20år:D

Födelsedag igår! Den blev tipptopp!! Middag hemma med familjen. Robinsson, dricka och musik. Sen skjutsade Markus på oss till Älv där vi gick in på cafét en vända :D
Idag har vi haf kalas uppe på fiket:) Smörgåstårta, tårta och presenter.
Fick bla startkit för extensions+ hårförlängning, guld örhängen, pengar och blommor:)
Tack!!

Nu laddar vi om inför nästa helg då det blir fest! :D är taggad som tusan!

Snart bär det av neröver igen för en skolvecka.

:)

Helg och jag är  på hemmaplan:)
Ska snart ner på mora för lite shopping. Väntar på att killarna ska bli klara och bege sig hitåt. Sen i eftermiddag blir det lite shopping med mamma inför festen nästa helg :D det närmar sig, och jag är taggad till tusen och jag hoppas på toppenkväll!! Kan nog bara bli toppen. :P

Vår i mitt hjärta :)

Jag älskar när det blir bart på marken och solen kikar fram och det som slår emot en är varma strålar :D Underbart!!

Studiedag idag, jag Madee och Ida skickade ett mail till pastor Klas för att få en mailintervju med honom så att vi blir klara med våran religionsuppgift:P Snart komemr K och N hit och det bär av mot Knivsta för hämtning av soffa och soffbord som ska tillbaka till Mora. Från Knivsta styr vi bilen mot Dalarna där jag ska spendera helgen och fira mid dag :)

Sitter i soffan och poppar The poets!
"Vad spelar det för roll om jag vill ha dig, om jag ändå aldrig får det jag vill ha
vad spelar det för roll om du förstår mig, om det ändå aldrig kan bli du och jag"

Slutspurt.

Inne på de sista dagarna i mitt onårsliv nu.. på lördag tar jag det stora steget in i den "riktiga" vuxenvärlden och fyller 20 år! :) Det blir middag och ev utgång på lördag och sen fika med släkten på söndag. Den 27e blir det kalas för fulla muggar :D Då blir det fira!!

Slutspurt även i skolan. Bara några månader kvar nu och sen är jag frisör och får ta studenten :D

Idag har vi haft muntliga nationella prov i svenska b. det kändes som att det gick hyfsat bra trots nervositet.. haha

Ikväll blir det träning me dS igen :D

Melodifestivalen

Gårdagenskväll blev supermysig! Ost och kex framför melodifestivalen :)
Vad tyckte ni om vinnaren Malena och låten la voix? Jag tyckte att den var riktigt häftig, lite maffig så där:P Men under programmet så var det Sarah Dawn Finer som fick  2 röster av mig.. Hennes låt gav mig gåshud! Hon är grym!

Idag har vi varit i Barkarby och köpt nya gardiner till vardagsrummet:) Ett par vita blev det.
Sen åkte vi en liten runda med bilen, och nu är vi hemma.
Jag har mått konstigt i några dagar nu. Huvudet käss tungt och jag har haft ont.. Är trött på det nu.. Hoppas det är bättre imorgon :) 
Ska diska lite snart nu och sen ikväll vankas det Wipe out och Beck :D Blir bra!

Vänner

Det känns som att vissa vänner är mina vänner enbart på deras villkor. Man duger när tillfälle finns, annars inte. Jag är så trött på folk som bara tar energi! Snälla ryck upp er och ta lite egna initiativ! Ett oväntat sms piggar upp även mig:) 

Gårdagen bjöd på lite städning hemm ahär och sen åkte vi till Knivsta för middag :) Det blev hasselbackspotatis och kycklingfilé! Mumma. Mycket trevlig kväll som rundades av vid 23 då vi åkte hemåt:)

Idag har jag gjkort klar städningen för den här gången och det är skönt! :) Alltid mysigt när det är helt rent! Kvällen bjuder på ost och kex framför melodifestivalen! Bara en lugn myskväll med andra ord. Det ska bli underbart! :D

Biljetter till min stydentskiva den 3e april säljes!! Kom och dansa loss:D

Trääning

Kom relativt nyss hem från kvällens träning:) Skönt! Nu är jag härligt mör i kroppen och längtar efter sängen :)
Innan träningen tog jag och K bilen upp till S med 2 ikea påsar fyllda med tvätt för att låna hennes tvättstuga:p Våran maskin har pajjat och mina brickor till tvättstugan ligger gömda någonstans så att jag inte hittar dom:P

Idag har jag lyxat mig och gjort gelnaglar:) Snyggt!

Vad helgen bjuder på har jag ännu ingen aning om, men imorgon ska jag ta mig in i stan för lite strosa:) Mysigt!


Droger

Skolan idag bestod av en föreläsning om missbruka av alkohol och droger. Sjukt bra föreläsning. Jag satt som naglad i 2.5 timmar!
2 personer som berättade sina livshistorier som kantats utav missbrukande föräldrar och eget missbruk.
Efter föreläsningen slutade vi för dagen och jag åkte in till stan för att träffa syster och Peppe en vända till inna deras tåg skulle gå. :) Hann me den lunch och lite shopping med dom.

Syster och Peppe kom hit i helgen för att gå på Metallica konsterten som blev inställd igår.. Så surt! Men de skulle försöka fixa en ny konsert i Maj som alla med biljett får gå p å:) Jag hå

Diplomerad

Igår var jag på löshårskurs och jag klarade kursen och är nu diplomerad inom löshår :D Så vill ni vara provdocka, hör av er för konsultation och priser.

Imorgon bär det av mot barkarby för ett besök av Ikea. Jag vill inte bara sitta inne och uggla utan vill se något annat än min lägenhet. Så på morgonen blir det ikea och på eftermiddagen storstädning! Åh va fint jag ska göra :) Det kommer lukta mumma! :D

Nej, nu ska jag snart inta sängen och se på lite tv. Är trött.. Har dragit på mig en förkyldning. Men jag får vara glad för att de iaf än så länge bara är förkyldning jag lider av. Halva klassen liggen nämnligen hemma med magsjuka.. Och det vill jag inte ha!! Uscha!

GRATTIS till M och R som fått en liten dotter! Önskar er all lycka!!

Ny månad och nya möjligheter!

Nu är det månaden mars och jag är spänd! :) Den här månaden fyller jag 20 och det ska firas med kalas! :D Kan bli precis hur kul som helst! Jag väntar med spänning!

Lovet har rusat förbi och jag har haft det hur rolgit som hellst! Myst, busat, festat, jobbat och sovit! Ett toppenlov!
Jag och K bilade ner hit igen i söndags och vi började med en tidig måndag båda 2. K började vid 7 och jag vid 8.30.
Sen dess har det bara rullat på. Jag är trött och är rädd för att jag ska drabbas av en förkylning. Det vore så typiskt.
Idag hade vi prov i naturkunskap och jag lyckades få ett G :) Hur nöjd som helst! Vågade inte ens tr på ett G först men det visade sig att jag klarade mig tillslut!

Imorgon bjuder dagen på skola på förmiddagen och hårfölängningskurs på eftermiddagen/kvällen. Så då är jag snart diplomerad till att sätta löshår hoppas jag! :D

Ikväll blior det promenad med S, vi skulle ha varit på vattengympa egentligen men egtersom jag inte mår 100 vågar jag inte köra ett hårt pass utan väljer en lugnare promenad istället. Det är alltid bättre än ingenting:)