Vuxenlivet

Jag inser att det är nu det vuxna livet tar sin början på allvar. Hösten har smugit sig på och jag ska inte börja skolan igen. Den tiden är slut och det är med blandade känslor som jag inser det. Inga planer kan smidan under lektionstid om helgernas utsvävningar, inte den ständiga kantakten med mäniskor som betyder något. Jag hade det tufft ett tag i skolan men allt ordnade upp sig och jag kommer att sakna det. Skolan och alla i klassen!
Studenten är tagen och allt är slut, alla har gått åt olika håll och alla har olika planer för framtiden. Men jag hoppas ändå att vi på något sätt och att vi emellanåt kommer att hålla kontaken. Det är min önskan och min förhoppning!

Helgen har jag spenderat hemma i Stockholm tillsammans med K. Vi har mest bara gjort ingenting. Vi lagade middag igår och bara slappade framför tvn och somnade tidigt. Idag har vi varit in till Gärdet för att se på tjejmilen. Ks moster sprang så vi följde med för att kolla och heja på.
Nu ikväll har vi varit och införskaffat oss ett hemmabiopaket. Snyggt, enkelt och bra! Jag är nöjd!

Nu blir det film och sen sova för att orka med en ny arbetsvecka!

Hemmasjälvmys

Jag har haft en förbaskat skön kväll må jag säga, ensam hemma med lite gott och en film:) Nu ligger jag i sängen och väntar på film nr 2. Ibland är det skönt att ha tv1000, hur vi nu kan ha det?
K blev inringd för jobb i eftermiddags, några glaspartier höll på att falla ur från ett H&M varuhus mitt på Drottninggatan så han fick rycka in :) Men snart är han hemma igen. Imorgon satsar jag på att få lägenheten riktigt snygg, jag är sugen på något nytt. Kanske möblera om i vardagsrummet. Tåls att fundera på.

Förresten, jag har gått och kärat ner mig! Ja ni läste rätt. Jag är kär.
I Lars Winnerbäcks nya låt - jag får liksom ingen ordning. Vilken låt! Det är inte första låten med L.W jag förälskar mig i men oj vilka låtar han gör! Den här nya skiljer sig från de övriga men han gör det grymt bra! Den har gått på repeat sen jag kom hem från jobbet runt 19.30 :) Och den lär spelas ett antal ggr till.

En annan låt jag fastnat för är- warm heart of Africa! Minns ej artisten/gruppen men den är skön, man blir glad av den :)

Nu börjar film nr 2!


Jobbet tar all min tid

Nu sitter jag i Lägenheten igen och jag har gjort 4 arbetsdagar redan :) Det funkar bra, men jag känner hur stel man blir av att ha ett stillasittande jobb. Axlarna sitter uppe vid öronen och fingrarna är stela som pinnar :P Men det blir nog bättre.
Igår hade jag och Sara frisersalong hemma här, vi färgade och klippte varandra! Skönt.

Jag har inte haft tillgång till en dator på 2 veckor nu då vi haft hantverkare som tagit upp hela vardagsrummet, men nu har vi ett snyggt tak och nya tapeter :D Blev riktigt bra! 

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket, man blir trött av siffror :P 


Från arbetslös och rastlös till heltidsarbetande?

Jag mår så himla bra just nu! Jag har fått jobb som ger mig en inkomst :) Visserigen har jag bara avtal i 3månader, men förhoppningsvis blir det förlängt. Det är vad jag håller tummarna på.
Lägenheten är ett stort kaos just nu, vilket känns mindre bra, men det blir bättre. Vi har fått taket i vardagsrummet fixat och målat i veckan. Men tyvärr har målaren lyckats sabba tapeten, så till veckan blir det även omtapetserat. Jag hoppas det blir som det var innan!

Nu måste jag snart slå igen mina bruna för ikväll, kl 9 imorgon har jag 3 klippkunder, efter det ska jag träffa bröderna bus, pappa och U:) Imorgon kväll är det 50års kalas på Boggberget som gäller!

Hoppas eran helg blir fin! 

Skakande hand

Intervjun gick så bra att jag fick åka vidare för upplärning vid banctec på direkten :) Så nu har jag gjort 2 dagar och det känns toppen! Knappa in massvis med siffror på en dator och lyssna på musik hela dagarna kan jag absolut göra för att få in någon krona:D Men det hade varit ännu lite roligare om jag haft en aning mer betalt i timmen.. Men jag är glad att jag iaf har ett jobb :D

Jag har bara gjort korta dagar än så länge mellan 11 och 16 men jag hoppas att det med tiden blir fler timmar att arbeta :)

Nu sitter jag mest och tar igen mig lite, jag har nyss dammtorkat hela lghten och gjort matlådor till mig och K tills imorgon. Snart kommer väl K hem igen och då blir det nog bara till att slappa framför tvn. Vi har sagt att vi ska börja med promenader när han kommer hem från jobbet, men det är inte så inspirerande när det regnar.. Men kanske hinner det klarna upp?


Nej, nu ksa jag vila huvudet, handen och ögonen från datorn en stund, iaf tills imorgon kl 11 då en ny arbetsdag tar sin början!


Intervju!

ÄNTLIGEN!!! Jag ska på intervju imorgon kl 9 på Mariatorget. Det är ett bemanningsföretag som vill träffa mig:) Företaget som jobbet är hos är ett logistik företag som har hand om massa papper och dokument. Man sorterar och scannar in till datafiler. Tack vare Linnea som gav mitt namn till sin chef så blev jag genast mer intressant för företaget. Dom ringde upp 2 timmar efter att jag registrerat mitt cv i databasen. Så jag håller mina tummar så hårt jag bara kan! Önska mig lycka till!

Helgen som har rusat förbi har varit helt underbar!! När vissa saker känns tunga kan såna här helger och såna här personer lyfta mig högt! Tack!

Jag lånar en bild av Sara för att visa hur roligt jag haft det :D:D


Gaddad

Nu är min första tatuering på plats :) En dalahäst som jag är supernöjd med!

Bildbevis kommer när jag lagt över bilder till datorn:D

Annars har det blivit västerdalarna runt i princip idag:P Äppelbo, Yttermalung och Öje :D Tatuering, klippning och påhälsningar. En bra dag helt enkelt!

Jobba

Idag har jag 3 kunder på schemat :) Och idag börjar jag sakna K.. Men snart har även den här veckan rullat förbi och han är hemma igen:)

Jag längtar efter helgen då det vankas m&m festival uppe i Älvdalen! Det ska bli roligt. På fredagen ska jag ut med kompisar och om jag ska ut även lördag blir det med K :) Det här kan inte bli annant än bra, det känner jag!
Vad som mer står på schemat inför helgen är packning, vi drar oss ner mot sthlm igen på söndag:) Ska bli skönt med vardag och lite rutiner. Och jga ska se om jag kan hitta mig ett jobb, det behövs verkligen!

Baby I´m amazed by you


Flytta?

Kanske blir det så att vi flyttar upp igen?
Jag är sugen på attstarta egen salong, men med hyror osv som råder i Sthlm får vi nog tänka om, kanske tänka Mora:)
Mina planer ligger iaf på att dra igång en salong med drop in och tidsbeställdningar :) Det kan bli skit bra om det bara blir av, det behövs ngt sånt i Mora.
K är inne på hus, medan hans pappa e ung nog att hjälpa till med lite praktiskt arbete. Jag vet mest inget..:P
Men om det blir som det ser ut så kommer det att bli det bästa. Jag ser framemot hösten och alla planer vi ska smida!

Idag har jag haft en klippkund och efter det blev det middag på china med syster och Emma. Imorgon blir det 2 klippkunder +ev färg och en löshårskund :)

På torsdag drar vi till Äppelbo för gaddning! Min första tatuering ska på plats!