Nya jeans

Idag slog jag till :) Efter jobbet så knata jag, mamma och Elin ner på Mora för att jag skulle köpa nya jeans. Hittade några men kunde inte bestämma mig, men när jag sen kom hem och hade ätit så tog jag bilen och susa ner på JC igen och inskaffade ett par nya jeans, vilket var väl behövligt! Hittade ett par mörka Lee jeans som satt hyffsat. Det får duga över vintern :)

Nu ska jag klura lite på vad vi ska klä ut oss till på lördag och sen ladda inför Greys anatomy :)

Kaffestugan

Mina senaste dagar har bestått av att kliva upp 4.14 och bege sig ner på Mora för tårtbak, bullbak, brödbak och massa annat! Känns skönt att man börjar tidigt för att man sen har hela dagen kvar då man slutar runt 13-13.30. :) Jag klagar inte. Men imorgon har jag sovmorgon fram till kl 7 :)
Jag har även bestämt mig för att få lite färg på kinderna tills på lördag då det vankas halloweendisco på wäsa! Roligt! Så igår var jag och Sandra iväg och solade och idag följde mamma med mig.

Imorgon blir det jobb och sen ska jag och mamma ut och leta lördags stass :) Nya jeans ska inköpas och ett par skor och även ett linne/tunika som jag kan dansa loss i på lördag ;)

Vissa människor..

Kundpass i skolan idag, jag och Mateja jobbade tsm med en slingkund som var den mest besvärliga människa jag mött. Hon klagade på ALLT! observera allt! Vi kunde inte färga vi pratade för konstigt, vi borde förklarat bättre, pratat mer, frågat mer saker om hennes hår osv osv.. Vi fick veta hela hennes livs och hela hennes livshistoria.. Och hela tiden snackade hon om att vi skulle få en överraskning om resultatet blev som hon önskade.
Vilken människa! Hon har blivit portad från att klippa sig hos frisörer och på en frisörskola, platser och ställen hon pratade om var hemliga och tillslut blev vi klara med henne och hon blev nöjd med håret. Överraskningen då? Jo jag och Mateja fick splitta en 10a :D Haha hon hade tjatat om våran överraskning säkert 4 gånger under färgningen och det var alltså en femma var :) Jag och Mateja vek pss dubbla när vi lämnat ut kunden och kom tillbaka in i klassrummet! Aldrig har jag mött en sån märklig människa! Hon skrämde mig nästan.

Nu ska jag ta itu med lite svenska och matte då det är prov imorgon och på fredag. Åker hemöver på fredag ckså då jag har lov i en vecka!

Lyckans vingar

Jag har lyckats fånga dom! Jag känner mig lycklig! Har hittat en ny praktikplats, i Mora, idag. Det känns toppen! Synd att jag bara kan vara där varannan måndag.. Men jag hade förmodligen inte haft råd att åka hem varje helg heller. Jag är kär som få och jag älskar min familj! Kan de bli bättre? Jag mår bra och jag kämpar på här i Stockholm för att få ta studenten och sen kunna börja leva det liv jag drömt om på riktigt!

Idag har det varit skola mellan halv 9 och halv 1. Jag gjorde slingor i mössa på en docka sen fixade Ida mitt hår så jag skulle slippa den gröna färgen som tyvärr syns lite än. Men det blev iaf betydligt bättre! Nu håller jag på och trixr i photoshop samtidigt som jag tvättar. Det var inte spec mycket tvätt jag hade, de flesta av mina kläder är kvar i Mora. :)

Nu- tvätt sen slapp i soffan :)

Underbart!

Helt jäkla underbart vilken bra helg jag haft! Har bara myst! Var kvar i Väsby och i fredags så kom Kristoffer hit och förgyllde mina dagar! Vi Har myst framför tvn med filmer och gott tilltugg, vi har lagat underbart god mat som vi avnjutit helt själva i ljuset av stearinljus! Jag har myst som allra bäst! Igår var vi in till centrum en sväng för att se om jag kunde hitta några skor inför vintern, så jag slipper frysa tassarna av mig, men det gjorde jag inte.. Vilket var lite tråkigt.
Nu har han iaf åkt hemöver för ännu en veckas jobb. Och jag ska snart ta itu med lite disk som står och väntar på mig. Sen ska jag kansek dammsuga lite och sen krypa ner i soffan och mysa där heladagen! För idag är det kojväder!

Körkort!!

Jag fixade uppkörningen idag! Fy sjutton va nervös jag varit! Sov knappt något inatt.. Men jag fixade det och jag är sååååååååå glad! Kändes hel mysko att sätta sig i bilen helt själv och helt lagligt kunna köra! :) Underbart! Vilken frihet!

Varför?!

Varför ska jag hela tiden drabbas av dessa förkylningar? Jag pallar det inte! Nu har jag över 38 i feber, täppt i hela huvudet och hosta.. Drygt! Inte nog med allt det här, jag har uppkörning på onsdag också, snälla låt mig klara det! Men gör jag det inte så får jag ta nya friska tag och klara det nästa gång :) Det låter väl bra? Det tycker jag iaf.
Nu ska jag snart ta och krypa upp i sängen igen med en film, det lutar åt The Holliday!

Önska mig lycka till på onsdag, det behövs! :D


What a life

Helt otroligt vilken tråkig och grå vardag mina veckor består av. KLiver upp på morgonen, går till skolan, är i skolan, slutar och åker hem och gör nada. Hur kul känns det när man är 18 år? Ja jag ska väl inte klaga egentligen, det hade ju faktiskt kunnat vara 10 gånger värre än vad det egentligen är. Men det blir lite segt ibland. Men jag ser iaf fram emot torsdagen då vi ska samla ihop oss 5 tjejer från klassen och äta middag hemma här. Vi har nämligen resursdag på fredag så vi är i princip lediga :D Eller jag är ledig! Så jag får en tidig och väldigt långhelg även denna :) Åker hem på fredag och ner igen på onsdagkväll eller torsdagmorgon! Det är inte fyskam. Måste bara komma ihåg att ta ledigt imorgon också!

Nu blir det snart sjukhuset och sen smekmånaden som för övrigt var min favoritfilm för några år sedan. Skrattade så jag grät varje gång jag såg den :)

Ensamhet

Måste bara få uttrycka mig lite om hur tråkigt det är med ensamhet..
Jag har varit hemma här i ca 4 h och jag tycker redan det är tråkigt.. Jag vill ha folk runt mig, visst kan det vara underbart skönt att få koppla av helt ensam vissa stunder, men då ska man vara på just det humöret också. Och det är jag inte idag. Jag tycker inte om att inte ha något att göra, jag sitter bara här eller framför tvn. Eller sover. Det är så mina vardagkvällar ser ut här i Huvudstaden. Vill någon göra mig sällskap i detta mörka, ruggiga höstväder?

Underbara helger!

Jag hurrar för alla dessa underbara helger som innehåller mycket skoj! Den här helgen innehöll tex massa mys, massa god mat, massa snygga brudar och en helkväll med kalas :) Kalaset rundades av på wasa även denna gång :) Mycket trevligt. Och flickebarnet som fyllde myndig var ingen mindre än Sandra!
Söndagen kantades av ett ruggigtmysväder, övningskörning och en pizza tsm med mamma, Peter och Kristoffer!
Min helg har varit toppen.
Idag åkte jagner till stockholm igen. Praktik i 4 timmar och nu sitter jag hemma här och gör inte speciellt mycket. Men det ska jag inte klaga på för jag ska snart tända ljus och läsa bok! Camilla Läckbergs böcker är kanon! Ni måste läsa! Just nu håller jag på med boken Stenhuggaren! Jag vill aldrig att den ska ta slut och jag vill aldrig lägga ifrån mig den!