Fredag

En inte helt fel dag idag :)
Ks bror och en kompis kom ner inatt så idag började vi dagen med ikea, killarna köpte några julklappar och jag köpte 2 handdukar och en badrumsmatta. Dom skjutsade hem mig och jag inväntade Sara J för att klippa henne och sätta i några slingor av löshår för att fylla ut lite :) Blev bra enligt mig och jag hoppas att även S känner sig nöjd.
Efter hårfriseringen så liftade jag med henne till alvik och satte mig på tbanan mot centralen och lite affärer.
Ikväll har vi ätit god mat och myst framför tvn. Film, idol, cirkus Möller och nu ska det bli monopolspel :)

Imorgon blir det lite lätt shopping och sen fest :) Härlig helg!

Torsdag

Filmen vi såg igår var helt okej, en film om tragik men jag kunde verkligen inte ta den seriöst så jag skrattade mig igenom filmen :) Den var lång så vi svängde in på gånrden 00:40 inatt :P Stackars K som skulle upp i morse kl 6.
Idag ska jag tvätta massor och när K kommer hem ska jag bjuda på fiskpinnar och potatis, senare ska jag tvinga med honom på en långpromenad!
Inatt tror jag iaf att Ks bror och en kompis till honom kommer ner för att stanna över helgen, det blir nog mycket tid i stan den här helgen känner jag på mig ;) Jag ska även försöka övertala dom att följa med mig och se den sista Stieg Larsson filmen! Jag ser fram emot den.

Nej nu blir det frukost!

Bra dag

Min dag har hittills varit bra, men det betyder inte att den är slut än.

Imorse vaknade jag av att K ringde och väckte mig runt 8:30 jag gick upp och gjorde mig klar för att ta bussen till stationen, men som vanligt är jag så långsam på morgonen att jag missade bussen och fick gå i 20 min ist ;)
Väl framme så ska jag låsa upp bilen för att åka till Uppsala. Men vad händer? Jag sätter nyckeln i låset och vrider om sen ska jag öppna dörren och det är då som larmet går igång! Det tutar och det blinkar som ett helt tivoli! Blir livrädd då jag inte har en aning om hur man får av larmet, ringer både P och pappa för att få råd. Pappa sa åt mig att göra om samma sak en gång till och samma sak jänder, men sen säger han åt mig att starta bilen och då slutar det! Tack!
Efter min underbara morgon börjar jag iaf färden upp mot Uppsala. Spenderade min dag hemma hos Malin med henne och hennes dotter. Tack för idag!
Åkte hem runt 15 och har varit hemma sen dess.
Men snart ska jag bege mig in mot stan för bio, det vankas 2012. Den är lång så jag håller tumkmarna för att den ska vara bra!




Whiskey lullaby


Barkarby

Idag sov jag på tok för länge! Ändå till kl 11! Det är inte klokt, halva dagen har gått och jag har bara sovit! Ångest.
Men jag tog tag i den saken direkt och klädde på mig och började dammtorka:) Sen skicka jag ett sms till Ida och frågade om vi skulle ta och åka till Barkarby för lite julklappsshopping och för att umgås lite. Och den idén hakade hon på, så nu väntar jag på att hon ska höra av sig och vi tar sikte mot B.

Tänkte att jag skulle kolla in på ams hemsida för att kolla upp lite olika jobb. Jag vill ha ett dagjobb mellan måndag och fredag. Det är vad som skulle passa bäst med tanke på mina företagsplaner. Jag längtar tills alla papper är klara så att jag får börja köpa in saker. Måste även bestämma mig för vilket märke jag vill jobba med, det lutar just nu åt wella, men än är inget bestämt.

Nej nu ska jag ta och fixa lite mer här hemma.

 


Visning

Drygt att vara ledig en måndag. Alla andra jobbar och jag har i princip 0 planer. Det enda inbokade idag är en lägnehetsvisning kl 18:30 :) Hade varit så guld att få flytta lite närmare stan och få ett förstahandskontrakt! Vi håller tummarna!
Nu ska jag ta och äta lite fil och sen ska jag se om jag ev ska åka till Barkarby och Toys´r us eller om jag ska dra fram dammsugaren och städa hemma. Hinner båda men kan inte bestämma mig för vad som bör göras först.

Jag har en liten plan B om jag inte får något jobb den här veckan. Då tar jag en väska och packar den med lite nödvändigheter och sen tar jag och bosätter mig i Malung i 2 nätter. Tisdag-Torsdag. Jag hoppas Maria ringer idag och ger mig besked ang jobbsituationen. Helst jobbar jag (pengar) men jag tackar inte ehller nej till mina bröder! Jag längtar som ett fån efter dom! Mina guldgossar!<3


Lasse w!

Vilken röst, jag har älskat honom sen första gången!

Bra bra bra!

Idag är jag glad! Jag kan inte sätta fingret på varför jag är så glad och nöjd just idag, men det känns bra helt enkelt! Vi har varit och inhandlat present till lilla N och så har vi handlat mat. Ikväll blir det tacos. Mumsigt!
Har precis dragit en trasa över köket också så nu är det skinande rent igen!

En dum sak är att jag inte längre vet hur det ser ut med jobb genom Randstad.. Kanske blir jag frisör på heltid tidigare än planerat? Jag hade ju bara tänkt mig 2 kvällar/vecka först, men får kanske styra om det nu om jag inte har något annat jobb. Kul! :)


Gårdagen var en bra dag och idag ska också bli en bra dag!

Gårdagen var helt fantastisk! Vi vaknade, gjorde oss iordning och sen for vi in till stan. Jag gjorde några inköp åt min moster och K köpte sig en ny jacka. En skitsnygg om jag få säga det själv! Efter det så intog vi våra platser i salong 4 på Selgelbion. Flickan som lekte med eld skulle äntligen bli sedd och oj! vilken bra film. Dessa Stieg larsson filmer kan vara några utav mina favorit filmer, ever. Vi tänkte ev boka biljetter för nästa helg och se den 3e och sista filmen då. Luftslottet som sprängdes. Förväntningarna är höga!
Efter bion åkte vi hemåt mot Kallhäll och vi åt god mat och såg på tv resten utav kvällen. En riktig mysdag!

Idag har jag planerat en snabbtur till Ikea då jag ska köpa en födelsedagspresent till min lillebror som fyller 4 hela år om 2 veckor. Usch va tiden går fort! Han föddes ju nyss.. och som jag saknar dom, mina syskon!!<3

Efter Ikea vet jag inte alsl vad som händer, vi kanske bara blir hemma, vore ganska skönt! Eller så ska jag tvinga K att se på Twilight så att vi kan se New Moon ikväll ;)

 

 


Massor som händer och fötter

Jag har tappat bloggandet en del,  det beror helt enkelt på att jag har börjat göra andra saker än att hänga framför den här dumburken på min fritid! Det ni, det är en bedrift!
Sen sist har allt rullat på i ett rasande tempo. Vi hade massfrämande nere i stan helgen som var, Mickis, mamma och P bodde hos oss, Moster, morbror och fru bodde på hotell. Utgång, körslaget, god mat och trevligt sällskap. Love it!
Igår var det "firmafest" trevligt trots att jag känner i proncip 4-5 pers. Kom hem efter 24 inatt så lite sliten har jag varit idag. Ikväll är K med sina kompisar ute på Casino och jag har en lugn hemmakväll för mig själv. Ätit fläskfilé, kroketter och sås och sett på Ella den förtrollade! Några ostbågar har även smugit sig in i min mun, det var det värt för oh så gott det var!
Resten av helgen ska jag försöka göra några inköp åt min moster som blev bestulen på ALL packning sista dagen på den fina helgen som var... Jävla klåpare! Det var inte bara hennes packning utan min morbrors och hans familjs också! Och det var inte lite packning och inga billiga grejer.. Surt!
Ska förhoppningsvis hinna träffa Cattis också, det var galet länge sen! Men imorgon håller jag tummarna för att vi kan planera in en träff.

Ang mitt projekt starta eget och hyra stol så rullar det på som smort, än så länge! Jag väntar på ett registreringsbevis på mitt företag och sen drar jag igång på allvar! Så härligt!

Nu ska jag slösurfa runt lite här innan jag ska krypa ner i sängen med min bok. Kanske måste upp igen och åka och hämta K när han känner sig redo för hemfärd, jag hoppas att han snart tröttnar så att han hinner med en pendel ist ;)

Alla pappors dag :)

Grattis kära pappa på fars dag! Jag må ha dom bästa i min närhet!

Min helg har varit helt underbar! I fredags blev det idal och igår derby och körslaget och idag hämtade vi upp 2 kompisar i värtahamnen efter deras helgskryssning till Helsingfors. Det var 2 slitna grabbar som vi skjutsade hem ;) Efter den turen så for vi hem och bytte om för en dag i Uppsala. Mötte upp Johan och vi 3 gick och åt kinabuffé. Det var supergott. Efter maten så fortsatte jag och K mot gränbycentrum och sen även till ikea. Vi avslutade trippen med en visit hos Patrik och hans nya. Trevligt!
Ikväll har vi gottat oss med varm choklad och smörgås framför bingolotto och Fredrik och Filip.
En toppenhelg helt enkelt!

Imorgon är det måndag igen och det betyder jobb. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott!

Derby

Ikväll ska vi åka hem till en arbetskompis till K och se på derbyt i ishockey mellan Mora och Leksand. Ärkerivalerna. Jag hejar på Mora så klart! Det skulle tydligen bjudas på tacos och sen blir det nog lite kik på körslaget, en helmysig lördagskväll! Jag hade lite småplaner på att sluta upp med några tjejer i stan för en natt ute, men nej.. jag orkar inte det. På måndag vill jag vara pigg och redo :)

Nu ska jag springa genom duschen och försöka snygga till mig lite, jag har sprungit runt i mjukisar hela dagen.

Hoppas ni får en fin kväll!

Inga ursäkter

haha nu ska ni få höra :) Jag har införskaffat mig en pilatesboll med tillhörande gummiband så att man kan träna armarna när man sitter på den ;) Hur jobbigt som helst om man är lika svag som mig. Nu har jag nog inga ursäkter som fungerar längre för att inte träna. Regnar det och jag inte orkar gå ut så har jag min boll som jag kan träna på ;) Jag måste komma igång nu, jag vill inte se ut som en förslappad bulldeg längre. Nu ska kilona puts veck! Jag börjar idag! Och nu är det på riktigt!


Ibland är det svårt..

Många tårar har fällts, men nu ska jag kämpa vidare och hålla hårt i det jag har och finna mer utav det som just jag behöver vad gäller vänskap.
Jag försöker så gott jag kan, men vänskap är svårt. Jag älskar alla i min närhet, som finns där just nu. Ni vet vilka ni är (det hoppas jag innerligt! Några missförstånd vill jag inte veta av ;)) 
Tiderna har förändrats och band jag trodde skulle hålla för evigt har klipps itu. Jag accepterar det nu, men det har varit tufft..

Svek gör så fruktansvärt ont och kan dra en person långt ner i djupet, jag vet för jag har blivit sviken.

Jag har rest mig men jag klättrar fortfarande uppåt, känner mig starkare för varje dag.
Ingen ska få mig att må sämre igen!


Jag älskar er som finns där ute och som finns där för att både ge och för att ta, för det är vad vänskap handlar om. Jag säger inte att jag är perfekt, men vem är det?


Underbar!


Love can turn us blind

Vilken bra låt! Den är så mysig på något vis. :) Det blir mycket P3 på jobbet och där spelar dom ganska mycket musik musik man annars aldrig hör. Det gillar jag.

Idag har jag jobbat och jag kom hem för en stund sedan:) K hämtade upp mig på stationen så att vi kunde åka och handla direkt inför helgen, jag tycker att det är så tråkigt att behöva börja helgen med storhandling så jag bestämde att det skull egöras idag! :)

Nu håller jag på o trixar lite här för att försöka få igång så att jag kan se på film när jag ska lägga mig.

Imorgon är det fredag och som jag har längtat efter helg den här veckan! Jag har varit så trött! Helt otroligt.
Det blir en lugn helg med middag hemma imorgon och på lördag ska vi försöka ta oss till en biograf för 1 eller kanske 2 filmer :)

Nu ska jag inta duschen och sen krypa ner under täcket och se en film (om jag får igång det) eller fortsätta på min bok ;)


Ensam hemma

Helgen som varit var toppen! Åkte hem till Mora i torsdags och sen har det rullat på med kunder, middagar och kalasande! :) Tack till alla som förgyllde min helg!

Onsdag nu och imorgon är det torsdag och bara en dag kvar till helg ;) Sånt gillas. Dessutom är morgondagen ingen vanlig dag, för det är min mammas födelsedag!! Bästa mamma!! <3

Nu ska jag ta och krypa ner i min tomma säng för en natts sömn. Jag hoppas att K snart tänker dyker upp. han blev tvungen att jobba över, stackarn.. Började kl 7 i morse och jobbar än och imorgon börjar han kl 7 igen. Tuffa pass.

Nej natti natti! <3