Idag har jag handlat..

Imorse vaknade jag efter 8 och var redo och klar för att klippa M kl 9 :)
Efter det så tog jag bilen ner på Mora för att äta frukost på Kaffestugan. Blev en ciabatta i bageriet i sällskap av Mamma P och A.
Pappa ringde när jag ätit upp och hela familjen hämtade upp mig och det bar av mot Noret. Dom skulle handla. Så det blev ÖB och Maxi. Lunch på Mc Donalds..
Sen gågatan, åhlens och Lindex. Och en fika på Kaffestugan :) Underbar dag och underbar syskon!!

När familjen åkte mot malung så åkte jag iväg på egen shopping. :) Det resulterade i smink och tyg till maskeraden och 2 par jeans :) Jag är grymt nöjd över dagen.

Var ute och gick med Mamma och P för en stund sen och kylan biter skönt i kinderna:) Härlig känsla!

Väntar nu på K som snart är här :D Längtar!

Underbara lov!

Helgen som var var fin! K och en kompis höll mig sällskap torsdag-söndag :) Mormor och morfar kom också in till oss en vända för att se hur vi bor och jag fixade mormors hår :)
Fredagskvällen spenderades i vännerssällskap och med en god middag på en mongoliskrestaurang på sveavägen :D Mumma!
Jobbade lördag söndag.

Åkte tåg upp till dalarna i söndags och sov hemma i min säng! Igår blev det malung och här befinner jag mig än.
Myser med syskonen och idag blev det en tur hem atill först farmor och farfar och sen vidare till mormor och morfar där det även blev lite frisering :) Syster blev klippt och färgad och morfar klippt!

Imorgon blir det mora igen och massa pyssel inför helgens bravader! Åh så jag ser framemot helgen! Det ska bli grymt!!

Jag längtar till ikväll!

Jag gick till skolan med blöta byxor idag ;) Men dom torkade under tiden. hade dom ändå inte på hela tiden, idrott första lektionen så då fick ja byta om. :)
Efter skolan blev det handling. Allt tvättmedel var slut och kylen var i princip tom. Men nu är det uppordnat. Och jag har städat undan, diskat och tvättat. Dammsugning tar jag imorgon, jag orkar inte just nu.

Längtar till ikväll då k kommer hit!! Har inte setts på över en vecka nu! Han och N kommer ner och stannar tills vi alla 3 åker uppöver på söndag. Då jag får lov. Ska bli underbart. jag ska äntligen få krama om mina bröder som jag saknat så himla mycket!! :D

Nej nu ska jag pyssla vidare lite!

So Long


Blöta byxor

Åh va jag är arg på mig själv just nu.. Kom ju som sagt hem från London i tisdags och igår direkt efter skolan så började jag att tvätta allt som legat i resväskan.. Och även alla byxor. Och idag när jag ska ta dom från torkstället.. Tror ni dom är torra? Nej! Dom är dyngsura fortfarande.. Så vad göra? Skippar första lektionen för att se om dom hinner torka till andra. Tur att jag iaf bara har 2 lektioner idag.. Men måste hinna in innan alla går hem för att kunna betala pengar till flaket.

Just my luck.. Skit också!

Lite tips?

Ska på maskerad om 1½ vecka, och jag och K ska nu komma på vad vi ska klä ut oss till. Det är skitsvårt!!

Ge mig några ruggigt bra tips är ni snälla!!

Tvingar ingen att läsa

Nu är jag hemkommen från London, har haft det superroligt förutom några saker.
 

Nu ska jag kort berätta om resan :)

Kom fram till London sent på torsdag kväll, eftersom varken jag eller Ida varit där tidigare tog vi en taxi från de andras hotell. Väl framme på vårat hostel mötte Veronica upp oss i dören och visade oss till rummet. Det minsta rummet någonsin! Haha, men det var helt okej att sova i, för så mycket mer tid vill man inte spendera på ett rum när man är i London.
Fredagen bjöd på shopping och utgång precis som alla andra andra dagar också gjorde :D
Handlade inte speciellt mycket, men de inköpen jag gjorde är jag riktigt nöjd med :) 2 klänningar varav en är till nyår, en svart kofta, en svart övertröja, underkläder, smink och smycken :)
Klänningarn var riktiga kap! Det är förövrigt lika klänning men olika färger :P 12 pund var. Vilket är ca 150kr. Det är galet!
Vi har även spungit runt och turistat, London eye, Bigben, piccadilly, harrods och mycket annat har jag fått med på bild :)

Överlag en väldigt bra resa! Och Idas sällskap förgyllde dagarna! :D

Nu är jag hemma efter en skoldag och jag är så trött så trött! Ville verkligen inte upp när klockan ringde imorse.. Men bara att dra sig upp.
Nu blir det nsart mat sen sängen för vila!

Och så blev vi särbos..

Skit också! När allt precis hade blivit som vi ville så ska allt dras upp igen.. :(
Nu ä'r jobbet i Uppsala slut och han ska jobba i Dalarna i 3 eckor, efter det vet vi inte alls vart han hamnar. Jag tror han kommer välja Oslo. Bra när det kommer till pengar, dåligt när det kommer till Oss..
Är bara 8 månader kvar nu, och sen blir det studenten och förmodligen flytt. Vi får hålla ut. Har klarat det förr och klarar det nu :)

Jag ska snart inta duschen för en uppfräshning och sen packa det sista, vilket är det mesta :P
Förstår inte hur jag kan vara så bra på sistaminuten packningar, men det är oftast då jag glömmer minst :) Jag hoppas på att ingen av oss som ska iväg glömmer något viktigt nu! Pass, pengar och bokningsnummer!

Städa, packa o tvätta.

Mycket som ska hinnas med innan vi åker imotgon :) Nu är de supernära!
Jag ser så mycket framemot den här resan och jag hoppas att den blir lika bra som jag hoppas!
Allt som ska med är tvättat nu och ska bara torka innan det viks ner i resväskan!
Kameran ska laddas och formateras så det finns plats för nya bilder!

London here we come!

Snart flyger jag till London!

Bara 2 dygn kvar nu tills vi sitter på planet som ska ta oss ner till London :) Åh som jag längtar!
Vi ska ha de kanon!
Imorgon är det mycket som ksa göras, jag gör alltid allting i sista minuten, växla pengar, packa och städa.
Och allt det ksa jag lyckas med trots att jag har ryggskott.. Fy satan vad ont jag har! Tar mig knappt upp ur sängen på morgnarna. :(
Men jag fixar det, på något vis!
Kl 17 ska jag påbörja ett arbetspass på ok igen. Jobbade samma tid igår också 17-23 :) Pengar behövs !

Helgen som var spenderades med mamma, P, K och på jobbet :) Var till södertälje på äventyrsbadet och myste i torsdags och så var vi in till stan i fredags och i söndags :) En toppenhelg trots jobb.
 

Syskonkärlek!

Vad skulle jag tagit mig till utan mina 3 underbara syskon + bonusbror?
Har sån enorm längtan efter hela högen ikväll!
Vill helst bara åka hem och pussa och krama på dom! Men det tillåter inte verkligheten.. :(

Vill inte missa så mycket som jag faktiskt gör när jag bor här nere.. E o K är sig lika men N o T förändras för varje dag och speciellt lilla T som börjar bli riktigt stor och snart blir 9 månader! Och N blir snart3 år! 3 år?! fattar ni hur sjukt det är? Nyss låg han i magen och väntade på att få dagsljus och nu har snart 3 år gått! Det är skrämmande..
Jag vill inte missa alla nya steg dom gör, alla nya ord och hur dom växer. Jag hatar att inte kunna krama om dom varje dag och säga att jag tycker om dom.

Men än dröjer det veckor innan jag får hålla dom igen.. I helgen är det jobb, nästa vecka är jag i London och helgen därpå jobb igen.. Men därefet så ska jag packa mina väskor och bege mig norrut för kramkalas!

Hoppas ni vet hur mycket ni betyder och hur mycket jag älskar er! Alla 4a!!!<3

1 Vecka och 2 Dagar

Så kort tid är det kvar nu tills vi drar iväg mot London! Åh som jag längtar! Det ska bli grymt!
Måste växla pengar ganska snart också, vore bra att ha :P

Skola idag och jag möttes av långhårsprov.. Mindre kul. Och dessutom fick jag bara vg och det sög! Jag hatar att inte få mvg. :P Jag måste träna mer!
I eftermiddag ska jag inte göra ngt speciellt och inte heller ikväll. En promenad ska jag ta men sen har jag ingenting annat för mig. Tråkigt
Jag har mestadels väldigt tråkigt här, men egentligen finns det massor att hitta på. Men vem ska jag hitt apå alla dom här sakerna med?

Igår kom mamma och P hem och det var skönt. Nu är dom tillbaka i Mora men kommer ner igen redan på fredag då dom ska på chokladmässa i helgen :)

Veckans första dag

Måndag idag och jag kan inte längta mer till morgondagen :)
Mamma och P kommer hem då :) Hem från Usa där dom har befunnit sig i över 2 veckor!
Längtar! :D

Idag var det skola och det gick bra, skrev prov. Gick skapligt. Fick tillbaka ett religionsprov vi gjort för ca 3 veckor sen och jag hade 15 av 17 rätt :) Gött!

Nu ska jag plocka ihop lite här, det är sjukt va ja är dålig på att ta rätt på saker direkt! Eller så tar jag en promenix före.. Vet inte än. Men det skulle behövas!

Åka tåg

Nu äntligen sitter jag på tåget som ska ta mig upp mot dalarna:-) Ska hem o packa ur bilen o bränna en skiva. Sen bär de av upp mot Älvdalen. Ikväll blir det nog bara en lugn kväll framför tvn. Morgondagen bjuder på bowling o roligheter:-) ska innan det klippa o färga A. Vi åker ev tillbaka till sthlm redan på lördag för att hinna få en dag där. Va länge sen vi båda var där o va lediga en hel dag! Ser fram emot helgen jättemkt! Hoppas från helg blir bra!

Almtuna-Mora

Gårdagen var mysig :) Filmen var precis lika rolig som jag kom ihåg den :)

Idag var det skola mellan 8.30-11.30. Hemma igen är jag med andra ord och jag håller just nu på med o tvätta lite. Har plcoat undan lite hemma här och börjat göra mig klar för hemfärd imorgon! Längtar!! :D

Ikväll åker jag till Uppsala och där blir jag upplockad av K, och sen bär det av mot Gränby ishall och hockey :)
Almtuna-Mora! Ska bli lite roligt att hitta på något en kväll. Sen tar jag bilen hem från Uppsala så den slipper stå där över helgen.
Imorgon är det skola först, sen möte om studentflak och sist men inte minst tågfärd upp mot Mora!