Inflyttade :D

Yes! Äntligen, efter 2 snabba dagar i Sthlm har vi flyttat in, visst saknas mycket, men de största sakerna är på plats och det känns hur bra som hellst! :D Är så himla glad.
Vi åkte ner kl 5 i torsdags morse och bar in allt och plockade ur lghten i wäsby.
Igår var det Ikea som gällde och där inhandlades mycket :) Ett tv spel köptes också. Ett wii, men vi nöjde oss inte så utan köpte ett guitar hero också :D Pengar har det gått, men det har varit värt varenda krona! Ska ner igen runt den 4e och fixa till det som ska fixas till, blommor, gardiner och småplock.

Imorgon fyller älsklingen 20 år, då blir det fira. :) Och på Söndag är det nyår och då blir de kalas. Lutar åt wäsa :D Hoppas på en toppen helg!

   

Imorgon-Jullov!

Imorgon ska jag gå sista dagen innan jullovet :) Fy bybblan va skönt det ska bli! Jag ska sova, fira jul, flytta, sov mer, jobba, sova lite ännu mer, fira nyår och flytta in :D
Kan ett lov bli mycket bättre? Jag hoppas på ett utav de bättre loven, men lovet i dysberg är svårslaget! Heltklart. Den veckan vände vi på dygnet totalt, vi såg inte solen en enda gång på 1 hel vecka. :P Jag hade så himla skoj! Ensam hemma i Dysberg me dig! Loved it!
Nu ska jag verkligen njuta av det här lovet till fullo. Få total sinnesrensning och få nya krafter.

Idag va ja i skolan några timmar, sen julklapps handling och sist men INTE minst hämtade jag våra nycklar till lägenheten! Det känns helt hel heeeelt underbart! :D Jag är lycklig!

Nu ska jag snart inta duschen sen blir det lite packning inför hemresan imorgon.. hatar packning.. sen sängen.

Söndag

Nu är helgen över och jag måste säga att den här helgen har känns otroligt lång och skön! Familjen har varit i Sälen och jag har varit hemma i Mora och hemma hos K i Älvdalen. Igår vart det utgång, tjejmiddag hemma hos Ida som fyllt 18 :) Sen blev det Wasa som jag tyckte sög ganska rejält, var inte så mycket folk. Åkte hem relativt tidigt och det var skönt. Väckte K vid 10 då jag inte kunde sova längre. Och sen har även den här dagen rullat på med film och mys!
Nu är han påväg till Oslo och jag ska snart krypa ner på madrassen som jag placerat i vardagsrummet då vi inte har tillräckligt med sovrum för alla för tillfället. haha. Men jag klagar inte för det, jag är inte hemma spec ofta ändå. Oftast i Älv när jag är hem.
Imorgon vankas praktik och sen Sthlm för 3 dagar där och sen är det LOV! Gud vad skönt! Men det blir ingen vila, då ska vi börja flytta in! Får nycklarna i veckan :) Spännande!

Sjuk

Jahopp, ännu en förkyldning har fångat mig. Jag är så tokigt trött på alla dessa baciller och virus som bara hoppar på mig hela tiden! Låt mig vara!! Kroppen värker, näsan är täppt och halsen gör ont.. Hatar att vara sjuk.
Hemma i Mora nu iaf och det är toppen. Är ehmma själv hela helgen, familjen är i Sälen, kanske åker upp en sväng jag med men ingen planerat än. Kvällen har spenderats med S och snart kommer K :) Som jag har längtat!
Nu ska jag snart se en film sen blir det till att sova. Är ju som sagt jämt trött och så även ikväll.

Blondin vs Brunett

Idag har jag enbart haft en lektion och det enda som gjordes var att jag fick håret färgat :) Gik upp 1-2 steg i ljushetsläge. Så är lite mer ljusbrun nu än innan. Känns bra, då jag förmodligen kommer bli blondin igen snart. :P Jag har så svårt att bestämma mig för vilken hårfärg jag ska ha.. Vill ha tips! Vad tycker ni? Blondin vs Brunett. Det är svårt!
Nu har jag nyss pluggat lite, det går knappt framåt och det ska lämnas in nästa vecka. Jag är så stressad inför det här. Och några har redan börjat lämna in sina arbeten, det sätter ju inte mer press på mig. Usch! Lovet är verkligen välbehövligt nu känner jag! Jag är ständigt trött och imorse när jag vaknade visste jag inte ens vart jag var. Sånt är alltid lika läskigt, men när jag väl kvickna till en aning så insåg jag ju så klart vart jag var. Suck, hade hellre sett att jag var i Mora/Älvdalen/Malung.


  
 VS   

Pasta carbonara

Imorse vaknade jag 04:50. Låg kvar i 25 minuter sen var det bara att gå upp och göra sig klar för färd ner mot Stockholm. Klampa in på Salongen runt halv 11 imorse och var där till runt 14:30. Därifrån gick jag sen till daglivs för lite matinköp. Sen blev det pendeln hem. Gjorde mat direkt jag kom hem då jag åt min frukost kl 6 imorse. Svängde ihop en Pasta carbonara som numera är min specialite, inte nyttig alls men ack så god :) Andra gången jag gjorde det och det blev bra även idag.
Har suttit och fixat och trixat lite med min header här i bloggen nu under kvällen och snart blir det tv. EKG.

Räknar ner till flytten, vi får nycklarna efter nästa helg. Jag längtar!! Behöver jag upprepa det? Absolut! :D
I helgen måste vi börja se över vad vi har och vad vi behöver köpa nytt, tex stekpanna och kastruller misstänker jag att vi behöver, glas och skålar/bunkar och en soffa. Men får se om vi tar en som mamma har så länge. :) Allt annat har vi faktiskt. Det är toppen. Allt känns toppen inför det här! Jag är super glad för att K vill flytta hit!


Bra helg

Helgen har varit toppen! Åkte hem i torsdags och sov hos K. På fredagen åkte vi hem till pappa där vi blev barnvakt då pappa och U fick lov att åka till Mora och blev kvar över natten. N är underbar och han är så himla duktig!
Lördagen bjöd på middag hemma hos farmor och farfar sen blev det Älvdalen för lite innebandy kik och sen utgång. Va in på cafét för förta gången och det var ingen riktig höjdare tycktejag så jag gav upp runt 1 halv 2. K kom däremot hem halv 4 så han tyckte nog det var lite roligare än jag tyckte. :) Och nu är jag hemma i Mora. K skulle på hockey i Leksand och jag orkade inte följa då det inte är något utav intresse för mig. 

Ska snart börja laga lite mat. :) 

Irriterad.

Ja, just nu känne rjag mig smått irriterad. Min svenska lärare har lite konstiga dialoger med oss elever och han ska nu sätta betyg på oss i A kursen. jag har presterat bra, haft mvg på nästan alla uppgifter och prov vi haft. Förra året tyckte han att jag definitivt var en mvg elev men nu har han tydligen ändrat sig, pga att jag enbart hade 57 poäng på senaste provet och låg på gränsen mellan vg och mvg. Och jag kan då tillägga att det enbart var 1 person som hade fler poäng än mig på det provet. Och vi är 25 pers som läser svenska. Han borde kunna tala om för mig tidigar ehur jag ligger till då jag nu gått runt och faktiskt trott att jag nog skulle klara ett mvg, men han tycker inte att jag är mogen i mitt svensks språk?!! En lärare har aldrig sagt något sånt till mig och det kändes verkligen, ja visst jag hade bara 57 rätt på vårt senaste prov men ska det då dra ner hela betyget? Vi har läst svenska i 1½ år och han kan inte komma nu och sätta ett betyg på det senaste provet vi gjort, det måste ju vara fel någonstans? Eller kanske kan jag helt enkelt inte behärska det svenska språket? Inte vet jag och inte lär jag få reda på det heller.
Skolan idag var enbart jobbig, var trött och Birger drog ner humöret ytterligare. Det som gjorde mig lite glad var att det gick så pass bra på färgprovet vi hade för 2 veckor sen. :)
På håltimmen åkte jag in i stan och köpte en klänning inför helgen då det blir middag hemma hos farmor och farfar och sen blir det galej i Älvdalen, Lucia fest inatt :D Hoppas på en bra helg :)

Nu ska jag snart ta och krypa upp i soffan sen blir det sängen tidigt ikväll, är helt slut! Och hem längtar jag också.. Är så tråkigt här, men nu har jag ju iaf något att se fram emot :) Bara 27 dagar kvar nu :D

Nytta

Helgen har varit toppen :) I söndags åkte vi hem vid 10 för att jag skulle fira lilebror. Släppte av K i Borlänge då hans bror spelade match där. Jag och Niklas fortsatte resan upp mot Mora och väl där var det bara att stuva om och byta bil, då skulle jag köra till malung då pappa bor där. Väl där var det fult hus och en himla massa barn. De var både högt och lågt. Och lillebror var så glad så :) Underbart!

Igår hade jag praktik, färgade mammas hår. Det blev riktigt fin må jag säga, sen bar det av ner mot Sthlm igen.. Ett himla rännande. Hem igen på fredag. Här står jag inte ut en dag extra.. Dör nästan av trisstess varje dag efter skolan då dagarna här enbart består av dator, telefon och tv. Jag är ensam.. Men inte länge till! För snart blir jag sambo med min kära K. :D

Och, idag har jag återigen gjort nytta :) Skola till halv 1 och sen hem och gjort massa läxor. Började med att göra ett kollage om personlig stil och efter det en himla massa uppgifter som jag är sen med att lämna in i försäljning och service, men bättre sent än aldrig.

Nu ska jag ta itu med tvätten. Jippi..


Sambo!

Ja, nu har drömmen slagit in, vi har hittat en gemensam 2a i Bromma och den är underbar! Den 1a januari är den våran och då blir vi sambos, jag och K :) Är så lycklig! Hoppas allt går vägen nu bara så det inte blir en massa strul.
Nu måste jag dock seriöst ta mig i kragen och söka jobb, det här går aldrig vägen annars, det blir svårt ekonomiskt annars är jag rädd. Men vi ska fixa det här! Jag menar det är vä klart att vi gör!! :D

Hemma hos pappa nu och har firat lillebror idag som blir stor imorn, hela 2år :) SÖTAST! Han är den goaste någonsin. Tycker om en oavsett hur man ser ut för stunden, och är det någon som känns jobbigt så käner han det han också och då kan han trösta. Plutten är 2 år och han kan mer än andra redan. Han är guld värd för mig!!