Mina små!

Jag har haft en helt underbar dag idag!
Dagen började med att jag gick upp kl 8 och försökte få syster klar för avfärd. 9.30 sitter vi i bilen riktade mot Malung.
Framme ca 50 min senare :)
Möts upp utav en sprallig N och en sovande T, men när han vaknade så vart det full fart. Vi har grävt i snön, varit på promenad, fikat, klippt, busat och kramats! Jag älskar er mina kära syskon E, N och T !

Kl 21 vankas det grey´s och det får inte missas, jag har missat på tok för många avsnitt redan.

Imorgon blir det full fart igen, åker härifrån på förmiddagen för att klippa farmor farfar och sen vidare för klippning av mormor och luch där :)
Kvällen slutar tsm med gott sällskap på Hc, om mina planer inte havererar. Men jag tror att det blir bra! Jag är laddad.

Fettisdag

Det är dålig uppdatering från min sida, men det är mycket annat som händer, och jag har ingen lust att häcka framför datorn :P

Jobbat ett 12 timmarspass idag.. Gjort semlor från 5.15- 17.30 idag. Drygt! Ont i fötterna har jag.. Men det blir lite cash, och det behövs!

Imorgon blir det att hälsa på bröderna bus och jag längtar! Torsdagen bjuder på klippningar, farmor, farfar och mormor vill bli klippta. Så jag tar vägen över Vansbro hem. På kvällen hoppas jag innerligt på HC, det hade varit sjuktroligt!
Till helgen blir det jobb och på söndag blir det sthlm igen, men då tsm med K hoppas jag.. Och han nu inte menar allvar med att ja får åka ner själv för att han ska åka ner på måndag morgon.. :/ Fattar inte hur han tänker.. Men men..


Hoppas ni har det fint!

Lov!

Som jag älskar lov! Och ändå är det här den första riktiga lovdagen :)
I lördags vankades det middag med brudarna och det slutade inte som vi ville men jag hade roligt ändå:D Hoppas resten håller med! ;)

Imorgon blir det jobba på Kaffestugan då det är semmeldag :D

Torsdag funderr vi på HC då E.M.D ska dit och höja temperaturen ;) Jag hoppas det blir av, har alltid haft så roligt när jag varit där!

En perfekt dag?

Jag är glad! Glad för din skulle K :D Blivit lovad jobb from m vecka 10 och minst ett halvår framåt i Stockholm! Så nu blir vi sambos igen :):) Och lov får jag snart och jag ska åka hem och jobba så jag får lite pengar och jaa, allt känns toppen!! :D

Nu kommer resan hem gå fort hoppas jag! :D

Ännu en helg

Ännu e helg har sprungit förbi och även denna har bjudit på många ljusa stunder att minnas :) KUL! :D
Har umgåtts med dom bästa och har haft det toppen!

En vecka kvar nu och sen blir det lov i en vecka. Härligt! Åker uppöver redan på torsdag för att stanna hela lovet!

Jag hoppas att ni har det lika bra! :D

Herregud säger jag bara!

Living the dream ;)

Galen vecka kantad med mycket roligheter! Det har blivit 2 väldigt sena kvällar då jag somnat runt 6. I onsdags och natten som var :P Båda kvällarna tillbringades på Hirschen :D

Jag älskar att ha folk hos mig då mina dagar blir så mycket roligare. S följde med mig ner med tåget förra söndagen och i fredags kom även mamma och P hit och nu har alla 3 åkt hemöver och snart ska K börja rulla neröver till mig :) Så jag slipper ensamhet en vecka till! Love it!

Jag mår så himla bra just nu och jag har så roligt! :) Toppen!