Mina små!

Jag har haft en helt underbar dag idag!
Dagen började med att jag gick upp kl 8 och försökte få syster klar för avfärd. 9.30 sitter vi i bilen riktade mot Malung.
Framme ca 50 min senare :)
Möts upp utav en sprallig N och en sovande T, men när han vaknade så vart det full fart. Vi har grävt i snön, varit på promenad, fikat, klippt, busat och kramats! Jag älskar er mina kära syskon E, N och T !

Kl 21 vankas det grey´s och det får inte missas, jag har missat på tok för många avsnitt redan.

Imorgon blir det full fart igen, åker härifrån på förmiddagen för att klippa farmor farfar och sen vidare för klippning av mormor och luch där :)
Kvällen slutar tsm med gott sällskap på Hc, om mina planer inte havererar. Men jag tror att det blir bra! Jag är laddad.

Kommentarer
Postat av: Malin

Klart jag hör av mig vännen =) Än så länge, ingen bebis. Har dock sovit en stund nu och ska snart fortsätta. Sova i Robins trygga famn =) Värkarna har avtagit i styrka, hoppas dom försvinner för jag behöver vila efter dessa dagar.



Hur mår du hjärtat? tänkt på dig <3

2009-02-27 @ 14:20:39
URL: http://smuffen.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är utmanad i min blogg =)

2009-02-28 @ 20:30:10
URL: http://smuffen.blogg.se/
Postat av: Malin

Du fyller år nu i Mars va? *dåligt minne* Okej ja men gör det, vill kunna nå dig utifall att bebis kommer, Hihi. och javisst ska vi ses, så fort bebis kommit så är du mer än välkommen hit också ska du veta =D

2009-03-01 @ 21:01:15
URL: http://smuffen.blogg.se/
Postat av: Malin

Synd att jag inte får gå över så länge då =P Hehe. innan den 16e är bebis här i alla fall den får gärna komma nu på en gång! Robin och jag orkar inte vänta mer och jag orkar inte med den här smärtan mer, har haft förvärkar en vecka nu =(





*Massa kramar tillbaka* och tack, det kan behövas, alla styrkekramar!

2009-03-02 @ 12:49:27
URL: http://smuffen.blogg.se/
Postat av: Malin

Gör det vännen! =)

2009-03-02 @ 17:58:28
URL: http://smuffen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback