Massor som händer och fötter

Jag har tappat bloggandet en del,  det beror helt enkelt på att jag har börjat göra andra saker än att hänga framför den här dumburken på min fritid! Det ni, det är en bedrift!
Sen sist har allt rullat på i ett rasande tempo. Vi hade massfrämande nere i stan helgen som var, Mickis, mamma och P bodde hos oss, Moster, morbror och fru bodde på hotell. Utgång, körslaget, god mat och trevligt sällskap. Love it!
Igår var det "firmafest" trevligt trots att jag känner i proncip 4-5 pers. Kom hem efter 24 inatt så lite sliten har jag varit idag. Ikväll är K med sina kompisar ute på Casino och jag har en lugn hemmakväll för mig själv. Ätit fläskfilé, kroketter och sås och sett på Ella den förtrollade! Några ostbågar har även smugit sig in i min mun, det var det värt för oh så gott det var!
Resten av helgen ska jag försöka göra några inköp åt min moster som blev bestulen på ALL packning sista dagen på den fina helgen som var... Jävla klåpare! Det var inte bara hennes packning utan min morbrors och hans familjs också! Och det var inte lite packning och inga billiga grejer.. Surt!
Ska förhoppningsvis hinna träffa Cattis också, det var galet länge sen! Men imorgon håller jag tummarna för att vi kan planera in en träff.

Ang mitt projekt starta eget och hyra stol så rullar det på som smort, än så länge! Jag väntar på ett registreringsbevis på mitt företag och sen drar jag igång på allvar! Så härligt!

Nu ska jag slösurfa runt lite här innan jag ska krypa ner i sängen med min bok. Kanske måste upp igen och åka och hämta K när han känner sig redo för hemfärd, jag hoppas att han snart tröttnar så att han hinner med en pendel ist ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Låter som en mysig kväll =) Hoppas allt är bra vännen!

2009-11-20 @ 22:13:37
URL: http://deepblue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback