Sommaren 2006

Nu börjar sommaren 2006 lida mot sitt slut. Men jag har massvis med underbara stunder att tänka tillbaka på när höst/vinter mörkret kommer smygande.

Sommaren började med att jag, Kristoffer; Sandra, Tom och Erik packade bilen och satte fart mot Göteborg. Där badade vi från klipporna, spelade spel, var på Liseberg (2 dagar), Shopping, massa mys och god mat & dricka! :D Helt underbart!!
Sen började jag jobba för att ha råd att flytta :P Men jag har hunnit men mycket ändå!
Malung och Dansbandsveckan, Började med lite "förfest" utanför husvagnarna för att senare gå upp mot parken. Mycket trevligt och så fick jag ju se Picazzo också!
Flera helger i Nusnäs med myspys, bad och partaj. 
Boggberg och Lasse Stefanz! Oförglömlig dag! Våran dag! Massa massa mys och dansade gjorde jag också, om man nu kan kalla mina kråksteg för dans. :D
Stockholm och shopping med Sandra. Stockholm, shopping och Grönan med mamma och Elin.
Sen har jag varit hemma hos pappa i Malung och gosat med lillbror, som växer så det knakar :) badat, solat, Varit med Kristoffer och myst varje helg, kalasat och haft en underbar sommar hittills.
Nu i helgen väntar "Trollbrölloppet" i Äppelbo och Musik & Motor i Älvdalen! :D Längtar!
Och nästa veckan åker jag till pappa någon dag och efter det flyttar jag in i min lägenhet i Bagarmossen.
Kristoffer åker till Mellby och när han kommer hem därifrån så ska han också bo med mig! :D och när det är klart har hela sommaren gått och skolorna börjar igen. Och jag som ska börja om ettan har 3 år kvar, men då får jag ju iofs gå det jag vill också!

Snart är ännu en lång, kall och slaskig vinter här.  :(

90149-9
                                               
/Emma





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback