Ingen är som DU, och ingen är som OSS

None

Vi är så bra :D

Onsdag

Vissa personer man möter kan man inte riktigt släppa taget om. De etsar sig fast på näthinnan.

L var hit idag för att hämta sin post och då kom det på tal om hur länge vi ville bo kvar. Så nu måste vi snart bestämma oss för vad vi ska göra efter min student. Kanske kan vi stanna här trots att det varit det sista jag velat?
Karlstad lockar mig, men tror inte det lockar K lika mycket. Min känsla säger att han enbart vill till Dalarna och ännu hellre Älvdalen. Men jag vill inte.. Vill se mer av landet innan jag sätter mig ner på en plats och blir gammal. Men jag vet inte.. Vi måste nog prata igeom det här ganska noga inom en snar framtid. :) Det blir nog bra tillslut!

Sitter hemma och pluggar svenska.. Det är så mycket att komma ihåg, författare berättelser, dikter och årtal.. Saker brukar fasta lätt på min hjärna men just detta verkar jag inte alls kunna ta in. Tror det är för att jag rätt och slätt inte alls är intresserad av just detta..Romantiken.

Om någon timme ska jag börja röra mig mot skolan och jag måste bestämma mig för hur jag ska göra med mitt hår. Funderar på att bleka ljusa slingor i folie :) Och klippa upp håret rejält och toppa igenom det för att det ska se fräsht ut :)

Läskigt!

Blev precis uppringd av en man.. Dolt nummer och han presenterar sig : Ja, hej. Det var från polisen i västerort..
Men som tur var var det inget fel, han ville bara att jag skulle dra upp min ramsa igen om romerna som stal frimärken av mig på okq8. Jag gjorde en anmälan om det och han ville veta igen hur allt gått till.

Idag har jag varit i stan och köpt presenter till lillebror som blir stor kille :) 3år och det ska firas med paket från syskonen! :D

Hem efter stan och mysa en vända och nyss kom jag hem från en promenad i kylan :) Så himla skönt det var. Synd bara att de är så dåliga på att ploga här och att det ska vara så halt. Men en promenad blev iaf av. Och jag är nöjd med det. Nu ska kilona puts väck!

Imorgon är det öppethus i skolan och M ska få äran att klippa mig och ev lägga slingor eller något annat roligt! :D Gillar inte enfärgat brunt. Blir lätt tråkigt. :p Jag älskar att förändra mig!

Nu ska jag vänta på att polisen ringer upp sen blir det duschen och sen sängen!

Angel


Så bra!

Galet bra helg som varit! :D
K kom i torsdags och mamma och P i fredags. :) Vi har gjort stan, ätit massa gott och bara m,yst och umgåts!
Jobbat har jag också hunnit med, morgon pass på lördagen och kvällspass på söndagen.
Men nu är jag ensam igen.

Vilkenn vinter det har blivit här nere! Vi har 1dm snö och det snöar fortfarande! Jag är chockad.
Men det är himla mysigt, som nu när jag sitter i soffan och jag har tänt en massa ljus, då är vintern som mysigast!

Skola i veckan och så åker jag mot dalarna på torsdag för att mysa med bröderna :D Som jag längtar!! Och lillebror blir 3 år snart! Heregud vad tiden går, det är tokigt!

Nej, nu blir det lite tv.

Tokigt skönt!

Åh äntligen ser jag ett slut på denna dunderförkyldning som jag aldrig trodde skulle släppa taget om mig!
Huvudet värker än och rethostan gör mig galen vissa stunder. Men jag känner att det går åt helt rätt håll just nu.
Förresten tycker jag att det mesta går åt rätt håll nu :)
Jag försöker hålla mig till Ms ord som gav styrka! Den männiksan kan verkligen det här med att se något positivt i precis allt! Jag beundrar dig :)

Skola idag och vi hade genomgång av kron och slöjfästen till brud. :) Sen gjorde I en färgbomb på mig så jag skulle slipp amina gröna längder. Det hela resulterade i att vi tog en bomb som var lite för kopprig. Men nu har jag iaf inga gröna längder kvar. Utan nu har jag kopparlängder ;) Men men allt är väl bättre än grön? :D

Sitter hemma nu och har tänt massa ljus och myser i soffan och tittar ut på snön som faller. Ganska fint :)

Vad gör ni ikväll?

Jag känner mig nöjd

Jag är ovanligt nöjd och uppåt :) Har ingen spec anledning men bra känns det.

Tillbaka i Sthlm nu efter flera dagar uppe i Dalarna. Tågresan ner gick ovanligt snabbt, tycker jag. Det är bara för att man vill att tiden ska sega sig så att man hinner vila lite extra ;) Men är man ingen morgon människa så är man inte.

Skulle ha religionsprov idag då det var inställt förra veckan. Jag kommer till skolan och knackar på dörren. Ingen öppnar.. Jag knackar igen men inget gensvar.. Hm.. Funderar lite och drar sen iväg ett sms till några i klassen och får då veta.. Läraren dök aldrig upp , så att det blev inget prov idag heller!
Får verkligen lärare göra precis som de tycker? Jag tycker det är fel att inte meddela att lektioner är inställda.
Det tar ju ändå en stund att åka till skolan.

Eftermiddagen har spenderats hemma i lghten. Tvättat och plockat lite. Det enda jag gör tycker jag. Har även kört en maskin med tvätt. Jag är ju riktigt huslig bara jag vill :D

Nu ska jag inta min underbara säng för att kl 21 se på cityakuten:D

So Long

Nybliven brunett

Hemma i Dalarna nu, med feber och snuva..
Igår tröttnade jag ur på mitt gulblonda hår och utväxten så jag tog tag i saken och blev en brunett..
Tyvärr är jag en aning grön i topparna och jag är på tok för kall på längderna. Men det ska jag fixa till i veckan eller så.

Nyss avrit hem till Mora en väda. Men nu är jag tillbaka i Älv igen.

Imorgon blir det Mora igen och då ska jag frisera mamma och sen plugga, prov i religion på måndag, provet som blev inställt förra måndagen pga sjuk lärare.

Ha en fin kväll :)

Hemfärd!

Vilken vecka! På både gott och ont. Mest gott :D
Bio med klassen på måndagen, förhandsvisning av filmen Kärlek 3000. Lite rolig film med ett fint budskap, men lite långdragen och inte dom bästa skådisarna.
Men skrattade, det gjorde man. Mest för att den var pinsam. haha
Efter filmen gick vi och satte oss på Dovas och blev kvar till stängning.
Har pratat med M och M och allt
känns mycket bättre redan. :) Jag och M ska börja träna tsm och det känns kalas! Var och gymmade igår.

Snart vankas det tågresa hemöver :) Längtar!

Måndag

Ska snart ha prov i religion och jag känner mig inte helt 100 på det.. Så jag håller tummen och hoppas på att det går bra ändå :)
Efter skolan är det städning som står högst på schemat. Det har varit folk här hela helgen och jag känner hur det nästan knastrar av smuts under fötterna när jag går.. Iaf nästan. :P
Sängkläderna hoppas jag att ska hinna torka tills jag är tillbaka så jag kan vika undan dom. Damma av ska jag också göra, här är dammigt som tusan! :( Blä! Nej ordning ska det bli ikväll :)

Ska läsa kapitlet om buddhismen en sista gång nu.

Ha en bra dag i regnet!

Underbart!

Min helg har varit allt annat än dålig!
Början var väl lite si och så men nu tar vi upp det som varit bra :)

K kom i torsdags och vi tog en lugn hemmakväll. På fredagen bestämde vi oss för att vi skulle gå ut :) sagt och gjort, satt hemma hos oss före och sen drog vi ut, slutade som oftast på Toxic även denna gång. Men inte mig emot. :)
Kom hem runt 3-4 någongång och sov halva lördagen. :) På eftermiddagen på lördagen hämtade P och M upp oss här och vi rullade mot Strängnäs! Helt galet! Skrattade som en tok! Men fram kom vi och väl på plats minglade vi runt innan vi intog en soffa och tog något att dricka :)
Sändningen började 20.00 och det var så himla roligt! Älvdalingar precis överallt! haha. Och vidare gick dom!
Dagen idag har mest varit mys och tvätt.. Kört 3 maskiner och det mesta var sängkläder.. Så nu hänger det sänkläder överallt i lägenheten.

K har åkt hemöver och jag är ensam kvar. Igen. Nu måste jag inta pluggposition, det vankas tydligen religionsprov imorgon.. Buddhismen. :D

Rösta!


Trött på mig själv.

Jag fattar helt enkelt inte hur jag kan vara så himla trött! Jag är både kvälls och morgontrött och det här börjar gå mig på nerverna nu! Inatt blev det 12.5 timmars sömn. Kan det vara nyttigt?

Skulle lägga mig för att se Grey´s men vad tror ni händer? Jag somnar före 21 och ögenen slår upp precis när klockan slår 22. Så typiskt mig! Jag var så arg på mig själv!
Men men, jag stängde av tvn då och jag sov ända till kl 9.30 imorse. Galet!
Och dessutom jag jag slå vad om att jag kommer att vara dötrött ikväll när klockan närmar sig 22..

Dagen idag bjuder på idrott och svenska i skolan och efter det ska jag möta upp K som kommer hit :D KUL!
När K kommit vet jag inte alls vad vi ska hitta på men kanske ska vi strosa i stan en vända innan vi ska hem och göra hasselbacks potatis m ngt gott till! :)

Promenaden som slutade i skavsår..

Det är så typiskt mig att vara sån optimist och tro att jag ska kunna prmonenera i ett par knappt oanvända reebok.. Och tji fick jag då jag efter 25 minuter redan har srucken blåsa på ena hälen.. Så det blev o traska hem för plåser och skobyte, men det var redan väl kört tyärr! Så jag följde bara Sara en bit på vägen och sen fick jag ge upp och gå hem.. :( Jag som var så taggad!

MEN.. bara o ta nya tag till nästa gång, som jag hoppas blir imorgon tsm med K :D Här ska kilona snart rinna av oss! Peppa!!

Ikväll blir det hemmakväll med Grey´s ! Love it!

Hur spenderar ni eran onsdags kväll?


Ingen hejar längre.

Men det struntar jag i :) Jag är glad för den jag är och tycker man inte om den jag är så ska man inte låtsas det heller!
Jag klarar mig och snart är skolan över ändå. Synd bara att dom man trodde var ens vänner visade sig vara något annat.. Jag trodde på ngt, och jag litade på det ni sa..

När jag pratar om min 20års fest är det ingen som ens försöker låta positiv.. Men nu skiter jag i det, för ni tar bara den lilla energin och glädjen jag har, av mig ganska så snart iaf..

Jimmy har varit på blixtvisit hos mig :) Kom igår runt 15 och åkte igen idag runt 12. Finns ingen tid för lite ro i den kroppen heller :P  Men skoj med lite sällskap :)

Imorgon kommer K hit och det ser jag fram emot :) På lördag blir det Strängnäs tsm med P och M för att heja fram Larz-Kristerz :D Så himla roligt!!



Sjukt bra lov!!

Ojojoj vilket bra lov jag haft! Så jäkla synd de skulle ta slut så himla fort bara.. men nu laddar vi inför Lucia och sen jullovet :D

Gissa vad jag och K var utklädda till ;)
Ganska klockrent och jag får säga det själv.


gsdg