snart är hemma efter en arbetsdag :D


Resa!

Ge mig en resa till ett land med sol och värme!! Som det ser ut just nu så blir det inget resandes på ett bra tag. Jag hoppas på att få jobbet på panini så att vi ev kan ta en resa i höst!
Det vore guld!!



Bild från Kreta 07 :D

Island

Gårdagen var bra, jag gick till skolan för en lektion och sen vidare till Panini för en arbetsintervju som jag själv tyckte gick bra:) SKa provjobba på tisdag nästa vecka och jag börjar då kl 6.. Tidiga morgnar, men det känns bra :)
Sen blev det hem och ta igen sig, är fortfarande sjuk.  Kvällen tillbringades tsm med K och Sara framför eurovision, men en skål nyponsoppa och glass :) Islands bidrag tyckte jag var klart bäst igår!

Idag är jag hemam från skolan igen, mår inge vidare och dessutom har jag fått ont i ryggen igen och det är inte skönt alls! Åh kan inte allt bara gå över, jag orkar inte vara hemma.

På fredag är vi bortbjudna på middag i Knivsta, blir mysigt! Ska även sätta i mitt löshår då, så snart är jag inte korthårig längre vilket känns hur bra som helst :D

Nu blir det att fixa lite mat.

Jag hade rätt

Tyvärr så hade jag rätt om mina farhågor.. jag är sjuk. Feber, huvudet känns som bly och jag har ont i kroppen! Blä!
Så jag sjukanmälde mig direkt imorse, men jag knatade änså iväg vid 14 för att skriva religionsprovet. Så det är iaf gjort! Och som det känns gick det hyffsat bra :) Jag är nöjd med vad jag presterade.

Resten av dagen har spenderats i soffan framför tvn. ryggläge hela eftermiddagen och kvällen fortsätter i samma spår. Jag är helt slut!

Ser framemot en dusch och sen sängen!

Helgen

Myspys och massa hälsa på har helgen bjudit på.
Bröderna träffade jag fredag/lördag och det var full fart! Sötaste någonsin! Sen har jag även hunnit med farmor och farfar och även mormor och morfar :D Igår blev det dalen en vända och nu sitter jag i Mora. Känner mig inte alls på topp, känns nästan som om det är feber i intågande.. Har inte tid!!

Ikväll blir det åter Storstaden och imorgon väntar ny vecka med nya tag :D

Det blir bara bättre:D

Sökt massor med jobb nu desenaste dagarna och jag känner att vad som helst är bättre än att gå arbetslös efter studenten.
Jag mailade igår på ett jobb på panini och fick svar redan igår kväll! Hon har även hunnit ringa till kaffestugan och jag ska på intervju på tisdag :D Wish me luck! De söker 2 personer till antingen heltid eller deltid med ambitioner att på sikt kunna bli butikschef! Låter inte helt fel. Och arbetstiderna kann jag inte heller klaga på, tider  mellan 06-19.30. inte hela dagen så klart,men varierande tider mellan öppettiderna ;)

När klockan blir 10 ska jag skynda iväg till simhallen för 24min solning och sen blir det att bila till Malung :D Jag saknar mina busfrön till bröder nå galet mkt!!

Solarieöarna!

Here I come!
Nu ska det börja pressas fram till studenten! Kan ju inte vara likblek i en vit klänning.:P Så idag började kampen om brännan, synd att det ska vara så förbaskat dyrt bara.. :(  Plånboken gapar.

Dagen idag ahr bjudit på skola med 2 kunder och sen jobbsökning och fika i stan :D

Sen sist har det varit valborg som firades :D Åkte upp till dalen för grillning och gott sällskap! Grym kväll! Hela helgen var ett stort kalas :) MYS!

I helgen ahr jag en planerad filmkväll med H, och så ska jag se om en viss M vill ha något besök, isf blir det en tur till upsala någon dag också! Det var ett tag sen jag såg hene och lillan. Det är på tok för långt mellan gångerna.. Bättring!

Nu blir det grey´s :D