Illa!

Ingen träning idag.. Naturen kändes snäppet viktigare just ikväll när jag kom att tänka på att jag redan imorgon åker hemöver och det brukar slarvas med plugg när jag har ledigt:P Så ikväll tar vi tar i det, då det vankas prov på tisdag..
Jag vill så gärna fixa ett mvg, det vore toppen, då alla vg jag får drar ner mitt medel.. Så nu får jag ligga i om det här ska bli bra.

Jag älskar den här sommarvärmen som dragit in den senaste veckan! Helt galet vad skönt det är! Träden har fått små gröna blad, blommorna blommar för fulla muggar och jag blir så lycklig när det är sol och varmt :D Fortsätt så här i flera månader till ;)

Smisk på mig!

Jag är dålig på att uppdatera här, men jag har så mkt annat för mig som är roligare än just datorn :P

Förra veckan hade jag besök av morabruttorna mellan tisdag och fredag. Hade några mysiga dagar och på fredagen så var det sjukt fint här i stan! Vi knatade ner mot kungsan med en varsin glass från Motis i händerna :D Efter glassen besämde vi oss för att det skulle bli mat på Fridays, så vi stegade dit och fick invänta ett bord i 40 minuter. Under den tiden så tog vi en varsin strawberry daquiri ;) Mums! Maten var kanon och när brudarna jäktade iväg till tåget så tog jag och åkte mot slussen för att möta upp några från klassen dör att gå på genrepet av grönans öppning :D
Lite karusellåkning, någon cider och en superkväll!

Helgen spenderades med mamma och P och ensam hemma :)

Den här veckan blir en kort vecka då jag funderar på helg redan imorgon:D Valborg på torsdag och sen rusar väl resten av helgen fort som attans förbi den också..

Ikväll blir det träning, men innan det ska vi leta bergarter på byggnader i sthlms innerstad ;) Försöka fixa bättre betyg i naturkunskap kan resultera i såna uppgifter :P

Thanks you've been fuel for thought

Du Du Du :D

lugn helg, är inte helt hundra.. känner av halsen och lite snuvig. Men det är förhoppningsvis bra på måndag då det blir hårdkörning igen :D
På tisdag kommer 2 moringar ner och spenderar lite tid i stan. Vi ska tydligen bli stylade och fotade på onsdag coskå :) Kan bli kul!

Ikväll blir det middag och fotboll på O´learys i gamla stan! Ska snart hoppa in i duschen och fixa iordning mig för att möta upp grabbarna i stan :)


Vad är det som sker?

Flera nätter i veckan, främst de dagar jag är som segast och ligger och snoozar händer detta. Jag drömmer så verklighetstrogna drömmar om dig. Och det är alltid du som är med i drömmarna. Kan min hjärna ta en rensning och bara låta det som var passera. Det är så många olika tankar som dras upp efter dessa drömmar. Mest om längtan och önskan men det stannar där, för det kan inte bli mer än drömmar och tankar.

Mitt påsklov var helt underbart! Jag tänker inte dra upp hela historien men jag är glad och lovet var som sagt bra:D

Jag och S har dragit igång en rejäl kamp om våra extrakilon som ska väck! Simning i tisdags och bodypump igår. Imorgon kl 11 väntar pilates.
Efter skolan idag så satte vi oss på ett fik och åt en smörgås, jag, Sara, mateja och Bea. Och sen åkte jag och S vidare till söder för lite kik i affärer:) Trevlig eftermiddag!

Ikväll blir det plugg och eventuellt en promenad om det inte blir för sent.

Dalarna!

Idag eller närmare bestämt om cirkus 2 timmar så ska jag at bussen till spånga för vidare färd i bil upp mot Dalarna :D Känner på mig att det här blir en kanon påsk :) Inte mycket planerat mer än att träffa vänner och förhoppningsvis kunna mysa i solen. Ska se om jag åker till pappa och bröderna bus någon dag också annars har jag planer på att ta en hel helg där nästa helg ist!

Nu ska det lagas lite mat innan det sista ska packas i och det bär iväg :D

Glad Påsk!

2 veckor

Ja, nu är det nästan 2 veckor sen jag skrev något sist :p Men så kan det lätt bli när man har fullt upp :)
Sen sist har det hänt massor!
Jag har haft 20års kalas i Mora med ca 50 pers.  En helkväll som slutade runt kl 13 dagen därpå :P 
Jag har hälsat på M och hennes söta dotter :) En jättetrevlig dag i gott sällskap!
I fredags hade våran klass och a studentskiva på djurgården, rolig kväll som slutade vid 4 på morgonen. Och i lördags började dagen tidigt med massa bus och skratt och slutade i en tupplur mitt på dagen :) Har haft fullhus hela helgen av både Ks bror och hans vänner och min mamma och P :D

Nu har jag påsklov i en vecka, och det sitter inte fel. Jag ska ut och söka jobb som en dåre, för jag har inte råd att leva om jag inte får en inkomst inom en snar framtid ;)