Gullungar!

Igår efter jobbet blev det att snabba sig hem för att packa bilen och åka mot Arlanda där jag skulle hämta upp Mamma och P efter deras 2 veckor på Cypern. Vi åkte därifrån mot Mora :) Somnade tidigt igår och imorse var det upp och börja jobba direkt. Klippa och färga, sätta om löshår, klippa och klippa och färga. Inte ett helt dumt sätt att dryga ut plånboken med. Men det känns nu. Jag är helt slut!
När jag jobbat klart på hemmaplan så tog jag forden och åkte mot nästa etapp, Malung. Här väntade min syskon och jag vet en som var lite extra förtjust! N :) När jag öppnade dörren så möttes jag utav - Emma, Pemma, Emma, Pemma :D Jag är så stolt och glad över mina syskon! Nu har vi nattat dom minsta och jag har ganska nyss kommit hem efter att skjutsat lillasyster ut på galej till nöjesstaden Äppelbo ;) Ska ev hämta henne inatt också. Om det inte blir för sent så har jag sällska p av pappa i bilen. Så jag hoppas hon snart vill hemåt. Vore inte helt fel.
Imorgon blir det massa bus, lek och mys och sen blir det Mora igen och vidare färd mot Stockholm. Det blir mycket åkandes en helg i Dalarna. Uppvilad blir man inte. Men jag tycker om det! Nästa hemfärd är planerad till om precis en månad då fler vill klippas och färgas. Måste börja boka in mina kunder långt i förväg nu så jag vet när jag ska åka upp.

Hoppas eran lördag blir lite mer fartfylld än min, jag ska nog snart inta sängen och kanske sova en skvätt innan syster ringer.


Pengar är ångest och stress

Varför ska allt kosta skjortan! Jag får ångest, ren ångest när jag tänker på pengar och då framför allt min egen ekonomi. Jag har levt på snudd ingenting den senaste tiden och nu när jag äntligen ska få första lönen så kan jag knappt glädjas över det. Som jag skrivit så har vi fått ny lägnehet som vi ska skriva kontrakt på, på tisdag. Men vad är depositionen på då? Jo 15 saftiga tusen. Jaha.. Bara att börja låna ihop till det. Och som om inte det vore nog med den utgiften så ska ju första hyran betalas i början på månaden och räkningarna från vårat nuvarande boende ska betalas innan den sista. Det var den lönen + mycket till! SUCK! Jag kommer aldrig att komma ifatt.

Annars så rullar livet på som vanlígt. Längtar som en galning efter helg och mina syskon! Och självklart också efter Mamma och P, Pappa och U :)
Nu får torsdag och fredag snabba sig förbi, men om det är samma tempo som vanligt behöver jag inte längta särskilt länge till! <3


LYCKA!

Vi fick den!! Var och kollade på en lägenhet i söndagskväll. En liten 2a som ligger i källaren på en nybyggd villa. eller villa, det är mer som ett palats :P Vilket hus! Det känns hur bra som helst! Lite mindre, lite längre från stan men ändå så bra! Jag är så nöjd! K däremot e lite skeptisk än då han anser att den är så liten. Men det är bara några kvadrat som skiljer. Det som är lite sådär är väl eg bara att käket och "allrummet" är i samma rum. Men va fasen det blir snyggt bara vi fårr iordning allt! Vi flyttar in redan nästa helg och som jag längtar.
Mamma kommer ner och hjälper oss. Guld!

Ja jag ville mest bara skriva av mig om hur glad jag är! Allt rullar på och på fredag får jag första lönen på jag vet inte hur länge, så det känns kalas!
Hoppas mår lika bra!


En helt fantastisk helg!

Min helg har varit helt perfekt! Mickis har varit här hos oss en natt och det blir alltid bra när vi ses! Hon är underbar! Vi gjorde Stockholm i fredagsnatt och vi somnade väl runt 5 på lördagsmorgonen. :P Men jag hade jätteroligt. Vi började kvällen hemma här med kinamat och singstar, sen drog vi oss mot söder och rundade av mitt i city :) Perfekt!
Igår så blev det inte speciellt mycket av då Mickic fick en inknackad ruta på bilen, en stulen stereo, en hel väska med frisörgrejer och en massa annat! Har folk inget vettigt att göra än att försöra och ta andras saker?! Men vi gjorde vad vi kunde och hon fick åka hem med en ruta gjord utav plast och tejp.

Idag har det varit storstädning på schemat då lägenheten ska fotas på onsdag. NU blir det en dusch och sen vidare på lägenhetsvisning i Järfälla.. Lite för långt bort med vad har man att välja på?

Hoppas eran helg har varit lika bra som min! Nu laddar jag inför nästa helg då det blir färd norröver och jag ska få mysa med dom sötaste, mina syskon!

Så himla typiskt!

Förra veckan var en skitvecka.. Eller början var iofs hur bra som helst! Vi satte upp tavlorna och ljuslyktorna i vårat nytapetserade vardagsrum, skruva upp en hylla i köket och bonade till det. Vi sa till varandra tt vi trivs hur bra som helst här och att det här är hemma. Men vad händer?! Vi måste flytta! Oktober ut har vi kvar i vårat "hem" sen måste vi ut. Och att hitta ny lägenhet det är i princip lika svårt som att hitta en nål i en höstack! Men vi fixar det så som vi fixar allt annat. På något sätt och någon gång så löser vi det!
Det måste vi! Stockholm har ju precis börjat kännas som hemma för oss båda!

Min mobil har förresten också gått och dött. Jag har lämnat in den på service. Så om ni tycker att jag inte hör av mig så beror det på att mina nummer finns sparade i den mobilen som nu är inne på lagning.. ´Men mig kan man få tag på ändå, för nummret är detsamma som alltid!

Annars så jobbar jag på hela dagarna och försöker mest bara varva ner på kvällarna. Till helgen ska det förhoppningsvis bli ett biobesök. Flickan som lekte med elden. Vi såg Män som hatar kvinnor på dvd förra helgen så nu måste vi se resten också! :D

Hoppas ni har det bra :)

Tid?

´Vart i hela friden tar tiden vägen?! Om det inte börjar sakta ner snart så är jag snart pensionerad! Jag vill leva livet lite längre. Ge några timmar till på dygnet eller öka på veckan med några fler dagar (helst helgdagar) Det känns som om det enda jag gör just nu är att jobba. Jag kliver upp på morgonen, cyklar iväg till jobbet, knappar in siffror till runt 18:30 varje kväll och sen cyklar jag hem och väl hemma så gör jag mat och sen lägger jag mig i sängen och slötittar på tv innan jag inser att jag måste sova för att orka med ännu en arbetsdag! Men jag ska väl egentligen inte yttra ett dumt ord om att jag jobbar. Det är på tok för månfga som står utan arbete just nu. Jag är nöjd och jag trivs toppenbra! Men som sagt lite mer ledig tid hade jag nog faktiskt inte tackat nej till.

Jag ser framemot morgondagen då mamma och P kommer ner, men dom stannar bara till kl 4 på fredag morgon då vi ska skjutsa upp dom till arlanda där dom ska flyga tillCypern (Jag är såååå avis!!)
Helgen ser jag också framemot då jag förhoppningsvis ska få se på Män som hatar kvinnor, som jag velat se den men inte gjort det än. Skandal! Men i helgen då jäklar.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och tvätta av mig matoset från tacopajen jag både gjort och ätit ikväll:) Det var inte helt fel ;)