Helt underbar!

Jag är hos dig igen. Lars Winnerbäck

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

Det drar ihop sig

Ännu en helg är i intågande och jag kan inte längta mer :D Första dagen i skolan idag för den här veckan.
Har inte mått nå vidare på hela veckoan men idag kände jag det som att jag fick lov att gå till skolan och det var ju inget ansträngande som skulle göras. Vi började med svenska 10:10 som slutade kl 11 sen blev det till att gå på daglivs för lite smörgås köpa så att vi inte skulle svälta ihjäl i Spånga. För dit skulle vi bege oss för en föreläsning på Hårologerna. Och shit vad man fick lära sig saker! Skolan hade inte kunna gjort det bättre. Han gick igenom en himla massa saker och så fick vi papper på allt han gick igenom. det var en lärorik föreläsning. Sen fick vi testa våra hår med en apparat och se styrkan och töjbarheten på håret. Och sist så berställde vi lite olika produkter, jag beställde shampo, balsam, leav in inpackning och hårspray. :D

Nu ska jag inte göra många knop till idag. Mår lite illa nu igen. :/ O ladda upp inför skolan imorgon som innehåller en lektion med film och sen idrott. Sen kommer K :) Längtar!

Fruktkaka

Ett recept på en enkel och trevlig fruktkaka.

Tag fram följande ingredienser;
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whiskey



Tag fram en mellanstor skål. Kolla whiskeyn genom att smaka. Häll whiskey i ett decilitermått och drick. Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen whiskeyn om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om whiskeyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.

Schtäng av elvispen.

Knäck två hönor och schläng i skålen, med all torkad fjukt..... Sätt på elvischpen igen.... Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, riv loss den med en muvschkrejsel. Schmaka och whiskeyn fortfarande är god.

Schen schka du schhila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga..

Kolla whiskeyn.
Schila citronsaften. Lägg till en mats...sched... och schå socker, eller nå´t va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen. Schläng ut schkålen genom förnschtret, och schå kolla schen whiskeyn.

Gå och lägg dej.......... Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall.


Duktig

Idag har jag uträttat lite saker trots att jag varit hemma och är sjuk. :)
Har pluggat, varit på biblioteket och skaffat mig ett lånekort så jag kunde låna lite böcker. Väldigt intressanta.. haha Stilguiden, Arkitekturhistoria och Modets historia under 1900 talet. Men dessa böcker kan jag nog ha stor nytta av nu när jag kommer in på 1900 talet och jag saknar info från nätet till arbetet.
Jag hålle rpå och tvättar nu och är duktig och snart ska det bli matlagning och tillsist blir det städning om jag orkar, annars tar jag det imorgon :)

Till helgen tror jag det blir så att K kommer ner och gör mig sällskap så åker vi tsm hem på söndag då jag ska hem och fira lillebrors 2 års dag :D Och ha praktik hemma på måndag. Känns bra! Vi ska ut och prenst och julhandla på lördag är det tänkt. Och det kan behövas då jag knappt hunnit tänka alla dessa julklappar som ska inhandlas. Men det löser sig, det gör det alltid.

Sjuk.

Hemma idag. Mår inte alls bra. Mår illa.. funderar på magsuka för K fick lov gå hem från jobbet igår då han mådde illa. jag kände mig konstig igår men inatt och imorse var det värre. Och hur mysigt är det och gå till skolan så? Jag tycker iaf inte det är det. Men men. Så nu sitter jag här och har tråkigt. Men har iaf fått lite nytta gjort! Har kommit en bit på arbetet jag håller på med nu och skickat ett ex antal mail på lägenheter :) Hoppa svi får ngt svar snart! Jag vill!
Nu ska jag fortsätta med pluggandet.

Nya, bättre tag

Måndag igen då, sitter i Stockholm och våndas inför skolan .. Hur kan man få må så här?
Har mailat massa lägenheter idag också. Vill så himla jättegärna hitta en åt mig och min kära :)
K jag förstår inte hur du står ut med mig i vissa lägen. Men jag är galet glad för det! Nu blir det radikala förändringar!
Ser fram emot helgen då jag för hoppningsvis kan få ner K för ett besök hos mig, annars lär det bli att sätta sig på tåget hem på fredag iaf. Jag bore inte, pengarna räcker inte för det men jag gör det om jag måste :)

Du lyser på min nattsvarta himmel! All kärlek!

Min älskling gör mig glad.

Varje ord som kommer ur din mun är som godis för mina öron :) Du är så speciell för mig och jag tycker så galet mycket om dig! Är lycklig med dig.

Skola idag då, hade färgteori och på det ett färgteoriprov som gick sådär. Ett godkänt har jag nog iaf fixat. Är trött på klassen, ingen sa ett jota idag, de var ovanligt flamsiga med varandra, jag blir så trött. Jag orkar inte lägga energi på att vara arg för att jag är outsider i klassen. Jag orkar inte med folk som tror att de är ngt och som lever i någon slags drömvärld där alla lever efter deras pipa. Livet är inte lätt och dem gör det inte lättare.
Jag tycker att det är jävligt kämpigt här och varje morgon bävar jag mig för att få lov att gå upp.
Jag vill ha lov och jag vill att vi ska få en lägenhet så jag iaf kan känna trygghet och värme när jag kommer hem. Det vore underbart! :D Blir det inte så så kommer jag sluta i klassen och flytta hem till Dalarna igen. För jag kan inte leva utan vänner och några såna finns det då inte gott om här.

Vill du bli min vän ?

Nu ska jag snart kika på Superbad (supersugen) och äta lite mat. Det får bli rester från igår för jag har ingen ork till att laga någon mat nu. Sen ska jag försöka ta tag i pluggandet men det slutar väl som det alltid gör :P


Nu har det hänt igen!

Jag är arg! Jag är riktigt arg och ledsen! Och det har jag varit sen imorse då jag kom till skolan för att ha lektion. Jag och Sara var där. Vi kollar dörren och där står det att våran lärare är hemma med sjukt barn. Och hur i helvete kan det komma sig att det var just jag och Sara som kom själva till skolan sist det var en lärare hemma? Hur?! Alla andra i klassen hade fått sms men inte vi. Och inte sist heller! Fy fan för människor som tror de är bättre än andra.

Jag är inte dum, jag fattar att ni tycker ill aom mig. Jag är inte dummare än så. Jag vet precis hur det låter.
Skulle så gärna vilka skrika orden rakt i era ansikten så ni vaknar och ser att det ni pysslar med går under ordet mobbning. Men såna ord är kanske för svåra för blåsta brudar? Jag är så jävla nöjd med att jag inte är härifrån och inte behöver vara som er. Men man hade kunna tro att ni iaf skulle ge mig en chans? Jag har gett er väldigt många chanser men nu är det slut med det. Ni kan inte vara hur som hellst ni måste ta ansvar och visa respekt!
Springa runt och tro att ni är något. Usch! Det får räcka med det.

Jag och K ska förmodligen bli sambos efter nyår! Vi spanar lägenheter för fullt och vi har lagt ut annonser och svarat på annonser :) Skulle vara så galet skönt om vi fick en så vi kan rå om varandra på riktigt. Det blir inte på  samma sätt då man bara ses på helgerna och är ifrån varandra på veckorna. Det är jobbigt.  Jag hatar att vara ensam.




Remember when


Vän till en vän, det är sommar för mig!

Senaste dagarna har jag tänkt tillbaka på sommaren 07, Den var kanon! Nu vill jag bara kunna uppleva en lika bra sommar igen 08.
Syster skickade låter, vän till en vän med Gyllene tider til lmig för några dagr sen och sen dess har den gått på högsta volym om och om igen! Den är så himla Malung och Dansbandsveckan 2007! Galet!
Sommaren spenderades på kreta i 5 vckor med besök av bla pappa m familj och Kristoffer med bror och en vän. Sen blev det Sverige och en himla massa bus och mys! Helt klart en underbar sommar!! Vill tillbaka!

Men nu har jag blickarna mot december och årsskifte. K har planer på att söka jobb i sthlm efter nyår för att komma nära mig och isf så ska vi flytta ihop vilket känns galet                                                                           

     
                                                  
                                                                      Kreta 9/6-15/7 2007

Tänkte jag skulle kasta in några bilder från halloween medans jag änså är på gång. :)                        

   
    Jag Indian                K Troll                           Wäsa  
 

Måndag

Ny vecka, nya tag. Praktik idag, där jag överhuvudtaget inte gör en enda vettig sak. Jag är slav under frisörerna :P Släng sopor, tvätta handdukar, koka kaffe, servera kaffe, diska o annat tråkigt. I Mora får jag iaf göra praktiska saker. Och nästa måndag ska jag sätta i löshår på Mikaela :) Spännande!
Just för stunder gör jag inte mycket, som vanligt med andra ord, men ska snart ta mig en macka o krypa upp i soffan och se på sjukhuset och EKG, vilket liv.

Inte så jobbigt ändå.

Har haft en helt underbar helg! Ville aldrig att den skulle sluta, men nu är det dock söndag igen och jag är ensam igen. Igår var det la stada som gällde för hela slanten, vi åkte kl 10 och kom hem runt 19. Jag var helt slut kan jag tillägga. Och jag har haft världens träningsvärk hela helgen så det var nog jobbigt med den :P
I fredags for vi hem till Cattis en sväng, sen blev det taxi in på stureplan men väl där så kände vi att det nog var dags att kasta in handduken och åka hem. Vi var inte riktigt klädda för en sån kväll just i fredags. Jag hade typ 3 klädesplagg hemma i fredags så jag kände mig inte på topp för en utekväll egentligen. Men det var trevligt tills vi begav oss hemöver :) Väl hemma blev det sängen direkt, jag var trött! :) Idag ska jag ta budden in till Väsby centrum, som jag nämnde ovan så har jag brist på kläder här just nu, allt är i Mora så idag ska det inhandlas lite nyss och fräscht :) I like. Sen ska väl kvällen spenderas här med en himla massa plugg. jag ligger skapligt efter i min kultur o stil historia! Usch vilket hemskt arbete! Arbetet ska vara ca 15-30 sidor och jag har lyckats skriva en halv. Lucky me! Haha eller något sånt. Nej nu ska jag ta tag i det här så det blir något gjort idag även om det är lite tungt just nu då familjen nyss åkt och skolan trycker på axlarna.. Men bara o bita hop!

Familjärt besök på intågande

Ja nu är familjen inpackad i bilen och är på väg ner mot Väsby :) De hade dock inte hunnit så långt som de velat än då det var en himla massa slask på vägen och med andra ord dåligt före. Men de kommer inom sinom tid :) Längtar!
Mat ska det ätas när de kommer också, Taco paj, vilket är en utav mina favoriter :D Meningen var ju att jag skulle laga en middag men eftersom jag är så seg, och måste duscha innan ja kunde knata iväg och handla så sa mamma att vi kunde äta pajen hon hade med sig ikvll så fick jag fixa maten imorgon ist. Och det lät bra tyckte jag. Då kan jag ju sitta här en sväng innan duschning och mys tillfixning med lite ljus.

Nej nu ska jag nog ändå ta och göra någon nytta.


Älskade lillebror

Mitt liv förändrades för alltid den 3e december 2005. Dagen då min lillebror fick se dagens ljus för första gången. När pappa ringde mig den kvällen var det ren och skär lycka. Jag kunde inte ta in orden han sa då. Att jag fått en lillebror och att han var den finaste lilla pojken! Tårarna rann länge utefter mina kinder just den kvällen! jag var så lycklig! Och morgonen efter var jag först på plats på BB för att beskåda den lilla underbaringen! Och han var verkligen det finaste jag sett! Så otroligt liten! Så galet söt! 
Och nu fyller han snart 2 år och jag ska snart få uppleva ett till samtal från BB och lillebror ska bli storebror. Låter lite märkligt han är ju så liten själv än :) 

Ville bara skriva ett litet inlägg om min lillebror som jag älskar så oerhört mycket! Han är den bästa!  <3

Om du lämnade mig nu


Onsdags eftermiddag

Så nu är vi inne på den 3e dagen av den här veckan också. Det är skönt då det bara är 2 dagar kvar till helg.
Skola idag för att höra om nya färger vi tagit in på skolan som är amoniak fria. Slutade strax före 12. Åkte då direkt hem. 
Känns galet tråkigt. Det enda jag gör är att sitta hemma här och uggla. Hur kul är det? Inte ett dugg! Men det är bara att bita i det sura äpplet som mamma nyss sa. Jag har iaf lärt mig något av tiden som jag hittills bott här, jag kommer aldrig att duga åt er Stockholmare. Så fort skolan är avklarad om jag nu inte byter och flyttar hemöver tidigare så ska jag lämna den här staden och starta om på nytt! Jag längtar så galet mycket efter att slippa vara själv hela tiden, ha en klump i magen som säger att jag inte duger. Jag är den jag är och jag vill inte ändra på min personlighet för att göra er nöjda och för att få er uppmärksamhet. Såna vänner vill jag ändå inte ha, jag vill ha vänner som ser mig som den Emma jag alltid varit och som kan acceptera det faktumet.

Imorgon är jag iaf ledig och då ska här städas och pluggas.  Sen lär det väl inte hända just så mycket mer.

Längtar efter K nu och vill bara ha honom här! Saknar Lillebror också! Jättemkt!! Känns som en evighet sen vi sågs. Han har blivit så himla stor och han smallrar på hela tiden. Han har börjat bygga ihop meningar nu så nu förstår man nästan allt han säger vilket är riktigt roligt! Och i januari kommer ett nytt syskon till världen. Magen är riktigt stor nu :) Längtar!

Ta mig med på nya äventyr!

Jag skulle vilja lämna allt som det är här och ta med mig dem som betyder mest och bara sticka! Åka mot obestämt mål och bara mysa! Hur underbart vore inte det? Tanken gör mig glad.
Vad som iaf är bestämmt är att jag och K ska ut på en liten tripp någon helg framöver,
vi ska åka och ta in på hotell någonstans och så ska vi bara vara! Jag vill nu!
Tror det är skolltrötthet som tagit över min lilla värld nu. Jag är trött så in i norden hela dygnet, dag eller klockslag kvittar jag kan sova dygnet runt om det så vore! Utan problem.

Nu ska jag ta en smörgås och sen krypa upp i soffan och glo på lite tv tills
jag inte orkar hålla ögonen öppna mer, då ska jag sova!

Ny vecka..

Lovet var toppen! Rakt igenom. I lördags var det kalas och det var kul tills det blev fel. Men man är inte alltid på topp. Jag var en liten indian och K var ett troll. Kort kommer senare då kamerasladden är lvarglömd i Mora.
Praktik igår, jag blekte bort sandra gulautväxt :) Sen blev det färd mot Sthlm som blev 2 h försenad då vi hamna mitt i en rådande trafikolycka med 2 bilar och 1 älg så jag missade första tåget. Så fick ta ett senare. Men fram kom jag iaf, och idag har vi haft kundpass i skolan, jag är inte alls taggad på skolan .. Vill bara ligga hemma under täcket.. Har ingen ork och ingen lust till annat..

Nu ska jag plugga.

Maskerad.

Ikväll är det maskerad på schemat! Jag ska vara indian och K ska vara troll ;) Kan det bli mkt roligare?
Lovet har varit bra med mycket jobb, så nu har jag en lön att invänta den 27e :D Inte fel det.

Nu ska jag måla på Ks säck så den ser lite skogs aktig ut så att han ser riktigt vild ut, sen blir det duschen, smink, kläder, hår :) Jag är taggad!