Snart, väldigt snart..

Bara en arbetsdag kvar nu, sen åker vi till Dalarna! Jag längtar! Hlet galet länge sen jag hem nu tycker jag, det ska bli skönt! massa kunder på fredagen, middag på kvällen och på lördag är det det efterlängtade dagen!
Halloween ska firas ;) 3 vänner från Stockholm kommer upp och jag ser fram emot kvällen så sjukt mycket! Den kan bara bli bra. Jag längtar!

Min vän S har köpt lite smink till mig, som jag ska hämta upp imorgon så att jag har ett tag. :) Min fuondation är verkligen väldigt snart slut.. Det nästan ekar i flaskan. En ny mascara måste införskaffas också innan helgen!

Ikväll är det min kväll, jag sitter bänkad vid tvn från kl 21 då vjag börjar med Greyé och avslutar med True blood :)

Nej, ge mig morgondagen snabbt!



Hårfärg!

är sugen på något nytt, vad tycker ni? Jag är innte på brunt eller något kopparfärgat? Men jag vet inte.. Fåt beslutsångest av att tänka på det, men är så trött på blont.. och dessutom har jag klippt av en dm.. men det var behövligt med tanke på allt slitet och på hur mkt hår jag tappar.

Jobbat idag och det blev en skön start på veckan då jag slutade 16:15. Mindre timmar, men ack så skönt!
Vi fortsätter med jobb imorgon. Efter jobbet imorgon ska jag och Ida träna core, åh va de ska bli skönt! Jag behöver det och mycket mer!

Nej, nu ska jag rosta en macka och dricka en kopp te :) Mums!

Galleria

Preic hemkommen från Kistagalleria:) Blev en vända dit efter att pappa och U varit hem till oss och sett hur vi bor.
Dagens inköp blev ett par jeans och en svart t-shirt. tröjan fick jag på köpet med jeansen:) Driven på Cubus där jag handlade var, valfria jeans+ top = 399 kr. Ett kap! Så nu har jag kläder så jag klarar mig genom vintern;)
Nu blir det att lägga undan lite som julklappspengar och spara resten!

K har åkt till Solvalla för att se trav och jag är hemma själv, vilket kan vara skönt! har som jag skrivit tidigare en kund ikväll. Ska ringa om en stund och höra efter om vilken tid som passar :)


Bra låt btw ;)


säger godnatt

Nej, nu ska kudden få beök av mitt huvud, jag är trött och bredvid mig ligger en snarkandes K. :) Måste bara väcka honom först så han får rulla över på sin sinda sängen, min sida är min sida ;)

Sov gott och dröm söta drömmar!

Läckert






Nya jackan och nya skorna :)


Inköp!

Idag ställde vi klockan för att hinna med allt som ska hinnas med under dessa få och korta helger. ;)
Vi åt frukost, gjorde oss iordning och sen for vi in till stan. Där mötte jag upp pappa och U:) Jag fick en tidig julklapp i form utav en super-vinterjacka! Tack!
Jag inhandlade även lite pyssel till mina julklappsidéer, det kommer bli toppen! Och ett par nya pumps.. inför nyår :P Jag är ute i tid i år känner jag ;) Sånt är bra! Slipper alla november pengar gå till sånt.

Nu ska jag kolla runt lite här för o ev beställa hem lite mer pyssel till julklapparna jag ska fixa och sen blir det nog pizza och körslaget ikväll. Myskväll!


Höstnytt

Lite förnyelse här på bloggen, det kan behövas! :)
Designen som är nu får duga ett tag.

Livet rullar på som vanlig och i samma snabba takt som alltid, det är galet! Jobbar gör jag men nu är det äntligen helg! Helgen bjuder på lite små shopping, beök av pappa och u och en kund på söndag.

Den kommer förmodligen att gå lika fort som alltid.

Ikväll är jag ensam hemma då K har tagit med sig en kompis till Ritorp för att kolla på Mora-aik j20. Ks bror spelar:) Jag klände inte att jag orkade ikväll så jag har pysslat hemma här och suttit framför datorn:) Skönt.

Nästa vecka ska vi åka upp till Dalarna och jag har tagit ledigt på fredag för att få lite "långhelg" över allhelgona och halloween som ska firas med årlig maskerad,(om nu wäsa blir kvar) Men galej blir det! Det ser jag fram emot.


Återigen är det söndag

Söndag är lika med slödag. :) Jag har aldrig varit speciellt förtjust i söndagar, men det börjar ändas sakta med säkert:) Nu tycker jag att söndagarna är minst lika mysiga som alla andra dagar!
Helgen har varit superlugn och fin! Jag bakade bondbröd och lyxiga vaniljbullar igår och det blev riktigt bra!
Idag ska det bakas jornötskakor och ev en hallon och blåbärsaj. Kul att ha lite i frysen om man någon gång får oväntat besök :) Imorse var vi ut på en promenad och nu snart ska vi åka till barkarby för att se lite folk och gå i lite affärer. Ekonomin är körd i botten så några inköp finns inte att tänka på. Det får vänta till nästa helg då lönen rullar in. Då ska vi inhandla lådor med lock och ett diskställ :)

Vet någon någonting om Halloween? Fest? När, var och hur? Jag måste börja planera och jag vill vet anär jag ska åka hemöver :) Har några tjejer som vill följa med upp på lite firande av halloween och dom måste också planera in det. Så om någon vet, hör av er ! :D

Nej, Barkarby nästa!

En myslördag

Idag har vi varit effektiva, fixat klart sovrummet, nu ska tavlorna upp och sen är vi klara.  När vi gjort allt vi ska hemma här så åker vi mot närmaste affär och handlar hem lite smått och gott, för idag har jag bestämt mig för att baka både bröd och bullar :) Riktigt huslig känner jag mig.
Ikväll blir vi nog sittandes i soffan framför tvn för att se på Stefan och hans kör :)
Nej, plikten kallar. 



 


True blood

Jag har bestämt mig för att krypa ner i sängen och se ett avsnitt av true blood istället för att kämpa mig uppe. Mysigare och oj vilken bra serie det är! Jag föll direkt!



Fredagsmys!

I sann chipsreklam anda så har vi haft fredagsmys. Eller vi har fredagsmys. :)
Blev upphämtad i Jakan efter jobbet och vi åkte och handlade. Middagen blev något snabbt men ack så gott. Pizza att värma i ugnen :p Men nu är vi mätta och belåtna. Vi har jobbat hela veckan båda två så vi kände att vi kunde unna oss att slippa laga mat ikväll. har sett på lite idol och nu ser K på trav?! ochjag satt mig ner här en vända. Ska väl fortsätta men idol snart och resten av kvällen fortsätter i samma lugn. Jag är helt slut! Imorgon ska jag sova ut rejält innan vi ska ta tag i det som ska göras klart hemma här. tavlor som ska upp på väggarna och lite småplock.
Hoppas ni har en mysig fredag, precis som vi:)


Hard work?

Sitter på jobbet i vanlig ordning och som vanligt har vi stopp i systemet :P Så fördriver tiden med lite surf.

Jag undrar om någon som läser har någon koll på saker som har med att starta eget att göra? Alla tips är bra tips.
Jag har så många planer och idéer och jag vill få igång allt helst nu :)


Ikväll kommer S hem till oss det blir frisering och det ser jag framemot Big time! Länge sedan någon rörde vid min utväxt och mina toppar nu. Det är på tiden. :)

Imorgon är det fredag och det betyder helg! Hur härligt som helst. Ska bli skönt att få sova ut lite och få ta det lugnt. Helgen som var bjöd inte på någon vidare vila, då var flytt högsta prioritet.


Remedy


Surt sa räven

Här har jag laddat hela veckan inför onsdagens tv och så fungerar inte ljudet på svt? Hur kunde det hända? Veckans avsnitt av true blood måste alltså ses via datorn istället. Det är illa. Grey´s var lika bra som vanligt iaf och det var tur det :D Tv-serie nörd eller vad?

Nu sitter jag här och planerar och funderar. Ska starta företag och har läst igenoom blanketten för skatt och moms och det är galet vad mycket siffror man måste hålla koll på, men va sjutton kan alla andra så ska inte jag vara sämre. Jag vill och jag ska! Ska bara be om lite hjälp med att fylla i blanketten. Jag är sjukt taggad på börja jobba som ambulerande frisör, jag tror på idén! Lite hjälp med en hemsida hade ju inte heller skadat, sånt är jag superdålig på. Det är mycket som ska göras innan allt blir som man tänkt sig.

Allt flyter

Allting flyter på och jag mår toppen! Eller ja, jag har väl dragit på mig en snuva som vägrar ge sig men annars är det bara bra!
I helgen har det varit flytt på schemat. Vi har flyttat ut och flyttat in! :) Det blev så himla bra i nya lyan. Jag trivs så himla bra. Småplock finns det kvar men det stora är klart.

Sitter just nu å jobbet, vi har stopp så jag slänger in ett snabbt inlägg.

Ikväll är det tv kväll som gäller. K är på fotboll så jag har tvn för mig själv, jag börjar med Grey´s kl 21 och fortsätter med True Blood kl 22! Jag är fast i båda. :)
Imorgon efter jobbet har jag och S planerat in en friseringskväll! Det blirr färgning och klippning. Det behövs och det ska bli underbart!

Nej, nu kallar jobbet. Ha en bra dag!

Ny vecka


Ny vecka, nya möjligheter och nu ska jag börja.. igen. Haha jag har sagt så ett antal gånger de senaste månaderna men nu måste det ske! :) Jag är laddad med ny energi och jag ska göra mitt bästa!

Sitter just nu på jobbet och vi har inget jobb och har i princip inte haft det sen kl 10. drygt och långtråkigt.
Imorse var jag uppe och röjde undan det sista inför visningen ikväll och jag hade lite för mycket i huvudet så att jag sprang ifrån min matlåda. Det är tur att vi har 45minuters lunch för då hinner jag köpa en sallad eller något iaf :)

Nej ska se efter om det kommit in några dokument.

Flytt

Närsta helg går flyttlasset, kontrakt är skrivet och nycklarna är våra. Allt känns så himla bra! Jag är så nöjd. Bilder kommer upp så fort jag fotat.

Gårdagen kantades av galej! En riktigt rollig kväll/natt! Vi började hemma här med prat och singstar och drog vidare in mot Harrys runt 24. Jag hade jätteroligt!
Idag har inte mycket blivit gjort men vi ska snart åka och handla lite inför kvällens middag som ska göras. Det ska bli fläskfilé, kroketter och sås. Efter middagen ska vi börja packa ner saker i kartonger inför flytten och vid 20 ska vi bänka oss i soffan framför körslaget! Älvdalen har en kör med! :)

Nej nu ska jag se om det ska bli en tur till willys.