Hemskt!

Bio igår och det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Men sevärd var den allt!
Skola idag i 2 h. Slappt och hur skönt som helst! :D Nu väntar en fika med pojken! Och sen hem och städa!! Det behövs verkligen.. men det är så tråkigt så vi får väl se hur noga jag gör det ;)
Pappa kommer ikväll och är nattgäst hemma hos mig! Så det blir trångt ikväll.. men det får gå! :)

Nu ska jag åka bort till Stadshagen för fika och lite mys!

/Emma


Säg att du älskar mig

Det är vad som väntar ikväll, en bio kväll med Älsklingen min! Och som rubriken lyder så är det just den filmen vi ska se, ska skutta iväg snart och köpa biljetter så vi inte blir utan, det hade varit oflyt :P
Trevlig dag i skolan idag med, hål mellan 10.30 och 12.30 men det fick gå. Jag och Hanna gick och köpte kebab och fettade oss :) Och imorgon väntar en skoldag mella 9.45 och 12.00!! Najs.
Nu ska jag snart iväg till Sergel och köpa biljetter och sen blir det t-banan hem för lite mat. 

/Emma


Första "riktiga" skoldagen i Storstaden

Jaha, då har allvaret dragit igång på riktigt då. Känns riktigt bra faktiskt! Behöver inte göra om hela matte A kursen som jag hade befarat :) Idrotten verkar helt okej, och så har vi haft första frisörlektionen och den var inte kort vill jag lova. Den drog igång 12.40 och så fick vi gå hem 16.40 :D Men så roligt vi kommer ha!
Jag trivs som fisken i vattnet i klassen nu.
Dock lite värre med ensamheten i lägenheten men det blir det ändring på ikväll för då kommer Kristoffer :)
Har varit en rejält strulig helg men allt har ordnat sig nu iag och det är ju skönt!
Trevlig kväll/natt hos Cattis, och mycket trevligt mesök av pappa! Det första som gjordes när han kom var att bära in datorn och sen en sväng på Thai restaurang, IKEA där det shoppades loss och sen en mysig kvällsfika hemma hos mig! Betydligt besvärligare var det då han skulle åka till sitt hotell. Ville verkligen inte lämnas ensam, inte en söndag och inte just igår! Det var ruskigt jobbigt! Men det gick ju över och nu ser jag fram emot en underbar vecka! Med skola, Kristoffer, Bio och massa massa mys! :D

/ Emma

Ensam natt

Inatt kände jag mig som den ensammaste varelsen på jorden, det var så tomt och så tyst i min lilla lägenhet och så började hemlängtan komma fram. Längtar efter Lillebror Noel som kommer att vara såå stor nästa gång jag ser honom :), efter Kristoffer som åkte hem i helgen, och efter alla andra där hemma också!! Riktigt jobbigt var det innan jag somna inatt..
Men idag är en ny dag med nya möjligheter, hem till Cattis vid 18 ska bli trevligt :) Imorgon besök av pappa som kommer med dator, så jag slipper sitta på internetcafé så fort jag vill göra något.

/Emma

Torsdag

Sitter på pressbyrans internet café i Sergelgången just nu. Slutade kl 11 idag så jag har inte haft mycket att göra sen dess. Ska hem snart för jag har tvättid mellan 15 och 18. Mindre roligt men sånt som måste göras. Så jag passade på att smita in hit på väg till t-banan. :)
Skolan idag, fick våra frisörväskor med massa tillbehör och 2 provhuvuden. Så det känns superroligt att vi nu ska börja gå efter schemat :D

Kristoffer åker hem idag så jag får inte se han förrens på måndag.. Men det får gå, det måste gå.
Imorgon e de kräftfest hemma hos Cattis och på söndag får jag besök av pappsen :D

Over and Out
/Emma

Livets underbara stunder

Jaa, livet har allt sina ljusa sidor och det ofta! Jag älskar att leva och jag njuter fullt ut varje dag.
Började ny skola i måndags och det känns super! :) Jättegullig klass och massa roligt ska vi lära oss och ha! :D Allt känns toppen!
Åkte ner hit själv i onsdags det var väl ingen höjdare precis, men de gick ju. Träffade Cattis och hennes vänner på kvällen och så även på torsagen och lördagen! Lördagen tillbringade vi väl mest hemma hos Cattis trots att vi sa att vi skulle på The Voice. :P Men de va najs där med. Bakade kladdakaka och snackade på som bara tjejer kan :) Det var riktigt trevligt!
Fredagen träffade jag Kajsa. Käkade glass och gick runt lite! Trevligt trevligt.
I söndags kom mamma ner också men hon åkte hem nästan lika fort som hon om.. Hon åkte hem när jag var i skolan igår så jag träffade henne bara på morgonen. Men det lär inte dröja länge förrän hon är här hos mig igen :P
Och igår kom KRISTOFFER hem, så oerhört mkt man kan sakna en människa på en vecka. Nästan helt galet! Men jag är ju så kär så kär :D

Jag är galet kär och sjukt lycklig just nu!!

/Emma

Malung

Ja, just nu sitter jag i Malung på pappas jobb och väntar på att han ska sluta för dagen så jag kan åka hem igen och gosa med lillebror! :) Har varit här sen i söndags. Vi va på utomhusbio i söndags och såg Heartbreak hotel! Den var ju ännu bättre den här gången :D Skrattade så jag nästan grät!! Helt klart sevärd! :) Och idag öser regnet ner så idag blir en riktig innedag..
Längtar efter att en viss Kristoffer ska komma hem igen till mig, men jag får dock lov att vänta ytterligare några dagar. Egentligen nästan en hel lååång vecka till.. :P Men när han kommer hem så ska vi mysa på som aldrig förr för då bor jag nämligen i Sthlm :D

Sötast i Världen
Min lilla lillebror Noel :D

/Emma

Musik och Motor

Jaa, i helgen har det varit full rulle. I torsdags kom Kristoffer hem! :) Vi gjorde några rippor med bilen innan vi gick och la oss. Fredagen jobbade jag mellan 12 och 16. Direkt efter det blev det en sväng till Äppelbo, hälsade på mormor & morfar :D Och sen bar det av mot Lämåsen och Trollbröllopet! Det var riktigt mysigt även i år! Igår var det Älvdalen som gällde. Kristoffer skulle vara chaufför, började köra kl halv 12 och fortsatte tills kl vart 3 (nattetid) Fi fasiken va trött jag var när vi skutta över till våran bil och började färden ner till mora igen, och ännu tröttare blev jag när jag visst eatt jag fick lov att vara vaken för att kunna prata me Kristoffer :P Men hela helgen har varit såå underbar! Och nu är han på väg till Mellbystrand och jag snart till malung och sen vidare till Sthlm. :)

Allt känns så bra just nu! Livet leker :D

/Emma

Sommaren 2006

Nu börjar sommaren 2006 lida mot sitt slut. Men jag har massvis med underbara stunder att tänka tillbaka på när höst/vinter mörkret kommer smygande.

Sommaren började med att jag, Kristoffer; Sandra, Tom och Erik packade bilen och satte fart mot Göteborg. Där badade vi från klipporna, spelade spel, var på Liseberg (2 dagar), Shopping, massa mys och god mat & dricka! :D Helt underbart!!
Sen började jag jobba för att ha råd att flytta :P Men jag har hunnit men mycket ändå!
Malung och Dansbandsveckan, Började med lite "förfest" utanför husvagnarna för att senare gå upp mot parken. Mycket trevligt och så fick jag ju se Picazzo också!
Flera helger i Nusnäs med myspys, bad och partaj. 
Boggberg och Lasse Stefanz! Oförglömlig dag! Våran dag! Massa massa mys och dansade gjorde jag också, om man nu kan kalla mina kråksteg för dans. :D
Stockholm och shopping med Sandra. Stockholm, shopping och Grönan med mamma och Elin.
Sen har jag varit hemma hos pappa i Malung och gosat med lillbror, som växer så det knakar :) badat, solat, Varit med Kristoffer och myst varje helg, kalasat och haft en underbar sommar hittills.
Nu i helgen väntar "Trollbrölloppet" i Äppelbo och Musik & Motor i Älvdalen! :D Längtar!
Och nästa veckan åker jag till pappa någon dag och efter det flyttar jag in i min lägenhet i Bagarmossen.
Kristoffer åker till Mellby och när han kommer hem därifrån så ska han också bo med mig! :D och när det är klart har hela sommaren gått och skolorna börjar igen. Och jag som ska börja om ettan har 3 år kvar, men då får jag ju iofs gå det jag vill också!

Snart är ännu en lång, kall och slaskig vinter här.  :(

90149-9
                                               
/Emma





Grönan :)

Ett till besök i huvudstaden är avklarat. Flyttlasset var med den här gången och det känns verkligen som att allt kommer bli underbart där nere :) Har fått in mina saker nu och det känns mycket bättre nu än sist. Så på Tisdag flyttar jag ner och blir kvar tills skolan börjar, galet spännande! Grönan, IKEA och massa annat har vi hunnit med. 
Träffade Kristoffer en sväng igår kväll också, han motte mig på plattan och sen gick vi till Kungshallen och käka lite. Sen fick vi lov att ta t-banan hem till mig för att de skulle hinna med sin pendel :P Men lite pussar och kramar fick vi allt till :D
Längtar redan som en tok, hade tisdag igår och trodde han snart skulle bara hemma igen men så var det baar måndag, vilken besvikelse.. :( Och till Mellby ska han också, han som skulle vara med mig till Sthlm nästa vecka.. Men bara att bryta ihop och komma igen! Min kärlek är total!!! 
Kom hem för inte så länge sen, så nu vet jag inte rikstigt vad jag ska hitta på.  Får se vad som dyker upp :)
Ha det underbart!
Emma


Festivalen

Det blev en sväng till festivalen igår. Ganska trevligt faktiskt. Åkte hemöver vid 1, följde med Kristoffer till Dysberg och sov där! :) Upp idag kl 8, skulle åka med Håkan hem så ja skulle hinna packa, men istället för att packa gick jag in, när jag kom hem, och la mig och sov till 12. Men nu har jag faktiskt packa klart det mesta och det ska bli roligt att åka ner till huvudstaden imorgon och få packa upp alla mina saker och bona till det lite. :)

Idag häner det nog inte mycket, Kristoffer vet inte om han kommer ner och gör han inte det så lär det inte bli någon festival för mig ikväll.. Jag har ju ingen som vill gå med mig :P Illa..

Nu ska jag gå ut till mamma i solen! :)

/Emma

Mysigt

-Åh, jag tycker att varje sekund med Kristoffer är mysig, helt galet kär är jag! Känns så underbart att ha någon att ty sig till om det är något som känns jobbigt, om man är ledsen eller bara vill smitta av sin glädje på någon :) Jag är så lycklig över att just jag fick bli hans. Och det kommer alltid att vara så. :D -

Igår hämtade dom mig hemma och vi for upp till Dysberg, sen skjutsa vi hans föräldrar till Boggberg och även vi blev kvar där. Hade kortbyxor och t-shirt och det var ju inte den varmaste kvällen vill jag lova! brr..
höll på att frysa häcken av mig. men halv 2 så fick jag äntligen åka hemåt! :)

Idag ska jag jobba, och ikväll ska jag packa lite och sen en sväng på festivalen kanske. Men det känns inte så oerhört lockande faktiskt, mest småttingar som är ute och försöker vara stora.

/Emma


Första visiten :)

Nu har jag äntligen varit ner till Stockholm! Min lägenhet är absolut inte den största. Den är pyttepytte liten och utan dusch, men jag är faktiskt väldans glad över den iaf! Där ska jag och Kristoffer bo nu! :D Är så glad!
Åkte ner i tisdags och kom hem för ca 40 min sen. Jag och Sandra åkte dit för att bara kolla läget lite. Onsdagen blev en shopping dag men knappt några påsar hade vi med oss hem. Vi myste mest på inne i stan, fikade och åt gott. Och sen åkte vi och hälsade på älsklingen på jobbet. :) Och efter mycket tjat så fick jag med honom hem till mig :D Han tvär vägrade först men jag lyckades iaf!
Åker ner på söndag igen med flyttlass. Mamma och Elin följer med mig då. Blir där till på tisdagen. Och vecka 33 åker jag och älsklingen min ner och flyttar in helt och hållet :) Han har tom tagit ledigt den veckan för att följa med mig. Så söt så söt.

Nej, nu måste jag iväg, ska börja jobba kl 13. uscha. Men skönt är det pengarna kommer :)

/Emma