Nu är det allvar

Nu har jag börjat på salongen och jag trivs precis hur bra som helst! Hade inte kunnat hamna på ett bättre ställe som det känns som! Nu hoppas jag bara på att hitta kunder.. vilket tyvärr inte är så lätt. Men vi ska annonsera i västerorts lokaltidning så håll utkik! :)

Jag jobbar även för fulla muggar på waynes. Trevligt ställe! :) Det blir inte många dagar över för ledighet när man försöker pussla ihop 2 jobb, men det ska jag nog fixa!

Ikväll ska jag bara ta det lugn, ha i en inpackning och kanske ta ett fotbad. Lite hemma-själv-lyx :)
Men innan dess så ska det röjas, disken diskas och väskan packas. Jag åker med 7:45 tåget upp till Mora imorgon. Jag tog ledigt pga begravning i helgen.

Nej, dags för lite nytta!

Spännande

Ja det är just vad det är! :)

Idag har jag min lediga dag från cafét så jag ska göra lite nytta hemma här i eftermiddag men först ska jag luncha och sen bege mig in mot salongen för att skriva upp mina tider och kolla om C har fått tag på försäljaren från schwarkopf :) Jag är laddad. Börjar ev på måndag om allt går som jag vill!


Jag är inte sån..

Jag far inte med osanning, så nu vet ni :)

Jag har haft en kanon helg! Mickis har varit här och vi har spelat tvspel, kort och igår hade vi filmkväll! :)
Jag har förvisso jobbat hela helgen, men jag har ju fått glidarpassen 11.30-18.15, så jag klagar inte! Dessutom har jag en ob som är helt okej.

Nej, nu måste jag ta och föna håret om jag inte vill att håret fryser till is när jag går till bussen. Jobb idag också, till stängning.


2010

Nu var det ett tag sen jag besökte bloggen igen :)
Jag har varit ledig och firat jul och nyår! Jag har haft det precis hur bra som helst. Julafton firades först hemma hos pappa med alla syskon och runt 15 så fortsatte jag och syster färden mot mormor och morfar där massa släkt väntade. Vi åt god julmat, delade julklappar och vi badade tunna:) Supermysigt!!
I julklapp fick jag en massa fina och bra saker, en elvisp, en bakform, en potatispress, presentkort, pengar och även en tatuering :)

I mellandagarna tog mamma och jag bilen ner till Sthlm, jag skulle introduktionsjobba på Waynes coffee på plantagen! Allt gick bra och jobbet är nu mitt! Jag började igår på riktigt.

Jag bilade hem själv natten till nyårsafton och när jag vaknade på morgonen så väntade en dag av fix och sen middag innan färden gick mot Idre. Vi fyllde en bil och åkte mot Idre för att fira in det nya året, Jag hade jättetrevligt och roligt! Bra sällskap och fina raketer, mer behövs egentligen inte :)

Nu är jag och K tillbaka i Sthlm, jag jobbade igår och är ledig idag, K jobbar till imorgonkväll sen får han helg redan då. Fusk! Själv jobbar jag även torsdag, lördag och söndag.