Valborg!

Nu är det valborg igen och det ska firas, för våran del blir det förmodligen Wäsa. :D
Har i helgen haft besök av mamma och P och det var bra! Var på bagerimässa på lördagen och jobbade lördag/söndag kväll.
Måndagen spenderades med familjen och jag klippte P på salongen sen blev det stan innan hemgång med fixning inför skivan jag och M skulle på :) Mamma och P skulle och se Willie Nelson på Berns.

Nej nu ska jag fixa det sista fixet :D

ha en bra kväll

Besvikelser

Jag hatar människor som enbart tänker på sitt eget bästa och just nu beter sig K som en sån!! Kan kom hit tsm en kompis idag för att hämta soffa och lämna en fåtölj här.. Och ett tu tre så är dom borta igen, då är dom påväg hem igen. Tack! Så nu sitter jag här hemma själv o har hur tråkigt som hellst.. Men som tur är så är mamma o P här i helgen så jag ska ut och äta en bit mat med dom ikväll :) Men sova, det får jag ändå göra själv. Dom bor på hotell..

KLiver in på jobbet idag för att hämta mitt sommarschema eftersom han lovade mig mer jobb i sommar, men tji fick jag, för mig hade han inte räknat in där. Så nu står jag här med jobb varannan helg hela sommaren.. Tack!

Ngn som vill ge mig mer jobb?

Tråkig start på veckan..

Igår vaknade jag upp och jag beslöt mig för att utesluta skolan.. Feber och halsont. Hemma idag också, men börjar kännas bättre redan, vilket känns tokigt skönt!! Så imorn blir det förmodligen skola:)
Idag blir det nog inte så mycket gjort då jag inte känner mig 100.

Det är så himla fint väder ute också så jag funderar på att ta mig utanför dörren iaf en vända idag för att känna värmen och solen :) Som jag har längtat efter vår!!

Magaluf :D

Nu är allt klappat o klart så den 23e drar vi iväg mot nya äventyr :) Mallorca och Magaluf :D Är så taggad! Det här behöver jag verkligen.

Min helg har förövrigt varit toppen :) Åkte runt halva dalarna i fredags för att hälsa på alla möjliga :D Lördagen bjöd på Kläppen och Mora, mkt rolig dag/kväll/natt :)
Idag har jag varit på praktiken och nu har jag ont i fötterna jag är inte van att bara stå upp 6h i sträck i högklackat, men har baar mig sj att skylla.. ;)

Snart så

Börjar jobba 17.30 och slutar vid midantt sen blir det hem o sova en skvätt för att sen ta tåget mot Dalarna imorgon bitti :D Längtar! Känns som de va tok längesen jag var hemma :) Så det blir pappa imorn o sen K på lördag och mamma söndag :D
Nu ska ja inta duschen o  lägga en toning i håret :D

Taggad som tusan!

Åh jag är så taggad inför allt som händer just nu :) Middagar, fester, dop, resor, studentfiranden, sommarlov, semester :):)
Vill ha allt nu! Men kan nog vara bra att ha ngt att se fram emot också!
Jag, K och ett par till ska förmodligen dra på en tripp outlandish inom en snar framtid! Jag håller tummarna hårt för den 26e maj för då hinner jag hem till xklassens student :D Den får jag inte missa!
Jag har hämtat kataloger idag och surfat runt här ute på nätet för att hitta ngt resmål som ser bra ut och för rimliga summor pengar :) Har hittat några faktiskt :D Ge mig sol och värme!!!!

Nu ska jag se på tv och sen blir det att slå igen mina bruna för natten, jag är trött. :) Skönt med en sovmorgon imorgon :) Spec då jag vett att resten av klassen kl 8:00 sitter bänkade i skolan för nationellt prov i engelska :P

Oförskämt bra humör idag :D

Jag har kännt en lycka idag som jag inte ofta känner :D Dagen har varit bra ända sen jag vaknade imorse av solen som sken igenom persiennen :) Mmm värme, blå himmel och en stor sol :D
Vaknade en och en halv timme tidigare än klockan (kan iofs bero på att jag somnade 21 igår men iaf.) Sen har dagen bara snurrat på i ett lagom tempo. :) Salongen och gjorde slingor på C sen blev det stan och lunch med syster som var i stan över dagen och sen tillbaka till salongen och klippa och tona M. allt har i princip kännts toppen idag, och jag hoppas verkligen det här lyckoruset håller sig :) Längesen jag kände så här som sagt!

Nu vil jag ha sommar för jag längtar efter våra "planerade veckor" (om dom blir av kan man aldirg veta i förväg :P)
v 29 Malung och Dansbansveckan :D:D:D slutet på v 29 drar vi iväg på roadtrip första stoppet blir sthlm över helgen då jag jobabr :p sen bär det av vidare mot söder i en vecka med tält och bra sällskap :D Även om jag inte blir ledig spec mkt i somamr så ska jag verkligen se till att ha roligt dm stunder då jag är i bra sällskap och är ledig :) LÄNGTAR!!

Håll era tummar!

Jag är en dålig uppdaterare! Nu får jag allt ta och bättra på mig lite va? :)

Helgen har varit toppen! K kom hit i torsdags morse för en arbets intervju så nu är vi helspända inför svaret som kommer till veckan. :) Jag håller alal tummar jag har! Snälla gör det ni också! :D Vill ha hit honom nu!
Han var min makeover modell på frisörlektionen på torsdagseftermiddagen, det blev en lättare mattfärgning, en lite brunare nyans än den råttfärgade han är född med :P Riktigt snyggt, och sen en liten lätt klippning.
Fredgaen var jag i skolan till 14 och sen blev det stan en vända och runt 18 kom pappa hit och inspekterade lghten och tog oss med på en liten tripp :) Sist blev det thaimat i Råsunda. Gottigt.
Igår jobbade jag 6-15 och efter det blev det myskväll med film och idag jobb samma tid som igår och K for hemöver..

Nu ska jag bara ta det lugnt och vila :D

Sliten till 1000

Jag är så galet trött idag!! Vill bara ligga i sängen och mysa hela hela dagen, och jaa, det är preis vad jag planerat in idag. Att ligga i sängen :D Mmm
Veckan har varit händelserik som få :) Skiva i onsdags och K kom i fredags så det blev utgång på Kitten Klubb med Mateja och Hanna, roligt :) Och igår var det baar att tagga till igen för ännu en studentskiva :D Cattis! Vi åkte in runt 22 och vi hade det super trevligt! Åkte hem efter 2 någongång och var hemma runt halv 4. :)
Imorse åkte K hem med tåget.. hatar det. Men så är det och det är baar att ta det. :)
Imorgon kommer mamma ner så jag ska permanenta henne på tisdag då vi har permprov. Haha

Nu ska jag inta ryggläge i sängen en sväng innan jag fortsätter städningen som jag påbörjat med en tvättmaskin och diskat :D

27 dresses

Har precis kollat på filmen 27 Dresses och den var precis så som jag hade förväntat mig! En film helt i min smak :D Massa kärlek.

K kommer m tåg imorn för att han ska kunna ta sig hem på söndag då vi ska på Skiva på Lördag igen :D Den här gången är det Cattis sjkiva :D Roligt!

Studentskiva

Direkt efter skolan igår vid 16 tiden blev det rusning ner på stan för att köpa nitarmband och strumpbyxor. Sen hem och spackla oss och bygga volym i håret för kl 8 bar det av mot thorildsplan och älvtjejerna där vi var till 22.30 ungifär. Därifrån blev det taxi med rockbrudarna till Hirschenkeller?! Och studentsiva med rocktema :)
En jätterolig kväll :D

Och idag slutar K jobbet och han kommer och hälsar på antingen inatt eller så kommer ham imogon på dagen :) Åh va jag längtar!!!

Vårstädning

Har inte kunnat uppdatera på ett tag då blogg.se inte vill logga in mig utan sätter upp sidan kan inte visas. Men nu fungerar det igen, ett tag. :)

Åhh vilket fint vår väder det är ute idag! :) Riktigt skönt!
Igår hade jag praktik och jag tog min första kund där, en 12årig flicka som ville klippa av ca 20 cm hår och göra blonda slingor med färg och blekning i folie :D Det tog tid, ca 4 timmar men resultatet blev kanon och hon var hur nöjd som helst!

Skol idag, hade herrkund och efter det så sydde Katri fast mitt hår som hade lossnat en bit och fäste upp en fläta som halkat ner.
Efter skolan följde ett gäng med Jasmine då hon piercade ännu ett hål i tungan och efter det blöev det hemfärd. Nu har jag varit hemma i dryga 2 timmar och jag har varit duktig det vill jag lova, jag har storstädat och håller på och tvättar. :) Man vill ju städa lite extra noga nu när våren är på ingång. (I hope)

Nu blir det dock plugg.