En Emma med orange hårfärg är väl hett?

Jaadu. Idag har det varit skola och då påbörjades förvanlingen från brunett till blondin :D Så just nu ser jag ut som en liten morot :) Haha men ska göra nya slingor om ett par dagar är det tänkt! Att jag aldrig kan bestämma mig om mitt hår. :P
Skriver ett litet inlägg nu då jag ska börja jobba kl 15. tjihoo. Eller inte, men är helt klart värt lite slit när pengarna rullar in :D
Nej jobb var det, måste byta om!

De sötaste syskonen!

Jaa, det har nog jag :) Lilasyster har färgat håret mörkt, storalillebror har börjat med flerords meningar och pratar på som aldrig förr. han är så stor och duktig trots sina dryga 2 år. :) Och minstingen i skaran var den perfektaste lilla figur jag stött på på länge! han ser ut som en liten docka! UNDERBAR!!! :D
Helgen har varit både så där och bra. Direkt jag kom till Mora i fredags bar det av mot Bergkarlås för fest :) Det var roligt. Mindre roligt när man blev beskylld som rutkrossare. aja, men nu vet dom iaf att det inte var någon i "vårat sällskap" :D
Lördagen blev det mest soffmys och på kvällen färd mot pappa och brorsorna.
Jag är nöjd och glad.
Praktik idag och senare en fika m C. Imorgon skola och jobb.

Hemfärd!!!

Nu är jag snart på väg hem en sväng!! :D Längtar! Och jag ska efter en hhel veca få träffa min nya lillebror (namnlös än) för första gången!! OOh jag längtar! Bebisar är ju det bästa! :D
Nej jag måset göra allt klart nu innan jag ska iväg. Blev ett kort inlägg men jag har inte tid för mer just nu.

Vart ska man träna i Sthlm??

Om man nu som jag bor i Sthlm, vart borde man då köpa träningskort? Jag måste komma i form nu inför beach 2008 så mina många extrakilon ska väck, typ nu! Snälla tipsa mig gärna med olika träninscenter osv. Jag bor ju på Brommaplan för er som inte vet, och jag tränar gärna på ett ställe jag kan ta mig till på runt 20 min. Tips!!!

Idag har jag varit trött! Jobbade till 24 inatt och kom i säng runt 1 då jag fick lov att plugga lite, Klokan rungde 7 och jag var i skolan till 17. Så lite mör är jag allt. Men morgondagen bjuder på sovmorgon till 10 iaf innan det blir skola och jobb.
På fredag bär det av norrut och jag längtar!!! Ska hälsa på halva släkten och bara mysa m lillbrorsorna :D


Men som sagt! Tips på bra träningscenter tack!!!


Fullt ös

Skola idag, vi gjorde frisyrer från tidigare århundraden. Min blev en Emire  frisyr. :) Sen åt jag lite lunch i skolan innan jag satte av mot Brommaplan igen. Nu är jag iaf hemma en sväng, men snart bär det av igen. Jag börjar kl 15 och kommer inte hem förren kl 24. Jag borde plugga lite nu då jag har prov imorgonbitti. Men vi får se om jag kanske prioriterar lite sömn :D

En fullbokad tisdag väntar mig

Idag har jag varit på min nya praktikplats CU vid Rådmansgatan. Underbara frisörer och en urmysig salong! Jag trivs. punkt slut. Nu ska jag baar ringa och meddela att jag slutar på mina andra 2 salonger för att vara på CU varje måndag. Jag har idag tvättat hår, vikt folie, kollat, gjort folieslingor och haft allmänt trevligt!
Ska snart ta och göra mig klar. Morgondagen bjuder på en fullspäckad dag. Jag gruvar mig!! Upp kl 7 och är hemma kl 24.. Det är tufft! Men innan jag ska lägga mig ska jag ut på en liten promenad och sen äta lite kiwi och sen blir det sängen med boken!

This is real love!!!

image75

Singing bee sågning

Jag tycker att programmet är det pinsammaste det svenska folket sänt i tv de senaste åren! Att ställa upp i tv och sjunga som en kratta för att ha chans på 50 000? Och hur stor är chansen egentligen. hade velat ha fakta på det.
Förra veckan fick jag lov att kolla då en person jag känner var med och idag så kollade jag bara för att jag inte hade något bättre för mig, men nu har jag sett mitt av det programmet, jag lovar!

Nu blir det nog inte mycke tmer för idag, ska krypa ner under täcket med min braiga bok :D Byt liv med mig heter den, och är en typisk "Emmatyckaombok" :) Jag är en sucker för typiska tjejböcker. Men jag är tjej och då ska väl sånt läsas?

Vad läser ni för böcker? Läser ni mycket?

Tråkig söndag

Jag är inget stort fan av söndagar.. Söndagar är alltid deppiga på något vis, veckan är slut, skola/jobb börjar igen med en ny vecka, jag och K skiljs, jag blir ensam. Och jag hatar ensamhet!
Jag var så duktig idag och skulle tvätta och slängde in en maskin och sen skulle jag byta om från pyjamas till vardagskläder och vad upptäcker jag?! Jo att jag såklart har stoppat in alla byxor jag äger i samma maskin, det var inte så smidigt gjort. Så nu har jag ett par tjocka bruna strumpbyxor på mig med en jeanskjol utanpå. Hett. Men något fick jag ju lov att dra på mig då jag skull eiväg och handla.
Ikväll är det film som gäller och en himla massa prat med K innan han åker över norska gränsen och det börjar kostar 3 kr / min. Gäller att prata när det är gratis. Får ju knappt prata något med honom på veckorna och den här veckan blir det ännu mindre än vanligt.. :/ Då jag ska jobba kväll och slutar 24. Efter den här veckan kommer jag vara skapligt mör. Skola mellan 9-14 och sen direkt hem och byta kläder för jobb till 24. Men det blir ju lite krrr :D


Det blev en lillebror!

Fredagen den 18/1 föddes han. En ny liten underbaring! En lillebror. Han har ännu inte hunnit få något namn men så fort det är klart meddelar jag! :) Är så glad!
I fredags jobbade jag min första dag också, det gick bra, stod baar och lärde mig kassan, det sitter nog snart. Det är en mihla stor mack med himla mycket olika saker man ska komma ihåg :) Men det ska nog lösa sig på ett eller annat vis.
Gårdagen var bra. Var på öppethus mellan 11-15 och klippte mig och färgade håret. Tyvärr blev håret inte brunt utan rött, så jag ska se om jag antingen köper en färg idag på ica eller om jag orkar vara rödtott tills vi får tid för en omfärgning i skolan. Jag är trött på att det alltid blir fel färger när vi färgar varandra! Nu var det till och med en lärare som sa till oss vilken färg vi skull eta och hur vi skulle blanda för att den skulle bli bra. men icke.
Efter skolan åkte jag hem en sväng och bytte om för en middag inne i stan, Djingis Khan :) Smaskens! Efter middagen blev det bio, Good luck Chuck! Så klockrenfilm! Jag skrattade hela filmen nästan. Verkligen sevärd!
Nu ska det bli diskning, dammsugning, tvättning, dammtorkning, det ser för tillfället inte bra ut här hemma. jag försöker hålla ordning och fint men det går inte så bra alla gånger när man har 2 killar på besök :)
Nu nytta!


Got that job

Jag fick jobbet! Hur stor tur kan man ha? Lämnade som jag skrivit nedan cvt runt 11 igår, han ringde upp runt 13 och idag kl 17 hade jag intervju och 17:15 var jag hemma igen. Anställd som vikarie på OkQ8 :D Haha. Vilket jobb som hellst hade dugt åt mig nu, och det här tar det 1 min att gå till, toppen toppen! :D Vikariatet är på 1år med chans till förlängning. Jag jobbar varannan helg och dagar då jag behövs, tyvärr kan det innebära, påsk, midsommar, jul och nyår. Men de dagarna får man ju rikligt med lön :D Jag ska inte klaga alls!
Ringde CU också, salongen jag frågade om praktik på i tisdags och gissa vad? Jag fick den platsen också :) Det kanske är idag jag borde köpt lott ??
Men efter de här glada nyheterna blev det bara sämre.. Bråk med Kristoffer för att vi inte ska ses i helgen, och förmordligen inte nästa heller. Vilket betyder att vi inte kommer ses på ca 3 veckor och det känns bläääää!
Jag längtar sååå redan och det har gått 4½ dygn sen vi sågs. Det är illa.

Jag borde...

Jag borde verkligen ta tag i mig nu, jag måste börja träna för att dessa kilon ska försvinna, de går ju inte upp i rök direkt! Men om, jag säger om, jag får jobb efter intervjun imorgon så ska jag köpa träningskort, jag lovar dyrt och heligt att jag Emma ska börja träna på riktigt då! Jag måste.
Skolan gick bra, inget speciellt gjordes. Eller jo vi fick gå lärarnas underjordiska gång som min svenska lärare tycker är himla spännande! "-Ja nu förstår ni, nu är ni under marken. Ja, här är A huset slut, nu är vi bara under marken.. och här börjar B huset" Den människan kan inte ha alla indianer i kanoten eller så.. Och mitt i lektionen och de olika tidsepokerna börjar han lista upp sina 5 favoritstäder han besökt? Ja jag vet då inte vart han får allt ifrån. Det är inget vettigt som blir gjort under hans lektioner.

Har nyss gjort en tacopaj och ätit det som middag, det var riktigt gott, men nu känner jag mig ännu tjockare.. :/ Ge mig tips på hur man går ner i vikt, gärna fort! Jag måste!
Jag hade gått ut och gått nu om det inte hade varit för att det verkligen ösregnar här..Skitväder! Ska se hur det ser ut om ett tag..

Vilken kanon start på dagen. :)

Igår var det premiär för I huvudet på gynning! Och jisses vilket underbart program! Vilken tjej hon är Carolina! Galen, och helt tokigt rolig och söt! Jag skarttade mig igenom programmet, jag ska vara bänkad närsta tisdag också! jag lovar.

Dagen idag började riktigt dunderkanon bra! :D Har varit och lämnat ca 5 cvn på olika ställen här, kan nämna att jag kor ca 25 meter ifrån okq8 och gissa vart ifrån dom ringde nyss och ville att jag skulle komma på en intrevju imorgon ?! Okq8 :) Snälla håll ALLA tummar för mig!! Jag behöver en inkomst och det kvittar om det är på okq8 jag ska tjäna ihop lite pengar, baar jag gör det någonstans!! :D

Snart blir det skola, ska bara se om jag ska läga till någon mat först så jag slipper bli hungrig under de 2½ timmarna jag ska vara i skolan idag :) Iblan ska man ha tur! Undra om jag borde köpa en lott idag?

Trevlig dag

Helgen kan jag bara säga ett enda ord om ! underbar! :) I fredags var jag, Kristoffer, Mateja, Hanna och Tobbe hemma här och hade trevlighet, lördagen spenderades några timmar på ikea och senare tillsammans med Patrik och Mickis :) Kina mat i Sollentuna och raggar runda i stan :) Mycket bra helg, söndagen åkte vi hemöver, i Mora hoppade jag av och bytte bil för färd till pappa för mys med lillebror. Igår hade jag praktik och nu sitter jag åter i Sthlm.
Kund i skolan idag, färg, allt gick bra. Efter skolan åkte jag Hanna och mateja in till Odenplan för att leta praktikplats och köpa kammar till frisören. Har ev hitat en ny plats nu :) Känns så himla bra där så vill gärna vara där! Efter letandet satte vi oss på ett café där vi åt foccacia och efterrrätt . Mys. Och nu är jag hemma, ska städa senare, börjar 14.30 imorgon. :P

Grey´s?!

Återigen sitter jag här. jag är lite smått uttråkad i väntan på K, kan ju inte direkt gå och lägga mig innan han kommit, vore ju nästan lite taskigt. Men nu står det ju faktiskt inte på han kommer så jag ska nog hålla ögonen öppna tills dess :)

Finns det någon här som läser bloggen som vet något om när Grey´s Anatomy börjar igen? ;) Älskar den serien så sjukt mycket! Sitter klistrad varje vecka!
Men nu tycker jag att det varit uppehåll tillräckligt länge, och jag saknar deras intriger, kärlek, olycka, lycka, tårar, skratt och jaa jag saknar nog precis allt med den serien! :D

Nej nu ska jag ta och tvätta av sminket och dra upp håret i en toffs och mysa ner mig i soffan igen framför någon serie eller vad det nu är som visas för tillfället. :)

Ser fram emot helgen!

Dagen idag har varit helt okej.
Hade sovmorgon till 9 imorse och bara 2 lektioner i skolan, slutade runt 14. Efter skolan åkte jag och H in till stan för lite shopping, jag införskaffade mig en ny klänning som ser ut som en t-shirt med en högkjol till :) Känns bra, har man iaf något att dra på sig.

Jag är nu övertygad om att helgen kommer bli tipptopp :) K kommer ikväll, imorgon har jag skola mellan 11.30-14 och efter det blir det hem och ställa iordning, Lite vänner kommer hem till oss och ska äta lite och sen ska vi ut en sväng :) Lördagen ska jag se om det kanske kan bli ikea eller liknande, vi behöver tavlor för att få bort ekot vi har i vardagsrummet. Det är lite för tomt ännu. :)
På söndag morgon så åker vi tsm hem till mora, K för att åka och jobba och jag för att ha praktik i mora på måndag :D
Jag längtar!


Låång dag.

Dagen började kl 7 då jag gick upp, duschade och gjorde mig klar för en skoldag till. I skolan var jag fram till kl 17 och sen fick jag änteligen sätt amig på t banan hem :) Har varit oerhört trött idag i skolan. jobbigt värre. hatar när man är trött och ska prestera.
Ev så kommer K ner hit imorgon kväll, om nu allt blir som jag vill. Annars lär jag få åka hem på fredag.

Nu ska jag kika lite tv och mysa på här hemma bara.

Ensamt

Det börjar nu kännas ensamt här. jag vill träffa nya vänner, vänner som vill umgås och som inte ställer konstiga krav. Vänner som är vänner.
Jag vill ha besök och jag vill av hela mitt hjärta att K snart ska få ett jobb här nere så vi blir sambos som vi nu har längtat efter. Lägnehet hittade vi ju snabbt och smidigt, men det var ju inte meningen att jag skulle bo själv och att du ska betala en halv hyra för ingenting..
Det hörde inte till min planering. Men jag hoppas på förändring snart för jag älskar att avar i din närhet :) Och avskyr att avar ifrån dig. jag avskyr att avar ifrån alla jag älskar!

Tänker på lillebror massor nu och på hur stor han blivit! Hela 2 år och 1 månad är han nu och han pratar och busar och är helt underbart fantastisk!!! Det är kärlek det! Helst hade jag sett att jag kunde vara men honom mycket mycket mer än vad jag är nu, men när jag bor här och har skolan att tänka på så går det ju inte, det får bli helgerna och loven som spenderas med honom :) Och snart ska liten bli storebror :D underbart!

Nu ska jag sitta här en stund och se om K loggar in så jag kan prata lite med honom, jag har ju ingen hemtele här, så vi kan inte prata me varandra så mycket då det kostar 3kr/min . Men sånt måste också gå.

Det var du, du och jag och Jerker

Den här låter med Björn Rosenström har satt sig stenhårt på min hjärna, går runt och nynnar hela dagarna. Det var syster som introducerade den för mig i helgen och nu sitter den där. Och jag kan inte få bort den på något sätt. Jag hatar att bli helt fast på en låt!

Första dagen i skolan idag och det var bra, vi gjorde ett test och planerade vårterminen. Det är mycket kundpass och det är bra, för det känns som det är då man lär sig något.
Efter skolan gick jag och köpte mig ett busskort, och det är inte gratis.. sen åkte jag hem och stekte korv och åt med bröd.
Resten av dagen nu vet jag inte alls vad jag ska göra av. Tvätta lite sängkläder och mysa på.
Jag ska köpa mig ett par träningsbyxor nu i veckan också så att jag kan börja träna. Kilona ska väck och det NU :) Målet är 10kg off och jag ska klara det, jag måste, vill inte se ut så här.

Ge mig motivation!

Måndagkväll

Dagen har varit bra, köpt blommor och ordnat till det hemma här, bröd har jag också slagit till med och bakat. :) Så nu har jag 3 påsar i frysen.
Nyss spelat lite tv spel här i min ensamhet och nu sitter jag här och ser på tv i ögonvrån :)
Ont har jag i minn finger då jag stoppade ner den i min ryggsäck i jakt på ett hårspray men istället fick jag 3 skärsår som inte alls är sköna på mitt pekfinger.. :P

Nej nu får det vara nog här för idag, nu blir det tv och mys med tända ljus :D

Lägenheten

         

Livet på Brommaplan

Ja, nu har jag påbörjat mitt nya liv på allvar här på Brommaplan.
Mamma och syster har åkt hem och jag är nu ensam här, jag har tvättat lite sängkläder och har lite plock kvar. Sen ska jag bara lite bröd hade jag tänkt mig, och bli lite huslig :) Sånt är inte fel.
Imorgon drar skolan igång och det med blandade känslor. ag hoppas att den här terminen blir bättre än förra, blir den det så är jag nöjd.
Nej nu måste jag nog dra igång med baket och jag ska bli klar innan midnatt eller så :D Vill komma i säng i tid även idag då jag faktiskt har en tid att passa.

Hemma själv.

Nu har tydligen alla här hemma tagit sig ut på roligheter och annat, själv har jag köpt mig en Solo, en påse cashew nötter och ska snart sätta mig framför tvn och vänta på att K ska komma hem från Furudal där han varit och sett på Hockey.
Dagen har varit stillsam förutom att jag fick lov att åka till Johannisholm och möta upp pappa som åkt halvvägs från Malung för att lämna igen mitt smink jag glömde där igår och en matta jag fått till lägnheten :)
Har börjat plocka och snott en himla massa snygga gardiner från mamma, så nu finns det inga gardiner i min systers rum då jag tyckte de skulle passa bra i köket och mamma har inga gardiner att sätta upp i köket när hon vill städa ut julen då de skulle passa så fint i mitt vardagsrum :D Jag är helnöjd! Bilder kommer senare när allt är på plats :D
Imorgon åker vi efter frukost och vi har planerat in Barkarby handelsplats direkt imorgon när vi kommer för lite shopping.

Nu ska jag invänta K för en mysig hemmakväll igen :) Jag gillar sånt!

Sista lördagen på lovet.

Inne på sista spurten av lovet nu och det känns faktiskt bra!
Imorgon åker vi mot Sthlm och det ska bli mer saker inhandlade till lyan. Jag ska köpa sofföverdrag så jag slipper en blå och träfärgad soffa, blommor till fönstrena, gardiner och taklampor. :) Jag är så himla nöjd med lägenheten så det är inte klokt! Nu vill jag allt att folket ska sig ner till mig och göra mig sällskap under helgerna och ledigheter :D
Och så vill jag tokmycket att K ska skaffa jobb så han kan ta sig ner han också!! Allt kommer att bli bra, allt kommer att lösa sig, jag vet det. Jag känner det! :D
Idag blir en slödag hemma här. Vi ska äta gott och jag ska packa lite.

Min fredag

Min fredag har hittills varit toppen :) Mys med lillebror, hämtning av K, middag hemma med hela högen. Det var riktigt trivsamt och mycket god mat. Tacos går alltid hem hos mig;)
K och P åkte till ishallen för lite junior hockey, E och R åkte upp till Noret och hälsade på en kompis och jag lurar här och mamma i soffan :) Mys! Snart kommer hela högen hem igen och då blir det filmmys! Vad som ska ses är ännu inte bestämmt dock.

Mys frdag!

Idag tror jag att min dag kommer att bli toppen :) Är hos pappa än, snart kommer min jacka, Noel är underbar och K är på väg hit. :) Äta lunch här sen hem til mig i Mora för middag med familjen, tacos. Mums! Sen blir det filmmys.
Morgondagen bjuder på packning och mys i Älvdalen innan det bär av på söndag. Och K börjar jobba på måndag igen. Jag håller alla tummar jag har och hoppas innerligt att han snart ska hitta sig ett bra jobb så han också kan flytta ner, rså trött på att vara ensam i Sthlm! Usch..

Nu ska jag gå upp igen och kolla och jackan har anlänt och om maten har påbörjats :)

Ny jacka

Ja idag har jag tagit och beställt en ny vinter jacka. :) Skönt, mina andra ahr varit kalla och grymt fula. Senaste veckan har jag sprungit runt i mammas avdankade gamla jacka. Men den har iaf varit varm :P
Men pappa och jag satte oss vid datorn och jag fick välja ut en och så ringde han ett samtal och så kommer jackan till mig imorgon :) Kanoners!
Hoppas baar på att storleken ska passa nu då, annars blir det till och sälja den här jackan och köpa en till.

Dagen har varit bra, Har myst och busat med lillebror så himla mycket, och han har samma energi dygnet runt nästan, jag förstår inte hur det kan komma sig. Ingen bebis har det kommit än heller, men jag håller tummarna på att den kommer innan jag åker till Stockholm, då jag inte gärna missar att träffa en nykläckt bebis :D Mitt syskon :D


image69
                                                                Jackan jag beställt.

En onsdag i lycka och osämjans tecken

Jaa, en jobbig och bra dag har detta varit, jag är irriterad på K då han är precis tvärtemot vad han brukar och vad jag vill och trodde.. Var irriterad redan när jag vaknade imorse. Som tur var så hade jag ju iaf något att se framemot. Kl 13 satte jag mig på buss 92 mot Malung där jag fortfarande är. Och det har varit toppen! Sluppit tänka och bara fått myst med lillebror. :) Det är ren och skär lycka!
På söndag tar jag och mamma bilen och åker ner mot Estockholmo för att fixa det sista pysslet och göra mig hemmastadd innan skolan början på tisdag.
Hoppas på en betydligt bättre termin nu i vår än vad ht 07 var.Den var fruktansvärd och den var dyr! Alla resor hem för 300-600 varje vecka är inte att leka med för en fattig student.
Men nu är vi 2 och nu ska vi stanna kvar mer och bara ha det underbart, det är min förhoppning iaf och jag vill inget hellre!!

Snart blir det sängen, är fortfarande trött sen nyår :)

Nyår

Ett till år har passerat och nu är det 2008. Ett nytt år innebär nya möjligheter.
Det nya året firades in genom att jag, Kristoffer, Sara, Jocke, Micke och Sandra var på china och åt middag, efter det åkte vi upp till näset där det var förfest och sen bar det av mot Wäsa där vi firade 12 slaget. Hemma och klara för sängen var vi inte förren kl hade passerat halv 4.  
Jag är helnöjd med kvällen och jag hade mycket trevligt i tjejernas och Ks närhet :D

Året som passerat har varit helt underbart! Och jag hoppas och tror att 2008 ska bjuda på lika många fina stunder och lika många goda skratt.

Nu är jag hemma i Mora och det suger rakt av, jag har tråkigt redan och har inte varit hemma mer än i en timme. Ska se om jag kanske kan lura hit K ikväll. Imorgon ska jag iaf försöka ta mig till pappa och få mysa med lillebror och kolla på magen innan det är försent, för snart kommer det en ny liten stjärna. :)